Şimdi Ara

S63 AMG gördüm! Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
30.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün ADANA MAVİ SÜRMELİ Otelinin önünde S63 AMG gördüm... Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım. Jantları devasa, lastikler benim 45 numara Nike'larımdan geniş, arabanın HER SANTİMETRE KARESİ kalite-özel-hususi-spor-güç-otorite ve motorite yansıtıyordu. Arabaya bırakın dokunmak, yaklaşmak dahi mümkün değildi.

MERCEDES BENZ AMG S 63

34 plakalıydı, metalik gümüş, çok büyük, dört tane krom eksoz çıkışı, 2 parmağı geçmeyen lastik yanak yüksekliği, ağzım açık kaldı, feleğim şaştı, BEN BÖYLE BİR OTOMOBİL ALMALIYIM diye her Türk erkeğinin hayallerini süsleyen bir bakış, aşık eden ifade, ARAÇ DURDUĞU HALDE 200 KM/H HIZLI GİDİYORMUŞ GİBİYDİ...

MERCEDES BENZ AMG S 63

Müsaadenizle az biraz kafayı yemek istiyorum. Görüşmek üzere...

Zamanında Adana'ya DeTomaso Pantera gelmiş, Gazipaşa/Ziyapaşa/Sular mevkiinin erkekleri hem büyük, hem küçük dillerini yutmuşlardı.

• Araba müthiş,
    çabuk atlatmanızı dilerim Taner bey
  • ohooo,bende de var bundan isterseniz sizede surdurebilirim.tek fark bendeki 4 adet kalem pil ile calisiyor
  • bende bir kaç kere gördüm istanbul e5 te...
    yok artık dedirticek cinsten bir otomobil

arkanızdan gelse kaza sebebi insan nereye kaçacağını şaşırır
  • istanbuldan adanaya nasıl gitmiştir

off off offf

gümüş renk ise arka plaka kare ise ayni araçtan tarabyada da var

ve ayni kişi Bentley Continental GT sahibiydi koyu kahverengi bal köpüğü renginin koyusu

sesi muhteşem gercekten bugün emirganda siyah gördüm 6.3 yazısı yan yana gecerken bir anda şimşek gibi gözüme çarptı

özel araçlar gerçekten...
  • çok etkileyici bir makina
  • Fiyatları ne kadar acaba?

Taner abi ortaklaşa alalım bir tane. Bir gün sen binersin, bir gün ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taner Bey,
    Hayellerinizdeki 5 kasa Beamer, yerini yıldıza mı bıraktı acep?
  • 2009 modeli 40.000 km'de

190.000 Euro

http://www.sahibinden.com/2009_model_full_full_525_hp-29WQQaXQQ17593467WQQpXQQdisplayitem?

İlan 18.000 defa görüntülenmiş

quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

Fiyatları ne kadar acaba?

Taner abi ortaklaşa alalım bir tane. Bir gün sen binersin, bir gün ben

• Süpermiş hakketen.Az sonra çok yakıyor diye "düp" atarız diyenler gelir ehee
  • Gümüş gri renk bir S63 AMG'yi Büyükçekmece/Alkent'te de görmek mümkün olmuştu geçen sene,yan taraftaki 6.3 V12 logosu ise aklımı almıştı,aynı şaşkınlığı ben de yaşamıştım o yüzden sizi anlayabiliyorum Taner abi.
  • 63 motor en guzel C kasaya gıdıyor

onu sırtlayıp performans verecek diger modellerının altında eziliyor mevcut motor ağırlık yuzunden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

istanbuldan adanaya nasıl gitmiştir

off off offf

gümüş renk ise arka plaka kare ise ayni araçtan tarabyada da var

ve ayni kişi Bentley Continental GT sahibiydi koyu kahverengi bal köpüğü renginin koyusu

sesi muhteşem gercekten bugün emirganda siyah gördüm 6.3 yazısı yan yana gecerken bir anda şimşek gibi gözüme çarptı

özel araçlar gerçekten...

Hemde nasıl.

Tek kelimeyle muhteşem. Bu kelime bile onu açıklamaya yetmez, onu açıklamaya dünyalar yetmez. Bende

• araca soyleyecek laf yok nirvanaya ulasmıs bir model:)yalnız 2. resimde birsy dikkatimi cekti; iki egzosun arasında aracın altında firca gibi birsey görünüyor bunun ne oldugunu bilen var mı acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

MERCEDES BENZ AMG S 63

Bugün ADANA MAVİ SÜRMELİ Otelinin önünde S63 AMG gördüm... Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım. Jantları devasa, lastikler benim 45 numara Nike'larımdan geniş, arabanın HER SANTİMETRE KARESİ kalite-özel-hususi-spor-güç-otorite ve motorite yansıtıyordu. Arabaya bırakın dokunmak, yaklaşmak dahi mümkün değildi.

MERCEDES BENZ AMG S 63

34 plakalıydı, metalik gümüş, çok büyük, dört tane krom eksoz çıkışı, 2 parmağı geçmeyen lastik yanak yüksekliği, ağzım açık kaldı, feleğim şaştı, BEN BÖYLE BİR OTOMOBİL ALMALIYIM diye her Türk erkeğinin hayallerini süsleyen bir bakış, aşık eden ifade, ARAÇ DURDUĞU HALDE 200 KM/H HIZLI GİDİYORMUŞ GİBİYDİ...

MERCEDES BENZ AMG S 63

Müsaadenizle az biraz kafayı yemek istiyorum. Görüşmek üzere...

Zamanında Adana'ya DeTomaso Pantera gelmiş, Gazipaşa/Ziyapaşa/Sular mevkiinin erkekleri hem büyük, hem küçük dillerini yutmuşlardı.

• Olay PARA ile biten bir durum değil. Yani S 63 AMG almak sadece PARA ile sözkonusu olmayan, olmaması gereken bir "girişim". Bir defa S 600 Long alır, şoföre hedefi proğramlar, arkana yaslanır ve iPhone3G[S] ile hangi şirketi satıp hangi şirketleri alacağını ekrana dokunarak belirtirsin ama S 63 AMG alıyorsan bu bir İFADE'dir. Marka bilincini aşan, AMG'nın ne olduğu, nasıl motor yaptığı, her motor ustasının motoru birleştirirken (Motorbau) imzasını attığı, ameliyathaneden daha steril imalat ortamı, bu bilgileri bilmek, araç kullanımı hakkında KURS ALMAK ve 525 HP'nin kaputun altında değil, pedalın altında olduğunu bilmek gerekir. Sadece para değil, bilgi, idrak, kavrama gerekir, hem de çift kavrama!

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

2009 modeli 40.000 km'de

En az 40 bin tl benzine vermiştir
  • Sayın Maçka 61,

Çok dikkatlisin arkadaşım. Tebrik ederim. Arkadan bakınca aracın altında "fırça"ymış
    gibi görünen şey arka diferansiyelinin yağını hava ile soğutmak için hava kanatçıklarıdır.
  • Bizim burda Zonguldakta 3 tane var bu aletten hepside aynı kişiye ait daha bir dünya arabası var zaten trafikteki arabalardan her 3 tanesi onun o şekilde yani
  • S63 Amg Atmosferik erişilebilir bir canavar olarak kabul edilebilir
    S65 Amg ise bambaşka bir olay zaten. 612 HP biturbo.Aralarındaki fiyat farkı da sanırım 100.000 Euro civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 26 Aralık 2009; 19:36:17 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.