Şimdi Ara

SAATLER (1326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

Çakma (piyasada replika olarak adlandırılsa da çakma ya da taklit doğru terim olacaktır) saatlerde sapma (sizin kayma olarak adlandırdığınız şey) hatta kısa sürede bozulma sıkça karşılaşılan bir sorundur.

Şimdiye kadar bir önceki sayfada gördüğüm bir olay. Bu sıkça telkin edilmeli çok öenmli bir konu. Saatim doğru değilse ne faydası var ki replikanın saatin...
  • Buraya sürekli çakma saat almak isteyenler gelip bizden tavsiye istiyorlar ama onlara yardımcı olmadığımız gibi çakma saat almamalarını tavsiye ediyoruz. Israrla taklit almak isteyenler de oluyor elbette, kendi paraları sonuçta, ne yapabiliriz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya ben o camel saati alacağım gibi ya

resim eklersen bizde bi yorum yaparız kardeşim

SAATLER

glz saat dostum fiyatıda uygun..ben hala skeleton diyorum ama ekonomi önemli tabi..bu saat de hosmus.nacizane bi saat önerim saat çapını filan bilmiyorum kolda nası durur ama gzlmiş bak bi istersen..
    http://www.markafoni.com/product/1405013/

dostum aldım saati..... bütçe evet tabiki önemli toplam 267 tl kargo dahil

inşallah orient saati de staj parasıyla alırız

hayırlı olsn güle güle kullan kardeşim..ins skeletonda kısmet olur..bgn bakmaya gidiyorum beyaz kadranlı cft00006 w modelini bulursam alcam bende..

saol dostum..eğer alırsan resmini filan çek koy hayırlı olsun şimdiden

edit:ayrıca dostum önerin için çok teşekkür ederim ama koronograf saat pek hoşuma gitmiyor..ama saat çok güzel.boş boş kullanmadan duruyor saate...o yüzden düz aldım ben

kardeşim bgn gittim ulustaki skeletonu görmeye..gercekten çok gzl bir saat..senin begendgn celik kordonlu saat pek hosuma gitmedi ama bana diyoki dünde gelmiştiniz galiba aynı saatlere bakınca fiyatlarını aynı söyledi ama ben celik kordon beyaz kadranlı olanını alcam cünkü deri kordon saatim var..yalnız @baymore arkadasımız haklı olabilir kordonunu baya yıpranmış gördüm..fiyat çok uygun..bende vanda 750-800 lira fiyat almıştım çelik kordunlu olanına..Velhasıl bgnkü arayısımızda bulamadım skeletonumu kısmet yakında bulurum inş

benle seni karıştırmış adam çelik kordonlusu biraz daha tuzlu işte...bende dedim skeletonu alacağıma diğer skeleton öbür sayfada resmi vardı onu alırım dedim..sonra düşündüm 675 tl çok para neyse camel gelsinde fotolarını çekelim.....

aslında oraya sorsan sipariş ederlerdi çelik ve beyaz kadranlı olanını....

dostum deri olanı ben çok inceledim de sıfır ya..hiç çizik filan yoktu ve deri de 1 gram çatlama yoktu diye gördüm

bgn kırıkkaledeki saatcimle görüstm 700 e bulmus 10 taksitli fiyatı..1 hafta düsünüp alcam kısmetse..ulustaki adam o modeli getirtemem artık üretilmiyo dedi..deri kordona metal kordon takmayı teklif etti ben de inceledm köprüsü filan baya yıpranmıstı kardeşim..

anladım dostum 700 normal fiyat alabilirsen alın çok güzel bir saat....

hayırlı olsun şimdiden....

• bir arkadaşım, gittigidiyordan bir ilan linki göndermiş. saat otomatik bir tissot, sence nasıl diye sormuş? ilana baktım, saat bariz çakma. arkadaşımı bilgilendirdim. eğer yolunuz düşerse sizde şaşmayın diye saatin linki;

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/tissot-automatic-boylesi-yok-47922568

tekrar belirtiyorum, % 100 sahte

gittigidiyordan tissot almaya kalkarsanız 2 kere düşünün derim.
  • Zaten ilan metninde hiç orijinal kelimesi bile geçmyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: geyik parkı

quote:

Orijinalden alıntı: polish

buda benim yeni saatim ;

SAATLER

Enteresan bir saat miş hangi ülke ?

elbette İsviçre yapımı. Marka olarak ta Alman markası.

http://www.chronoswiss.com/watch_details.php?id=29

Bu enterasan modelin, 2000'de "Best Watches 2000" , 2002'de "Watch Of The year" ödülleri var

