Şimdi Ara

SAATLER (1325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @freedom36 O dediğin yer vidalı değil maalesef. Onla ayarlanmıyor, saatin ayarlanması ya çok karışık cidden, ya da çok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=34263&product=Casio-EFR-512L-1A

bu linkteki saat çok hoşuma gitti. Sizce nasıl?

dostum saat çok şık ancak çok pahalı

Bu siteden almayacağım. Aklımda fikir oluşması için bakıyorum da 2 saat hoşuma gitti. Birincisi bu verdiğim linkteki saat diğeri ise bir önceki sayfadaki Orient Racing Skeleton. Bu hafta için saatçileri dolaşacağım bakalım.

• uygun fiyata iyi bir saat almak isteyenlere tavsiye ederim;

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/jacques-lemans-kronolu-48207649
  • quote:

yahu benim aldığım camel saat mineral cammış? çok dert edilecek birşey mi acaba?

bu fiyata safir cam, zaten çok zor. mineral cam zamanla çizilebilir. başka bir sıkıntısı yok.
  • buda benim yeni saatim ;

SAATLER
  • sayın demiurgos;

uygun fiyata güzel bir lorus almışsınız. uzun yıllar sizi üzmez. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

yahu benim aldığım camel saat mineral cammış? çok dert edilecek birşey mi acaba?

bu fiyata safir cam, zaten çok zor. mineral cam zamanla çizilebilir. başka bir sıkıntısı yok.

teşekkürler dostum...saatin güzelmiş fakat saati kurma kolu biraz büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Solaklar için saat arıyorum yukarıda arkadaş Lorus markalı saatin resmini paylaşmış onun gibi klas birşey istiyorum alabileceğim bir yer varmıdır acaba?

invicta koleksiyonunda bolca left hand saat mevcut, modellere bir göz atın. gg, sahibinden gibi yerlerde uygun fiyata var;

SAATLER

eğer limitiniz yüksek ve gösterişli bir şey arıyorsanız u-boat modellerine bakabilirsiniz.

• quote:

saatin özel ve güzel yanlarından biri

sizde camel active saatinizi iyi günlerde kullanın.

• şuanki kullandığım saatin aynısı sadece kordonu değişik çelik kordon benimki
  • Merhabalar:

suan amerikadan bir tanidigim ile saat getirme sansim var... Sik ve kalteli bir saat almak istiyorum ancak 1000 tl nin de uzerine cikmak istemiyorum...
    Biraz inceledigimde asagidaki saatler gozume carpti.... Bu saatler ile ilgili yorumunuzu ve mekanizma ve kalite olarak goruslerinizi paylasabilirmisiniz?

1.. Hamilton Men's H77672333 Khaki ETO Black Chronograph Dial Watch

http://www.amazon.com/Hamilton-H77672333-Khaki-Black-Chronograph/dp/B003XGUVFM/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I3SIT1X7SJG4XA&colid=2B5DMDJ86KYQ2

2.. Hamilton Men's H64455533 Khaki King Black Dial Watch

http://www.amazon.com/Hamilton-H64455533-Khaki-Black-Watch/dp/B00423N1M0/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=IQ1ZEZXW0O517&colid=2B5DMDJ86KYQ2

gerci tarzim olmasa da asagidaki saatte ilginc geldi :) belki bir 15 sene yasli olsam cazip gelebilirdi

Maurice Lacroix Men's PT6117-SS001-130 Pontos Rectangulaire

http://www.amazon.com/gp/product/B004S0QXC2/ref=ox_sc_act_title_9?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

Ayrica bu aralikta iyi bir marka saat ile ilgili onerilerinize de acigim....

Simdiden tesekkurler..

Saygilarimla..........

