Şimdi Ara

SAATLER (1460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• Bir magazada seiko velatura kinetik beyaz gördüm ve beğendim.Fiyat olarak adam en son 1.400 olur dedi.Nette arattım fakat dediğim saatin resmini bulamadım,oyüzden koyamıyorum buraya.Sizde bu saat bu fiyata alınır mı,yani adamın dediği fiyat uygun mu yoksa başka yerden daha ucuza bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

Bu sayfada biraz üste çıkarsanız sizin modelden almış bir arkadaş var, linkte vermiş hatta.

Edit: nicki @uA006

Evet adrese baktım fakat günlük kampanyalardanmış sanırım ürün şuanda satışta değil malesef :(
    Önerebileceğiniz başka bir adres var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Bir magazada seiko velatura kinetik beyaz gördüm ve beğendim.Fiyat olarak adam en son 1.400 olur dedi.Nette arattım fakat dediğim saatin resmini bulamadım,oyüzden koyamıyorum buraya.Sizde bu saat bu fiyata alınır mı,yani adamın dediği fiyat uygun mu yoksa başka yerden daha ucuza bulabilir miyim?

O paraya yazık olur kinetik bir saat için, o fiyata otomatik Oris veya Victoriox baksanız bence daha mantıklı olur.
  • Bir arkadaşa swatch kayış alıp yolladım acaba eski kayışı kolay çıkartıp yenisi takabilir mi? saatçiye gitmeye gerek var mıdır?

• Saygideger arkadaslar saatlerin mekanizmasi vs. sinden pek anlamam o sebeple bana yari spor yari resmi boyle guzel bi saat onerebilirmisiniz?18yasinda ogrenciyim cok pahali olmazsa sevinirim.ogrencilik hayati malumunuz.:)

• arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar saat isteğim doğdu. bütçem çok yüksek değil. 300 TL falan bütçem.

ilk olarak hepsiburadada swatch ve casiolara baktım.
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=13262&urun=Swatch+YCS543G
     SAATLER

bu model aklıma yattı gibi. bi ara mağazaya gidip bileğimde bakıcam. ama yine de almadan önce sorayım size de.

bu saat sağlam mıdır? beni yıllarca götürür mü? benzer fiyata tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir mesela...
    21 yaşındayım. yaşıma da uygun, hem spor hem klasik bir havası olan, metal çerçeveli, küçük kadranlı, kadran-çerçeve-kasa üçlüsünden en az biri ayrı renk
    şu an böyle bişi düşünüyorum.

ne çok soru sordun diyen olursa en azıdan casio ve swatch tan başka hangi markalara bakabilirim bu fiyat aralığı için. (şu an casio pek düşünmüyorum aslında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 13 Şubat 2012; 21:46:07 >

• mtgalip,

Aynı mesajı fotoğraf ekleyerek peşpeşe 3 kez yazman gerekmiyor, zaten sayfalar zor açılıyor.
    En iyisi sen aynı soruyu 4. kez sormadan cevaplayalım.

Her iki saatte kullanılan mekanizmaların kalite olarak farkları yok.
  • arkadaşlar hizlisaat.com adresi güvenilir mi acaba ? Alışveriş yapan oldu mu daha önce ?
  • o site benimde dikkatimi cekti bugün hele casionun bir saati vardı casio db69 du yanlış haturlamıyorsam fiyatı 27 liraydı askere gidecek olan varsa alsın f91 den iyidir armani tommy saatler konusunda neden bu kadar hassassınız anlayamıyorum arkadaşlar pahalı diyin gecin secim vatandasın ben şahsen seiko pantalon üretse giyerim hiçte kasmam
    edit: bahsettiği0 site hızlıal.com muş hocam dediğin site hakkında bilgim yok hızlıal.comda casio db 36 27 lira asker saati arayanlara tavsiye olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus434343 -- 14 Şubat 2012; 3:16:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus434343

o site benimde dikkatimi cekti bugün hele casionun bir saati vardı casio db69 du yanlış haturlamıyorsam fiyatı 27 liraydı askere gidecek olan varsa alsın f91 den iyidir armani tommy saatler konusunda neden bu kadar hassassınız anlayamıyorum arkadaşlar pahalı diyin gecin secim vatandasın ben şahsen seiko pantalon üretse giyerim hiçte kasmam
    edit: bahsettiği0 site hızlıal.com muş hocam dediğin site hakkında bilgim yok hızlıal.comda casio db 36 27 lira asker saati arayanlara tavsiye olunur

olay TH veya EA markasında değil, buradaki bir avuç insan o saate o kadar para veriyorsun ama kadranın altındaki parçalarında hiç bir iş yok, fiyat/kalite oranı düşük diye tavsiye etmiyor.
    O fiyata uygun mekanizma koysalar kimsenin itirazı olmaz. Yani birisinin aldığı 500 TL lik Seiko ile 500 TL lik EA saat arasında çok ciddi mekanizma kalite farkı var.