• Beyler bütçeme göre saat bulamadım yardımcı olur musunuz? maksimum 400 liralık genç işi saat arıyorum fakat beğendiklerim kaliteli markalardan çıkıyor. Örneğin Welder. Lütfen biri saat sahibi yapsın artık beni.
  • @polish hocam saat zevkine hayran olmamak elde değil. Sayende göz banyosu yapıyoruz
  • quote:

buda benim yeni saatim ;

SAATLER

Farklı bir tarzı varmış beğendim. Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro -- 28 Kasım 2011; 0:20:43 >
  • Slm arkadaşlar saat topiğini formda yeni keşfettim;) aslında meraklıyım saatlere ama henuz iyi ve kaliteli bir saatim yok insallah olunca sizlerlede paylaşırım burada..şimdilik sadece takip
  • quote:

Daha önce, cam kapak ve safir camlı olanı incelemiştim. Bu sefer metal kapak ve hesalit olanı denedim. Deri kordonluydu. çok beğendim ama, çelik bilezik ile denemem lazım.

Speedmaster bileziğini çok seviyorum, dengeli ve zarif bir bilezik. Ama 42'lik kasada hiç görmedim ve denemedim. Bende 39 mm seamaster AT var. bu kasayla çok uyumlu. yine geçen hafta bir speedmaster triple date aldım, 2 gün kullanıp geri verdim. O da 39'luk kasa ve bilezikle çok uyumlu. Ama aynı bileziğin 42'lik kasada nasıl durduğunu tecrübe etmem lazım.

Sanırım SMPO yerine hedefi moonwatch olarak değiştireceğim.

Benim safir sandviç modelini inceleme fırsatım olmadı, ama limitli ve limitsiz hesalit/çelik arka kapak modelleri inceleme fırsatım olmuştu.

Moonwatch benim de çok hoşuma giden bir saat olsa da, kasanın hafifçe içine gömülen tepesi saati kurmayı zorlaştırırken, ben büyük tepeli saatleri sevdiğim için görüntü olarak da tepe çok hoşuma gitmiyor. Tepe kasanın içine gömülü olmasa benim de radarıma bir safir sandviç girmek üzereydi ama bu durum beni saatten soğuttu.

Speedmaster bileziğinde sevmediğim tek detay, baklaların ortasından iki taraflı geçen polisajlı ince kısımlar. Bu şeritleri bir türlü sevemedim.

Benim için bunların dışında piyasada parasının hakkını en iyi veren lüks kurmalı kronografın Moonwatch olduğunu düşünüyorum. Özellikle kadranı ve iyi oranlanmış kasası çok güzel. İkinci el alındığı takdirde değerini de kaybetmeyecektir.

Geçenlerde Sahibinden'de gördüğüm Omega Speedmaster Trpile Chronograph'ı siz mi aldınız, yoksa bu saat başka mı?

Bir de bence de SMPO yerine Moonwatch daha iyi bir seçim olacaktır. Kronograflı dalgıç saatlerine bir anlam veremiyorum. Moonwatch'un bu sorunlarını göz ardı edemeyenlere de eski Broad Arrow ve eski Aqua Terra Chronograph öneririm. Özellikle AT Kronograf yassı butonları, mavi indeks-kolları ve iyi oranlanmış kadranıyla bence çok güzel bir saat.

• Bizde koyalim saatlerimizi.

4 yil kadar once aldigim seiko velatura ;

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16745&product=Seiko-SRH005P

Bir de babamin verdigi seiko archtura var, piyasada yok su anda.

Bir tane de armani'nin seramik olan saatlerinden almayi dusunuyorum ama 1000 lira da verilmez armani'ye. Sanalpazar'da 200 liraya satan birinden alirim.
  • İlk kez Seiko'dan kendi tarzımda bir saat beğendim fiyatı biraz tuzlu çıktı. Genelde Seiko'lar bana hoş gözükmez, bunun sebebi küçük çerçeveli olması ve saatin bunaltıcı bir sadelikte tasarlanması, en önemlisi ise camın saat tabanından çok uzakta tutularak estetikten kaçınılması. Resimdeki saat bakınız ince durmakta. Ayrıca çok da şık ve klas. Bunlar benim görüşlerim. Naçizane yorumlarım. Resimdeki saat modelinde seiko var mı, yoksa bu ürünün yarı fiyatıı olan bütcemi daha da artırmak için birkaç ay daha mı para biriktirsem.. Vallahi 3 gündür bakmadığım site, izlemediğim video görmediğim marka kalmadı, beğendiğim saatler hep pahalı. Bütçemdeki saatler de tarzım değil kafayı yiyecem ya 400 tl az para mı allah aşkına?