• quote:

quote:

saatin özel ve güzel yanlarından biri

sizde camel active saatinizi iyi günlerde kullanın.

evet değişik bir saat ve onu özel kılıyor

teşekkür ederim..camel saat gelince paylaşırım burda fotolarını

• quote:

buda benim yeni saatim ;

SAATLER

Enteresan bir saat miş hangi ülke ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonmeluke

sizce nasıl? :)

SAATLER

Çok geçerli duruyor ne kadar fiyatı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya ben o camel saati alacağım gibi ya

resim eklersen bizde bi yorum yaparız kardeşim

SAATLER

glz saat dostum fiyatıda uygun..ben hala skeleton diyorum ama ekonomi önemli tabi..bu saat de hosmus.nacizane bi saat önerim saat çapını filan bilmiyorum kolda nası durur ama gzlmiş bak bi istersen..
    http://www.markafoni.com/product/1405013/

dostum aldım saati..... bütçe evet tabiki önemli toplam 267 tl kargo dahil

inşallah orient saati de staj parasıyla alırız

hayırlı olsn güle güle kullan kardeşim..ins skeletonda kısmet olur..bgn bakmaya gidiyorum beyaz kadranlı cft00006 w modelini bulursam alcam bende..

saol dostum..eğer alırsan resmini filan çek koy hayırlı olsun şimdiden

edit:ayrıca dostum önerin için çok teşekkür ederim ama koronograf saat pek hoşuma gitmiyor..ama saat çok güzel.boş boş kullanmadan duruyor saate...o yüzden düz aldım ben

kardeşim bgn gittim ulustaki skeletonu görmeye..gercekten çok gzl bir saat..senin begendgn celik kordonlu saat pek hosuma gitmedi ama bana diyoki dünde gelmiştiniz galiba aynı saatlere bakınca fiyatlarını aynı söyledi ama ben celik kordon beyaz kadranlı olanını alcam cünkü deri kordon saatim var..yalnız @baymore arkadasımız haklı olabilir kordonunu baya yıpranmış gördüm..fiyat çok uygun..bende vanda 750-800 lira fiyat almıştım çelik kordunlu olanına..Velhasıl bgnkü arayısımızda bulamadım skeletonumu kısmet yakında bulurum inş

benle seni karıştırmış adam çelik kordonlusu biraz daha tuzlu işte...bende dedim skeletonu alacağıma diğer skeleton öbür sayfada resmi vardı onu alırım dedim..sonra düşündüm 675 tl çok para neyse camel gelsinde fotolarını çekelim.....

aslında oraya sorsan sipariş ederlerdi çelik ve beyaz kadranlı olanını....

dostum deri olanı ben çok inceledim de sıfır ya..hiç çizik filan yoktu ve deri de 1 gram çatlama yoktu diye gördüm

bgn kırıkkaledeki saatcimle görüstm 700 e bulmus 10 taksitli fiyatı..1 hafta düsünüp alcam kısmetse..ulustaki adam o modeli getirtemem artık üretilmiyo dedi..deri kordona metal kordon takmayı teklif etti ben de inceledm köprüsü filan baya yıpranmıstı kardeşim..

• Replika saatlerde zaman kayması mı oluyor yani biri cevaplayabilir mi bunu?
  • yüzümüzü kara çıkartmazlar inş

SAATLER

SAATLER

Cerruti 1881 prestige
    sizce nasıldır? son swiss made serilerinden sanırım, ne kadar bir fiyat makuldür bu saat için? mağazadaki etiket fiyatı 1700 TL, biraz şişirilmiş tabi ama ederi nedir sizce?

jaguarın etiket fiyatı da 1200TL bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_wWw -- 27 Kasım 2011; 21:04:17 >

• Çakma (piyasada replika olarak adlandırılsa da çakma ya da taklit doğru terim olacaktır) saatlerde sapma (sizin kayma olarak adlandırdığınız şey) hatta kısa sürede bozulma sıkça karşılaşılan bir sorundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardagame

quote:

Orijinalden alıntı: pardonmeluke

sizce nasıl? :)

SAATLER

Çok geçerli duruyor ne kadar fiyatı ?

sanırsam 10bin TL'den fazla

• 
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.