Bildirim
Saat 04:00 de yola çıkıcam.Ne tür müzikler tavsiye edersiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ciara feat justin timberlake love sexy magic
sürekli uyarılırsın bu şarkıyı dinleyince
XD_____________________________
Getting lost within myself, nothing matters no one else...
-
NumberOne-SummerHits09
Hocam bu albümü internetten bul, çek dvd'ye. 20 tane müzik var içinde, süper diyorum tek kelime ile. İlk defa bu kadar kaliteli müzikleri tek albüme koyduklarını gördüm._____________________________ "İnsan, insanın cehennemidir.." -
Bence yat 3 saat uyu.
Sonra ne dinlersen dinle_____________________________ -
Denizli-Didim arası fazla değil ki esneyene kadar gidersin.
Ankaradan 8 saat gece 12 de çıkıp saba 8 de varmıştık._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Sam0
Bence yat 3 saat uyu.
Sonra ne dinlersen dinle
Normalde uyku saatim sabah 6-7 civarı.. Yolun süreside 3 saat. 1 saat fazladan gidicem uyku saatimden. ama uyuyabilsem kesinlikle uyuyacam ama işte ne yazıkki:))_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: onr4249
Denizli-Didim arası fazla değil ki esneyene kadar gidersin.
Ankaradan 8 saat gece 12 de çıkıp saba 8 de varmıştık.
Olsun ben tedbirimi alııyım termosa falan su koycam kahve falan içicem mola verip. Bu konuda çok hassasım daha önce kaza geçirmiş biri olarak:)
Öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler listeye ekliyorum.
@ hazan @ extravaido teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 12 Temmuz 2009; 1:08:31 >_____________________________ -
noo women no kıraay _____________________________ Where is hareket there is ben -
ajdar-çikita muz
mustafa topaloğlu-avuçiçi çi çi çiii
bunları dinle uyku tutmaz_____________________________ -
Salim - Alo _____________________________ -
polis radyosu _____________________________ ...GTI (Grand Turismo Injection)... -
Ogün Sanlısoy - Saydım
Tam bir yol şarkısıdır.Kafanı cama dayarsın ve dalarsın bir süre.
_____________________________ PSN: ugurbeyefendi -
hip-hop dinle mesela (sago) hayatta uykun gelmez
hayırlı yolculuklar_____________________________ .::Savursada Batıramayacak Gemilerimi Fırtınan::.
Samsung NP350E5C-S02TR
corei5 2.5-4Gb ram-ati 7670-500Gb hdd -
black eyed peas dinle hey mama .pump it, boom boom pow falan _____________________________ -
Tavsiyeler için teşekkürler. Downloada koydum bazılarını. Valiz falan hazırlıycam. Allah'a emanet olun umarım kazasız belasız bir yolculuk olur iyi geceler _____________________________ -
Bob Marley - Red Red Wine dinle uyuşturucu almana gerek kalmaz. _____________________________ ...Aşağıdakine Tıkla...↓↓↓ -
quote:
Orjinalden alıntı: MaSkE22
Bob Marley - Red Red Wine dinle uyuşturucu almana gerek kalmaz.
_____________________________ -
Iron&Wine - Flightless Bird American Mouth bu şarkıyı dinle uyumazsın demedi deme -
Tavsiyem yok ama hayırlı yolculuklar. _____________________________ DH Gaming Public - TurkeyLegend.com ~ (CS 1.6) ~212.175.232.22 ~ Deri Kaplı Dizüstü Bilgisayar(Asus S6F) Video İncelemesi :)
Trgamearea.net ~ (Cod4) 212.68.44.74:28960 ~ (TeamDeathMatch) ~ Donanimhaber.com haber ve incelemeleri artık Facebook'ta!
Forum için mobil sürüm yayında! ~ Ödüllü Tutturmak Yarışması -
Bergen dinle gece gece süper gider _____________________________
Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Bu alemde İstanbulu devireceğiz
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz...
Benzer içerikler
- zinco 50 mg kapsül kullananlar
- bitki koruma okunur mu
- 1 adet kitap bastırmak kaç tl
- sultanbeyli nasıl bir yer
- arda turan boy
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- google çizim yap
- elektrikli bebek arabası
- deprem güvenlik bilgileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X