Seiko bu EA, TH vb. firmaların saat ürettiği mantıkla pantolon üretecekse alma bence, parana yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: polish
    Thomas Jacob, bilindik adıyla Tommy Hilfiger. Kolundaki saat "Audemars Piguet Royal Oak Offshore" yani AP ROO.
    adamın kendi saatine inancı yok, siz neyin kavgasını yapıyorsunuz ki?

Bu vesileyle merhum Nicolas Hayek'i saygıyla anmak gerek. Adam kendi saat grubu içinde en alt sırada yer alan Swatch saatleri kolundan çıkarmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 14 Şubat 2012; 9:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: polish
    Thomas Jacob, bilindik adıyla Tommy Hilfiger. Kolundaki saat "Audemars Piguet Royal Oak Offshore" yani AP ROO.
    adamın kendi saatine inancı yok, siz neyin kavgasını yapıyorsunuz ki?

Bu vesileyle merhum Nicolas Hayek'i saygıyla anmak gerek. Adam kendi saat grubu içinde en alt sırada yer alan Swatch saatleri kolundan çıkarmıyordu.

İnsan hergün yeni bir şeyler öğreniyor, burbank sayende Nicolas Hayek'i geç te olsa tanımış oldum. Mükemmelliğe adanmış bir hayat, bence herkesin okuması gerek.

http://www.kimkimdir.gen.tr/kimkimdir.php?id=272

• hocam bende biliyorum kalite fiyat oranının düşük olduğunu ama benim demek istediğim isteyen alır takar yani bu bir secim meselesi ea takan adamlara bir küfredilmemiş yani öyle söyliyim hiçbir saat çöp değildir ki... Bu saat konusunu coook takıntı haline getiren arkadaşlar var neticede bu bir hobi bu kadar duygusallığa gerek yok mesela armanisi olan arkadaş asıl sizin otomatik saatleriniz çöp öyle tasarımmı olur dese oda kendi çapında haklı olmuş olur çünkü ne kadar dandik mekanizma kullansalarda tasarımları daha hoş böyle markaların tabi zevki farklı olanlarada saygım var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus434343

hocam bende biliyorum kalite fiyat oranının düşük olduğunu ama benim demek istediğim isteyen alır takar yani bu bir secim meselesi ea takan adamlara bir küfredilmemiş yani öyle söyliyim hiçbir saat çöp değildir ki... Bu saat konusunu coook takıntı haline getiren arkadaşlar var neticede bu bir hobi bu kadar duygusallığa gerek yok mesela armanisi olan arkadaş asıl sizin otomatik saatleriniz çöp öyle tasarımmı olur dese oda kendi çapında haklı olmuş olur çünkü ne kadar dandik mekanizma kullansalarda tasarımları daha hoş böyle markaların tabi zevki farklı olanlarada saygım var...

Tamam alsın taksın, para onun parası buna kimse karışamaz zaten. Ama çıkıp ta, yok bu moda saatleri şöyle kaliteli, böyle iyi diye iddiada bulunuyorlar ya, o olmuyor işte. Tamam iyi para vermişsin quartz bir saate ama bu kadar para verdiğime göre bu saat çok iyi olmalı gibi bir yanılgıya da düşmesinler.

Genelde quartz saatleri öve öve bitiremeyenler bu moda saatlerine feci para verenler oluyor. Yoksa Casio, Seiko, Citizen vb. de quartz saatler yapıyor (hem de daha kaliteli ve çok daha uygun fiyatlara) ve alanlar var ama onlar çıkıp ta burada böyle iddialarda bulunmuyorlar. Mesele anlaşılmıştır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy_05

arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar saat isteğim doğdu. bütçem çok yüksek değil. 300 TL falan bütçem.

ilk olarak hepsiburadada swatch ve casiolara baktım.
    http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=13262&urun=Swatch+YCS543G
     SAATLER

bu model aklıma yattı gibi. bi ara mağazaya gidip bileğimde bakıcam. ama yine de almadan önce sorayım size de.

bu saat sağlam mıdır? beni yıllarca götürür mü? benzer fiyata tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir mesela...
    21 yaşındayım. yaşıma da uygun, hem spor hem klasik bir havası olan, metal çerçeveli, küçük kadranlı, kadran-çerçeve-kasa üçlüsünden en az biri ayrı renk
    şu an böyle bişi düşünüyorum.

ne çok soru sordun diyen olursa en azıdan casio ve swatch tan başka hangi markalara bakabilirim bu fiyat aralığı için. (şu an casio pek düşünmüyorum aslında)

bana bir şey diyecek bir kişi yok mu

• sinergy_05

burbank bu konuda uzman onu bekleyelim.ayrıca onda da bişeyler vardı anlaşırsınız belki.
  • 
Sayfa: önceki 14581459146014611462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.