Şimdi Ara

S63 AMG gördüm! Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım...! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
30.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: Balanced blue

Senin ne hissettiğini iyi biliyorum taner abi bende ağaoğlunun garajına girmiştim lambo ferrari bentley ve Rols roys hepsi yan yana duruyordu birde son model S serisi vardı bordo renk ilk defa son model bir mersedesin sönük kaldıkğını orda gördüm

S63 AMG gördüm! Araba mıydı, yer uçağı mıydı, füze miydi? Anlayamadım...!

gallardo mat siyaha kaplandı birkaç gün önce

''AGA''lar dizilmişler :D

• Son resim bizim okulun otoparkı.. Bir gün Maserati GT, bir gün California, bir gün lambo görmek nasip oluyor bize de. Hepsi de AGA plaka tahmin edilebileceği üzere..
  • piyasada çok nadir görünen markalar olmadıktan sonra hiç dikkatimi çekmiyor bu tarz araçlar nedense. ya eski amerikan olacak (ve iyi toplanmış) ya da binde bir görülebilecek bir marka olacak ki dönüp bakayım
  • Taner abi geçmiş olsun. Benim dün başıma gelen olaya benzermiş senin de başına gelen. Konu açıp içini döktüğün iyi olmuş.

Benim konum :)

http://forum.donanimhaber.com/m_36636034/tm.htm

Bu arada geçen dönem bir CLS 65 AMG gelmişti bizim okula. Hangi veledi zina nerden almış bulmuş getirmiyorum ama çok küfür yemişti benden.

Ayrıca, Superleggera değil o Lambo; sadece sticker var.
  • 2008 de biri sipariş vermişti ve görmeye gitmiştim. Yeğenimin anlattığına göre elinde 100-200 sayfa dökümanla gelmiş ve çok teknik biriymiş, aynı zamanda ilgili, arabasının sipariş süresi 5 ay felan sürdü. Sonra Mercedes bu kişiyi AMG fabrikasında konuk etmiş ve arabasının motorunu inşa eden mühendisle tanışıp resimler felan çektirmiş. Ve yeğenim diyorki o kadar samimi ve ukala olmayan biriki dedi. Ben de tanışalım kanka olalım dedim (şaka :) hiç öyle huylarım yoktur)

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Olay PARA ile biten bir durum değil. Yani S 63 AMG almak sadece PARA ile sözkonusu olmayan, olmaması gereken bir "girişim". Bir defa S 600 Long alır, şoföre hedefi proğramlar, arkana yaslanır ve iPhone3G[S] ile hangi şirketi satıp hangi şirketleri alacağını ekrana dokunarak belirtirsin ama S 63 AMG alıyorsan bu bir İFADE'dir. Marka bilincini aşan, AMG'nın ne olduğu, nasıl motor yaptığı, her motor ustasının motoru birleştirirken (Motorbau) imzasını attığı, ameliyathaneden daha steril imalat ortamı, bu bilgileri bilmek, araç kullanımı hakkında KURS ALMAK ve 525 HP'nin kaputun altında değil, pedalın altında olduğunu bilmek gerekir. Sadece para değil, bilgi, idrak, kavrama gerekir, hem de çift kavrama!

• Bir de o satış ofisinin yanındaki parktaki arabaları var :) Bir ara işim vardı girdim oraya neler var neler :)) Kırmızı ferrari yi yeni almış herhalde.
    quote:

quote:

Senin ne hissettiğini iyi biliyorum taner abi bende ağaoğlunun garajına girmiştim lambo ferrari bentley ve Rols roys hepsi yan yana duruyordu birde son model S serisi vardı bordo renk ilk defa son model bir mersedesin sönük kaldıkğını orda gördüm

gallardo mat siyaha kaplandı birkaç gün önce

• Allah birgün sana da nasip eder inşallah belli mi olur abi takma kafaya ...
  • bu arabayı hiç sevmiyorum, cidden. tipi 63 65'liğe yakışmıyor.

