Şimdi Ara

SAATLER (1456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o armani replika olsa ne yazar EA nın orjinalleri de replika zaten.
  • Beyler Tıssot Racing-touch aldım dokunmatik.nasıldır? süper gidiyor şuan.ama denizdeki gelgiti ölçüyormuş onu anlayamadım

Birde dokunmatik olduğu için pili çabuk mu biter?uyku moduna alıyorum kullanmadıım zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tataleon -- 11 Şubat 2012; 22:47:36 >
  • şu anda sosyal medya adlı trt haber deki programn sunucusunun kolunda lego kordonlu dijital bi saat var.
    çok hoş duruyor. bu saati satan bi yer var mı? fiyatı ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

o armani replika olsa ne yazar EA nın orjinalleri de replika zaten.

abi anlamadım ya şimdi ben şu saate 430 lira gibi bişey vermeyimmi değmez mi? (marka açısından!) markayı kötüledin sanki

http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=14520&model=armani-ar5861

• Bence değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

beyler Armaninin böyle bir saati varmı yoksa bu çakma mı? modeli nedir sizce, güzelde baya

SAATLER

81251-1 armani yazıyorum googleye ama bir sonuça varamıyorum

isin icinde japonca yazilar flan varsa uzak dur zaten kendinde demissin urun kodunu yazmissin cikmamis googleda..

benim saatimde tommy hilfiger , cok begeniyorum tommynin saatlerini senin tarzina uygun bi tane buldum bak istersen bence guzel degil ama senin armaniye biraz benziyor

SAATLER

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33565&product=Tommy%20Hilfiger-TH1710290

• güzel saatmiş, listede 2.sıraya yerleşti, 1 hala boş ama şu aşağıdaki büyük atak yapıyor

aklım bunda kaldı biraz Bu tarz hoşlanıyorum ama tarzımın huyu kurusun, 400den başlayıp binleri buluyor

SAATLER

bu arada bu ioffer.com yabancı bir site herhalde ? Türkçe ama yabancı bir ülkeden yayın yapıyor olmalı..

• bu arada sunu soyleyim ioffer cok saglam bir sitedir(marka anlaminda soyluyorum)

onceilkle sitenin sahibi flan degilim iofferda hicbiyerde bulamadigin markalari bulursun italyan markasi var DSQUARED2 bilen bilir casette diye bir tshirt u var acayip birsey onu almisti arkadasim 75 $ birseydi galiba

herneyse saglam markalar var bu sitede ama gercegin yanisira sanirim cakmalarda var dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

isin icinde japonca yazilar flan varsa uzak dur zaten kendinde demissin urun kodunu yazmissin cikmamis googleda..

benim saatimde tommy hilfiger , cok begeniyorum tommynin saatlerini senin tarzina uygun bi tane buldum bak istersen bence guzel degil ama senin armaniye biraz benziyor

SAATLER

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33565&product=Tommy%20Hilfiger-TH1710290

senin kullandığın ve önerdiğin saatin E.Armani'den bir farkı var mı sence ? ikiside mekanizmalarını Miyota'dan alıyor . Yani Japon Menşeili.Kötü mü tabii ki değil ama iyi klasmanına da girmez .ama şu da var f/p anlamında ikisini kıyaslarsak T.Hilfiger daha ucuz olduğunu 2SI ARASINDA tercih sebebidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 12 Şubat 2012; 6:58:11 >

•  SAATLER

bu saat nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

SAATLER

bu saat nasil?

çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

SAATLER

bu saat nasil?

çöp

gercekten? neden cop? hediye geldide ben begendim sadece rengi siyah olsaydi daha iyi olurdu.
  • @rooftop

Armani saat markası değil, sağda solda fason yaptırdığı saatleri uçuk fiyatlara satar, içerisinde ucuz çin mekanizmaları vardır, uzak durmak gerekir bu tarz moda markalardan, ona verilecek parayla çok iyi bir otomatik seiko alınabilir, ama size madem hediye gelmiş kullanın, bozulunca atarsınız.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ABC9D1C81 -- 12 Şubat 2012; 12:39:01 >
  • bu saatin şekli tasarımı güzel mekanizma fiyatına göre cok düşük armaninin orjinalleride replika değildir hepsi kendi tasarımları ama fiyatları uçuk sorun bu eğer para sıkıntım yok zaten 5-10 yıl sonra sıkılırım takmam diyorsan düşünülebilir...
  • arkadaşlar bana yine kızacaklar ama önemli olan kalite sonuçta moda markası kelimesini cok duygusal buluyorum sonuçta bütün saat markalarıda birer moda markasıdır moda markası olmak için illaki takım elbise pantalon üretmek gerekmez...
  • quote:

quote:

SAATLER

bu saat nasil?

çöp

Benzerini 4 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

quote:

o armani replika olsa ne yazar EA nın orjinalleri de replika zaten.

abi anlamadım ya şimdi ben şu saate 430 lira gibi bişey vermeyimmi değmez mi? (marka açısından!) markayı kötüledin sanki

http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=14520&model=armani-ar5861

Kesinlikle değmez o saatin Armaniye maliyeti çok çok düşük lira gerisi kar.

EA,TOMMY,Diesel vs vb saat markası değildir. Fashion (Moda) markalarıdır. Saatleri fason olarak yaptırırlar, yüksek kar ederler, genelde parası çoooooooook olan kişiler (her kıyafete farklı saat alan kesim) kullanır. Bu yüzden o fiyat aralığında ;

CITIZEN
    SEIKO
    CASIO

vs vb

gibi gerçek saat markalarından bir saat almanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

quote:

SAATLER

bu saat nasil?

çöp

Bu durum saatin çöp olduğu o parayı haketmediği gerçeğini değiştirmez. Resimdeki saat ilk saatimdir, hala duruyor 11 Yıl oldu zamanında babam 5-6 liraya almıştı. şimdi de yanılmıyorsam 25-30 lira gibi bir fiyata satılıyor.

SAATLER

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

quote:

SAATLER

bu saat nasil?

çöp

Bu durum saatin çöp olduğu o parayı haketmediği gerçeğini değiştirmez. Resimdeki saat ilk saatimdir, hala duruyor 11 Yıl oldu zamanında babam 5-6 liraya almıştı. şimdi de yanılmıyorsam 25-30 lira gibi bir fiyata satılıyor.

SAATLER

tmm hemen çöpe atayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

SAATLER

senin kullandığın ve önerdiğin saatin E.Armani'den bir farkı var mı sence ? ikiside mekanizmalarını Miyota'dan alıyor . Yani Japon Menşeili.Kötü mü tabii ki değil ama iyi klasmanına da girmez .ama şu da var f/p anlamında ikisini kıyaslarsak T.Hilfiger daha ucuz olduğunu 2SI ARASINDA tercih sebebidir

valla bnim kullandigim saat 10 numara bu saatle alakasi yok herkes de begeniyor (:

• 
Sayfa: önceki 14541455145614571458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.