Şimdi Ara

SAATLER (1324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baymore

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Bu orient racing skeletonun orjinalini web satışı yapan bir site yok mu? Bu saati almaya karar verdim Türkiye'de bir sitede satışı yapılsa alacağım.Kayserideyim burda saatçilerde bulacağımı hiç zannetmiyorum.

aslan saat .com a girin orda bayiler var oradan bakın şehrinize olmadı aslan saati arayın beğendiğiniz modeli onlara söyleyin ödemeyi bir şekilde yaparsınız eft/havale filan..onlar ayarlarlar

Bugun skeleton fıyatlarını sordum 650 deri kordonlu aslan saat aradım 750 tl dedi deri kordon bu ankarada ki 475 e sattığı saat bence ya kullanılmış yada bir şey var bu işte aslan saatteki adamda satamaz o fıyata ımkansız dıyor

yok dostum bildiğin sıfır ve orjinal di...adamla uzun uzun sohbet ettim zaten....adam yaşlı idi ama adamı bir görsen herşeyi biliyorişte internet fiyatları şöyle böyle filan dedi..sonra dedi bu fiyatı benden aşağı vereni bulman mümkün değil filan dedi....

saati elime aldım 10 dakika inceledim uzun uzun...çizik kırık dökük filan yoktu ve deri kayışta hiç ama hiç çatlama yada yıpranma yoktu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu orient racing skeletonun orjinalini web satışı yapan bir site yok mu? Bu saati almaya karar verdim Türkiye'de bir sitede satışı yapılsa alacağım.Kayserideyim burda saatçilerde bulacağımı hiç zannetmiyorum.

aslan saat .com a girin orda bayiler var oradan bakın şehrinize olmadı aslan saati arayın beğendiğiniz modeli onlara söyleyin ödemeyi bir şekilde yaparsınız eft/havale filan..onlar ayarlarlar

Bugun skeleton fıyatlarını sordum 650 deri kordonlu aslan saat aradım 750 tl dedi deri kordon bu ankarada ki 475 e sattığı saat bence ya kullanılmış yada bir şey var bu işte aslan saatteki adamda satamaz o fıyata ımkansız dıyor

yok dostum bildiğin sıfır ve orjinal di...adamla uzun uzun sohbet ettim zaten....adam yaşlı idi ama adamı bir görsen herşeyi biliyorişte internet fiyatları şöyle böyle filan dedi..sonra dedi bu fiyatı benden aşağı vereni bulman mümkün değil filan dedi....

saati elime aldım 10 dakika inceledim uzun uzun...çizik kırık dökük filan yoktu ve deri kayışta hiç ama hiç çatlama yada yıpranma yoktu

Doğrudur kendi distribütorü satamaz o fiyata diyor benim bugun gıttıgım saatçiye fiyatı söyleyince ismini unuttum onun getirdikleri mi acaba dedi kaçak olarak felan dedi bende aslan saat bayii dedim şaşırdılar neyse fiyatı daha uygun bulan olursa buraya yazarsanız sevinirim bu arada aslan saat yakında web satışlarına başlayacağını söyledi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur kendi distribütorü satamaz o fiyata diyor benim bugun gıttıgım saatçiye fiyatı söyleyince ismini unuttum onun getirdikleri mi acaba dedi kaçak olarak felan dedi bende aslan saat bayii dedim şaşırdılar neyse fiyatı daha uygun bulan olursa buraya yazarsanız sevinirim bu arada aslan saat yakında web satışlarına başlayacağını söyledi.

ooo çok iyi başlasınlar artık yani web satışına.....

evet dostum sahte yada kaçak satma gibi bir durumları yok zaten aslan bayii si.... adamlar zaten sadece saat satmıyor 2 tane şubesi var ve büyük miktarda altınları var yani çoğunluğu kuyumculuk yapıyorlar ek olarakda orient saatleri satıyorlar ve aşırı derecede nakitte indirim yapıyorlar

• sizce nasıl? :)

SAATLER
  • Fiyat ve tasarım olarak bu saati seçtim, Safir cam ve güneş enerjili
    Dükkandaki adam cam için "inşaatların kaba duvar sıvası ile elmas uç çizer ancak " dedi..
    İnşaatcı olmadığımıza göre..

Yalnız bugun bir dükkanda gördüm Orient analog ve digit cok iyiydi ama fiyat 500 seviyelerinde idi
    Model numarası aklımda kalmadı siy kadranlı idi eve gelince bulayım dedim modelini ama bulamadım

Bu arada küçük bir bilgi vereyim Pendik Marinturk AVM deki watch home mağazası pilli saatlerinde ömür boyu pil değiştirme garantisi veriyorlarmış
    Yani pili bitince ücretsiz değiştiriyorlar.

2012 de şube sayısı 22 ye cıkacakmış şu anda 8 miş.... İşte adresi..http://www.gsa.com.tr/

Casio EFE-300SBSP-1AVDF icin....BURAYA TIKLA
    200 TL kapıda ödeme ile alacağım...................

