Şimdi Ara

SAATLER (1328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

siyah kordon siyah kasa bir saat arıyorum .kısacası simsiyah bir model önerebileceğiniz var mı ?

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=31874&product=Swatch-SVCF4000AG
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

İnşallah hocam. Yalnız kurma kolu dikatimi çekti. Sanırım bu saat solaklar için. Yanılıyor muyum?

teoride öyle, ama iri tepesi yüzünden sol kolda taşımak bana daha rahat geliyor. hem tepeyi korumuş oluyorsun, hemde, özellikle masa başı çalışırken, tepe bileğine baskı yapmamış oluyor.

Ben de düğmeleri sağda olan saatleri düğme/düğmeler koluma batınca çok rahatsız ettiği ve hatta sivilce yaptırdığı için sağ koluma (küçük veya batmayan plastik düğmeli olanları bazen sol koluma da takabiliyorum), bu chronoswiss'deki gibi kurma kolu solda olanları da sol koluma takıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-eqs-1000db-1avdr-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saeqs1000db1avdr&categoryId=25008404 Bu saati almıştım malumunuz ama kullanma klavuzuna 1-2 saat bakıp uğraşmama rağmen, saati ayarlamayı ve saatin olayını çözemedim pek. Ne yapmamı önerirsiniz, kullanma klavuzunda Türkçe açıklamalar yok gerçi olsa da faydası olmazdı herhalde.

Bu model, içinde analog olarak pek çok özellik barındırdığı ve saat ayarı için bile çekmeli bir tepe koyulmadığından ayarları biraz karışık. Bence kullanım kılavuzundan adım adım giderek alışmaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lav

Arkadaşlar kolay gelsin.
    Saat alma gibi bi niyetim var.
    Bütçem max 200 lira
    Deri kayış istemiyorum.
    Sportif ve tarz bi şey olmalı.
    Ve kasa çapı büyük olmalı.
    Bu standartlarda önerilerinizi bekliyorum.

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/03/UrunDetay/Citizen-CJQ002

200 tl'yi biraz aşıyor ama gayet sportif ve tarz

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Arkadaşlar kolay gelsin.
    Bütçem max 200 lira
    Deri kayış istemiyorum.

Hocam yorumun için çok tşk.ler.Umidimi kesmiştim öneriden yana
    Ama metal tarzda da istemiyorum kayışı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vertas

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Arkadaşlar daha önce nato kayışları nereden alabileceğimize dair çok soran olmuştu.
    benim de tavsiyelerimle :D eticaret uzmanı bir iki arkadaşım bu konuda bir girişimde bulundu.
    Nato kayış arayanlarhttp://www.watchido.com adresini inceleyebilirler.

Çok teşekkürler.. umarım çeşit sayısı artar. düz siyah ihtiyacım var benimde...
    Edit: şimdi biraz inceledimde genişlikleri hep aynı mı bunların acaba? mesela 20mm ve 22 mm alacak olsam genişliğini neye göre seçeceğim ?

Ürünün içine girdiğinizde "ürün ölçüsü" seçeneği geliyor. Onun altında o model için mevcut kordon genişlikleri belirtilmiş. Oradan seçim yapabiliyorsunuz. Ama maalesef kordon uzunluğu için bir seçenek yok. Bilek kalınlığınıza göre kordon çok uzun gelirse ya kıvırmanız ya da saatçide veya kendinizin kesmesi lazım.

Hocam uzunluk zaten neredeyse her yerde standard..
    O yüzden uzunluk eklemediler siteye, zaten uzun olması lazım ki kıvırıp geri takılabilsin ve gerektiğinde kışın falan mont/kaban üzerinden de takılabilsin(military style )

Ben site sahiplerinin yakiniyim :)
    Benden gördüler ve iş fikri olarak geliştirdiler.. Baya bi danışmanlık yaptım arkadaşlara :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 28 Kasım 2011; 15:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

Bir zamanlar bir saat reklamı vardı saati 20 gün takmasınız dursada kolunuza taktıgınızda saat ve ay gün kendisi ayarlıyordu? Marka modelini hatırlayan varmı?

Seiko Kinetik Auto Relay modellerinde var.

Uyku ve Uyanma İşlevleri ile donatıldı [Kinetic Auto Relay]
    Kinetic'in evrim geçirmesi ile Otomatik Güç Üretme Sistemi saati çalıştırmak için gerekli olan elektriği kolunuzun hareketinden alarak kurulan bir quartz saat. Saat kullanılmadığında, daha uzun süre durmaksızın çalışması için uyku modu devreye girer.

Güç tasarrufu fonksiyonunda (uyku modu), enerji tassarrufu sağlayabilmek için saat çıkarıldıktan 72 saat sonra ibrelerin hareketi durur. Otomatik geri dönme işlevinde, (uyanma modu) tam şarj durumunda 4 yıl içerisinde saatin en ufak bir hareketinde üretilen gücü farkeder ve o anı gösterecek şekilde çalışmaya devam eder. Kinetik Auto Relay bu iki fonksiyon ile donatılmıştır.