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snae67p-orjinal-erkek-barcelona-sok-fiyat-47097517?pnv=1

SAATLER

• Evet gercekten bu seiko cok iyi
    Zaten yıllardır Seikonun saatleri beni bitirir :)
    Ama işte fiyatlar cok tuzlu..
    Bu da aynısı metalik olan model
     SAATLER
  • arkadaşlar elimde tissot var isteyen varsa iletişime geçsin foto yükleyemedim buraya sinir oldum kutusu filan herşeyi var!!!
  • Seikonun barcelona modelınde tarihin üzerinde barcelona amblemi olması lazım ama resimlerdekinde yok ilginç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molzen

quote:

buda benim yeni saatim ;

SAATLER

Farklı bir tarzı varmış beğendim. Güle güle kullanın

teşekkürler,

quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

@polish hocam saat zevkine hayran olmamak elde değil. Sayende göz banyosu yapıyoruz

Teşekkür ederim Cem. ileride inşallah daha iyileri sana nasip olur.

• İnşallah hocam. Yalnız kurma kolu dikatimi çekti. Sanırım bu saat solaklar için. Yanılıyor muyum?
  • quote:

buda benim yeni saatim ;

SAATLER

Chronoswiss'i gözden kaçırmışım, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Benim safir sandviç modelini inceleme fırsatım olmadı, ama limitli ve limitsiz hesalit/çelik arka kapak modelleri inceleme fırsatım olmuştu.

Moonwatch benim de çok hoşuma giden bir saat olsa da, kasanın hafifçe içine gömülen tepesi saati kurmayı zorlaştırırken, ben büyük tepeli saatleri sevdiğim için görüntü olarak da tepe çok hoşuma gitmiyor. Tepe kasanın içine gömülü olmasa benim de radarıma bir safir sandviç girmek üzereydi ama bu durum beni saatten soğuttu.

Speedmaster bileziğinde sevmediğim tek detay, baklaların ortasından iki taraflı geçen polisajlı ince kısımlar. Bu şeritleri bir türlü sevemedim.

Benim için bunların dışında piyasada parasının hakkını en iyi veren lüks kurmalı kronografın Moonwatch olduğunu düşünüyorum. Özellikle kadranı ve iyi oranlanmış kasası çok güzel. İkinci el alındığı takdirde değerini de kaybetmeyecektir.

Geçenlerde Sahibinden'de gördüğüm Omega Speedmaster Trpile Chronograph'ı siz mi aldınız, yoksa bu saat başka mı?

Bir de bence de SMPO yerine Moonwatch daha iyi bir seçim olacaktır. Kronograflı dalgıç saatlerine bir anlam veremiyorum. Moonwatch'un bu sorunlarını göz ardı edemeyenlere de eski Broad Arrow ve eski Aqua Terra Chronograph öneririm. Özellikle AT Kronograf yassı butonları, mavi indeks-kolları ve iyi oranlanmış kadranıyla bence çok güzel bir saat.

evet, tepe biraz küçük. Lakin kurmakta bir sıkıntı yaşamadım. biraz daha ele oturabilirdi.

Aslında bulursam cal.321 düşünüyorum. 2. el alım satımı yapan bir satıcı önümüzdeki günlerde bir tane geleceğini söyledi. Fiyatı şimdilik muamma. ama en az 3500 dolar olacağını tahmin ediyorum.

Sahibinden'de 2500 dolara vardı bir tane, satıcı sadece elden satmak istediğini belirtti, yaşadığı şehir bana uzaktı, gidemedim. Nasip.. Bulursam, fiyatı da uygunsa alırım, yoksa hayallere devam..

Mavi index ve kollara sahip broad arrow'u bende çok beğeniyorum. ama bulunabilirliği çok zor. Aqua Terra kronograf ise, neredeyse moonwatch fiyatına.

Ben omega seepedmaster triple date kronografı gittigidiyorda gördüm. çelik bilezikli ve schumacher versiyonu diye tabir edilen model. (resmi aşşağıda) 2 gün inceledim ve denedim sonra geri verdim. speedmaster triple kronografı canlı hiç görmemiştim. normal speedmaster denedim ve kullandım. 39'luk kasa yeterli ve dengeliydi. ama, triple date versiyonda kadran çok boğulmuş gibi geldi. bu versiyonun 41 mm olması daha orantılı olurdu.

Aklımdaki planet ocean, kronograf değil. cal.2500, siyah bezel, turuncu rakam ve 45 mm olan. makyajlı ve 8500 kalibreli, yeni versiyonların çıkmasını bekliyordum. önceki versiyonların fiyatı düşer diye, ama malesef düşmek yerine daha da yükseldi. kur 1,5 iken 2000 dolara bulmuştum bir tane. Ama yurtdışında yaşayan bir arkadaşım, yeni versiyonlar çıkınca, 1700 dolar seviyesine alabilirsin demişti. Ama malesef beklentimiz gerçekleşmediği gibi, dolar da fırladı..

SAATLER

• 
Sayfa: önceki 13241325132613271328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.