Teommnr arkadaşımızdan alacaktım ancak onda yoktu
     SAATLER

Sonrasında işyerinde ve de duruma göre de kullanmak için CASiO dig - analog saat alacağım
    Bu da gene 180 TL seviyesinde
    AYnı özelliklerde ama renk hangisi emin değilim kararsızım

CASIO EDIFICE EFA-119BK-1AVDF iCiN -----------BURAYA TIKLA

Tasarım cok iyi full çelik, ancak içi fazla siyah
     SAATLER

CASIO OUTGEAR AMW-707D-1AVDF iCiN......BURAYA TIKLA

SAATLER

CASIO OUTGEAR AMW-703D-1AVDF iCiN....BURAYA TIKLA
     SAATLER
    ..
     SAATLER

CASiO EFA-121D-7AVDF icin ...BURAYA TIKLA
     SAATLER

CASiO EFA-121D-1AVDF icin...BURAYA TIKLA
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Kasım 2011; 0:15:02 >

• Bu siteyi ve replikalarını tavsiye ediyor musunuz? Hani replika zaten bir risk tamam, ama "şu sitedekiler kaliteli" "şu adamın sattıkları çok iyi işçilikle yapılmış" denebilecek replikalar olur, bu saat nasıldır sizce?

SAATLER

http://watchstorereplica.com/welder/welder-wr3201

Varsa çok iyi replika siteleri söyleyin lütfen. 400 lira bütcem var en fazla. Ve Welder'in modellerine bittim. Tarz saatler ve buna rağmen çocukça gözükmüyorlar. Bu tarz saatleri çok seviyorum. Hem oldukça sade, hem kaliteli, hem oldukça şık, göz yormuyor.

• Elimdeki seiko sportura SNAA95P2 saatimi tissot prc 200 ile takaslamak istiyorum
    Seiko aydinsaat garantilidir kutusu faturasi garanti belgesi mevcuttur cok temiz ve az kullanilmistir.
    İyi forumlar.

Saat bu

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16709&product=Seiko-SNAA95P2
  • Resimdeki gibi duruyorsa saatler gerçektten ayırt etmesi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Resimdeki gibi duruyorsa saatler gerçektten ayırt etmesi zor.

sadece o resim değil linkte birçok resim var gerçekten orijinal gibi duruyor. Orjinaliyle kıyasladım aynı ya. Ama önemli olan ürünün sağlığı.
  • Yalnız görüntü tamamda ilerde günlük sapma miktarları ne kadarda kalacak acaba? Bir günde dakikalar boyunca ilerlerse şahsen beni çıldırtır. Verdiğin parayada yazık olur. Ortalama 250-300TL'den başlıyor saatler. Bu fiyata ömürlük otomatikler alınabilir.
  • yahu benim aldığım camel saat mineral cammış? çok dert edilecek birşey mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32509&product=Seiko-SNAE61P

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32475&product=Seiko-SNAE69P

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32474&product=Seiko-SNAE67P

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32473&product=Seiko-SNAE65P

Su dordunden birini ozellikle 67p olanini almayi dusunuyorum. Bu fiyat civari baska tavsiyeniz var mi? Kullanan var mi? Tavsiye eder misiniz?

hiçbiri gözüme hoş gelmedi

• Solaklar için saat arıyorum yukarıda arkadaş Lorus markalı saatin resmini paylaşmış onun gibi klas birşey istiyorum alabileceğim bir yer varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Arkadaşlar

Linkteki saati almayı düşünüyorum. Görüşlerinizi alabilir miyim?

Kenneth Cole New York Men's KC9021 Automatic Classic Round Automatic Analog Watch

şekil olarak hoş duruyor ancak kayış kısmı çok kötü...sanki biraz bayanlara hitap ediyor gibi

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Amazondan alacak olsam kim yardımcı olabilir.Daha önce td80 nickli arkadaş yardımcı olmuştu...

Amazondan almama yardımcı olacak arkadaş yok mu?

• markafonideki camel lar arsında ki en begendigim model : (kasa çapı önemli, 42 ise kolda güzel bir görünüm verir kasa kücük ise cok şık durmayabilir )

http://www.markafoni.com/product/1405025/
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/casio-eqs-1000db-1avdr-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?productId=saeqs1000db1avdr&categoryId=25008404 Bu saati almıştım malumunuz ama kullanma klavuzuna 1-2 saat bakıp uğraşmama rağmen, saati ayarlamayı ve saatin olayını çözemedim pek. Ne yapmamı önerirsiniz, kullanma klavuzunda Türkçe açıklamalar yok gerçi olsa da faydası olmazdı herhalde.

• @ferrotello

Sağ üstteki düğme sanki vida gibi gözüküyor. Onu iyice sık ve aşağı doğru çevir. Bildiğin vidayı gevşetir gibi gevşet. Sonra bir tık geri çekersin, ayarlanır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=34263&product=Casio-EFR-512L-1A

bu linkteki saat çok hoşuma gitti. Sizce nasıl?

dostum saat çok şık ancak çok pahalı
  • 
Sayfa: önceki 13221323132413251326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.