En son modelimizde, teknolojimiz Kinetic, Kinetic Auto Relay fonksiyonuna ek olarak Perpetual takvim ile donatıldı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos
    Seikoyu tabiki düşünüyorum bundan emin olun ama maalesef çok pahalılar :( Ben yukarda belirttiğim modeli hem estetik hemde fiyat açısından uygun bulduğum için özellikle sorguluyorum (165TL ye buldum).Eğer bu fiyata aynı estetik ve işlevde bir seiko varsa ve belirtirseniz seve seve araştırırım

Rica ederim.

Seiko elbette aynı fiyat skalasında olmaz ama mesela aşağıdaki linkte olduğu gibi 250 tl seviyesine güzel pilli kronografları var. Değerlendirilebilir. Ama çok beğendiyseniz Lorus da kötü değildir. Alınabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snn209-big-oyster-chrono-ucretsiz-kargo-46801454

Sayın burbank.Tekrar teşekkür ederim.Lorusun belirttiğim modelini aldım.Ve çok beğendim.Hem sağlamlık hissi verdi hemde estetik bir ürün.Çok beğendim.Kendi çektiğim fotoları yüklüyorum.Sizden ve diğer arkadaşlardan yorum bekliyorum

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Bu paraya çok güzel bir saat almışsınız. Fotoğraf çekimleri de çok kaliteli. Tebrikler. Saatin dizaynı, malzeme kalitesi de oldukça tatmin edici görünüyor. Güle güle kullanın. Nereden almıştınız?

Teşekkür ederim sayın burbankEn uygun fiyatawww.okutsaat.com adresinde buldum.Faturalı ve garanti belgeli olarak yolladılar.Hiç sıkıntı yaşamadım ve saatimle gayet mutluyum şu an

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kolay gelsin.
    Bütçem max 200 lira
    Deri kayış istemiyorum.

Kauçuk veya plastik kayışlı mı istiyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kolay gelsin.
    Bütçem max 200 lira
    Deri kayış istemiyorum.

Kauçuk veya plastik kayışlı mı istiyorsunuz?

Aynen hocam.
    Metal kullanmak istemiyorum.
    Plastikten ziyade kauçuk, silikon vs.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

yüzümüzü kara çıkartmazlar inş

SAATLER

SAATLER

Cerruti 1881 prestige
    sizce nasıldır? son swiss made serilerinden sanırım, ne kadar bir fiyat makuldür bu saat için? mağazadaki etiket fiyatı 1700 TL, biraz şişirilmiş tabi ama ederi nedir sizce?

jaguarın etiket fiyatı da 1200TL bu arada

swiss ronda quartz mekanizmalar kullanılıyor Cerruti kronograflarda. Ama sanırım swiss made değil, hong kong üretimi olması lazım. 1700 tl fiyat bence aşırı fazla. Diğer saatin (Jaguar) fiyatının da çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu quartz saatlere bu kadar para verilmez. Biraz daha ekleseniz kampanyalardan eta 7750'li hamilton kronograf almanız işten değil.

ooo iyi iyi benim 260 tl ye aldığım camel saatte de aynı mekanizma var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Arkadaşlar daha önce nato kayışları nereden alabileceğimize dair çok soran olmuştu.
    benim de tavsiyelerimle :D eticaret uzmanı bir iki arkadaşım bu konuda bir girişimde bulundu.
    Nato kayış arayanlarhttp://www.watchido.com adresini inceleyebilirler.

Oh be, sonunda nato sıkıntısı çözülmüş oldu. Tebrikler, iyi iş çıkarmışlar. Ürün yelpazesi genişleyecek mi acaba?

Bu arada turuncu bir nato alacağım sanırım.

Milgauss'a mı takacaksın?

ooo bu çok iyiymiş işte

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

swiss ronda quartz mekanizmalar kullanılıyor Cerruti kronograflarda. Ama sanırım swiss made değil, hong kong üretimi olması lazım. 1700 tl fiyat bence aşırı fazla. Diğer saatin (Jaguar) fiyatının da çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bu quartz saatlere bu kadar para verilmez. Biraz daha ekleseniz kampanyalardan eta 7750'li hamilton kronograf almanız işten değil.

Camel'ın saatleri zaten swiss made. Dizaynları, kaliteleri açısından en alınası moda markalarından. Fiyatları yüksek oluyor genelde ama markafoni'deki indirimli fiyatlara alınabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Camel'ın saatleri zaten swiss made. Dizaynları, kaliteleri açısından en alınası moda markalarından. Fiyatları yüksek oluyor genelde ama markafoni'deki indirimli fiyatlara alınabilir.

teşekkürler dostum...birde diğer mesajlarda arkadaşlar takılabilen kayışların linkini vermiş...o her saate oluyor mu ? mesela ben camel ın deri kayışını tek başıma sökebilirmiyim?