sl olanlarından sürekli mevcut bizim okulda, onlar daha makbul cls'ye de varım ama s deme gözünü seveyim. s600 long de, okiş olsun.

bu arada aga dediğin para yemeyi bilecek, senelerdir sadece helal olsun diyorum yanımdan AGA plakalı bir araç geçince. eskişehirde bile bentley'ini gördüm. koç gibi sabancı gibi sineğin yağını sıkacağına biniyor adam işte.
    34 RK XXX plakalı fordu göreniniz vardır, güya en zengin adam. bir de ford focus rs getirmişler buralara, bakıp bakıp vay anasını diyorlar. ford'un rs'i olsa nolur zzr'si olsa nolur. paran varsa yiyeceksin arkadaş. bırak ford'a biz binelim.
    adanalıya da helal olsun

• Uçmuş bu. Eski kasa. Yenisinin fiyatları bile bu kadar değil veya bunun kadar..

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bunlara araba desek hakaret olur.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_sl65_amg-38WQQaXQQ12562295WQQpXQQdisplayitem

450 bin Euro'cuk.

• bu AGA plakaları başkasına vermiyorlar sanırım yasak var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

63 motor en guzel C kasaya gıdıyor

onu sırtlayıp performans verecek diger modellerının altında eziliyor mevcut motor ağırlık yuzunden..

Senin arabamı çok yakar S65 AMG mi ?
  • ya sitesine baktım
    bunun bi uzun versiyonu varmış uzunun farkı ne
    tuketimleri de çok değil
    S65 AMG şehiriçi 21.9 şehirdışı 10.2 ortalama 14.5
    S63 AMG şehiriçi 22.2 şehirdışı 8.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emret1907 -- 27 Aralık 2009; 0:14:14 >
  • araba diye buna denir

• quote:

quote:

bu s serisi S63 AMG değil s500 bildigim kadarıyla

• bunlar arabaysa benim tdci at arabası oluyor herhalde
  • Cuma günü Ankara'da ben de bir tane gördüm.
    6.3 litre motor inanılmaz bir şey!
  • 65

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

bu s serisi S63 AMG değil s500 bildigim kadarıyla

S63 amg demedim ki S serisi dedim. AMG de olsa o aracların yanında motor ve performasına lafım yok ama sönük kalıcaktır

• Hiç gönlüme hitap eden bir araba değil
    Sebebide kağıt üstü verileri, gerçekte nedir bilemem binmedim tabi ben kim s65 kim
    6500cc biturbo araç 612hp 1001nm
    Torka laf yok öküz öteside 612hp bu hacim ve beslemeye biraz sönük kalıyor sanki

Birde bu var Taner Abi ilgini çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Aralık 2009; 1:35:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

bu arabayı hiç sevmiyorum, cidden. tipi 63 65'liğe yakışmıyor.

sl olanlarından sürekli mevcut bizim okulda, onlar daha makbul cls'ye de varım ama s deme gözünü seveyim. s600 long de, okiş olsun.

bu arada aga dediğin para yemeyi bilecek, senelerdir sadece helal olsun diyorum yanımdan AGA plakalı bir araç geçince. eskişehirde bile bentley'ini gördüm. koç gibi sabancı gibi sineğin yağını sıkacağına biniyor adam işte.
    34 RK XXX plakalı fordu göreniniz vardır, güya en zengin adam. bir de ford focus rs getirmişler buralara, bakıp bakıp vay anasını diyorlar. ford'un rs'i olsa nolur zzr'si olsa nolur. paran varsa yiyeceksin arkadaş. bırak ford'a biz binelim.
    adanalıya da helal olsun

kardeş bende onu soracaktım. rahmi koç'un amerikadan getirttiği 34 RK 001 plakalı ford'un modeli ne? böyle küçük mpv gibi birşey sanırım bej rengi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.