• Nato kordondan bahsediyorsan olur tabii. Ancak lug (boynuz) aralığını bilmen lazım saatin. Yani kordonun saate takıldığı yerdeki kordon genişliği de diyebiliriz. 20 - 22 - 24 mm den birisiyse genellikle bu ölçüler için nato kordonlar var o sitede.

Kordonu sizin takıp çıkarmanız biraz sizin ilginiz biraz da kullanılan pimin özelliğine bağlı. Ben de tecrübeli olmadığım kendim yapmıyorum bu tür işleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-eqs-1000db-1avdr-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saeqs1000db1avdr&categoryId=25008404 Bu saati almıştım malumunuz ama kullanma klavuzuna 1-2 saat bakıp uğraşmama rağmen, saati ayarlamayı ve saatin olayını çözemedim pek. Ne yapmamı önerirsiniz, kullanma klavuzunda Türkçe açıklamalar yok gerçi olsa da faydası olmazdı herhalde.

Bu model, içinde analog olarak pek çok özellik barındırdığı ve saat ayarı için bile çekmeli bir tepe koyulmadığından ayarları biraz karışık. Bence kullanım kılavuzundan adım adım giderek alışmaya çalışın.

Aynen hocam dün 1-2 saat kalvuza bakarak uğraştım sonuç hüsran oldu, kafayı yedirtti alet, 66 sayfa klavuz mu olurmuş nasıl aletmiş..., bugün bir de uğraşacağım bakayım, bulunduğum ilde servis olsa direk servise giderdim.

• quote:

Nato kordondan bahsediyorsan olur tabii. Ancak lug (boynuz) aralığını bilmen lazım saatin. Yani kordonun saate takıldığı yerdeki kordon genişliği de diyebiliriz. 20 - 22 - 24 mm den birisiyse genellikle bu ölçüler için nato kordonlar var o sitede.

Kordonu sizin takıp çıkarmanız biraz sizin ilginiz biraz da kullanılan pimin özelliğine bağlı. Ben de tecrübeli olmadığım kendim yapmıyorum bu tür işleri.

sağol dostum bende saatçiye çıkartırım.. bunları kullanırım...ama camel ların deriler çok kaliteli bakalım ne kadar gidecek
  • Merhabalar:

suan amerikadan bir tanidigim ile saat getirme sansim var... Sik ve kalteli bir saat almak istiyorum ancak 1000 tl nin de uzerine cikmak istemiyorum...
    Biraz inceledigimde asagidaki saatler gozume carpti.... Bu saatler ile ilgili yorumunuzu ve mekanizma ve kalite olarak goruslerinizi paylasabilirmisiniz?

1.. Hamilton Men's H77672333 Khaki ETO Black Chronograph Dial Watch

http://www.amazon.com/Hamilton-H77672333-Khaki-Black-Chronograph/dp/B003XGUVFM/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I3SIT1X7SJG4XA&colid=2B5DMDJ86KYQ2

2.. Hamilton Men's H64455533 Khaki King Black Dial Watch

http://www.amazon.com/Hamilton-H64455533-Khaki-Black-Watch/dp/B00423N1M0/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=IQ1ZEZXW0O517&colid=2B5DMDJ86KYQ2

gerci tarzim olmasa da asagidaki saatte ilginc geldi :) belki bir 15 sene yasli olsam cazip gelebilirdi

Maurice Lacroix Men's PT6117-SS001-130 Pontos Rectangulaire

http://www.amazon.com/gp/product/B004S0QXC2/ref=ox_sc_act_title_9?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

Ayrica bu aralikta iyi bir marka saat ile ilgili onerilerinize de acigim....

Simdiden tesekkurler..

Saygilarimla..........

• İzmirde bu saati alabileceğim bir mekan varmı.
    Yada swatch satış yeri. Bu hafta sonu izmire gidebilirim.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=11981&urun=Swatch+YCS485G
  • Citizen model numaraları ile ilgili; mesela Saat ve Saat sitesinde CBM107 modelinde bir saat var, saat hakkında bir kaç uyduruk bilgi dışında birşey yok çapını bile öğrenemedim, bu sanırım Saat ve Saat in verdiği bir numara çünkü Türkiye dışında başka bir yerde bu saati bulamadım. Mesela Hamilton için Türkiye de HM1323456789 gibi bir numara veriyorlar, M harfini atınca universal gerçek model numarasını elde ediyorsunuz. Citizen için de böyle bir yol var mı?

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/03/UrunDetay/Citizen-CBM107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 29 Kasım 2011; 9:55:25 >
  • 
Sayfa: önceki 13261327132813291330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.