Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s6 edge plus en düşük kaçı gördü takip eden varmı acaba?
  • S6 Edge Plus TR garantili 2524 TL aldım. Düşünenler için iyi bir fırsat..

http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s6-edge-plus-sm-g928-P77009867

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 indiriminde s6 alabileceimiz güvenilir bir satici var mi arkadaşlar ?
  • s6 edge almayı düşünüyorum da şuanda resmi garantili en iyi fiyat nerede?
    Fiyatlar s7 çıkana kadar bu düzeyde mi gider, piyasadan anlayan arkadaşlara göre en uygun ne zaman alınabilir ne kadar beklemeli?
  • Iki üstteki saticidan aldim plus.guvenilir.saglam paketli resmi garantili. 2475 e geldi

• gittigidiyorda %7 indirimle samsung garantili s6 2.045 tl ye geliyor + 50 TL worldpuan ile.
    Ama indirim gece 12 de bitecek arkadaşlar

ürün linki
  • N11 kampayasinda 1800 leri gordu ntr garantililer bide ucuz almak isteyenler sahibinden sitesine baksin jelatinli operatorden alinan teller 1800 1900 arasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. s6 edge almayı düşünüyordum. edge plus'u zaten boyutu yüzünden eledim. Şimdi baktım ki s6 ile s6 edge arasında bi fark göremedim. Nedir bu fiyat farkı kıvrık kenar sebebiyle mi sadece? s6 mı önerirsiniz s6 edge mi?
  • s6 edge plus icin 2699 tl li bir fiyat var mobileplanet isimli kullanıcıdan. bu kullanıcı guvenilirmi ?
    su an mevcut bir indirim kampanyası varmı?
  • Merhaba arkadaşlar S6 içi hiç uygun fiyat yok mu ?
  • valilik kaymakamlık nüfus ta çalışan bir tanıdığınız varsa C5 elektronik firmasından Samsung Türkiye garantili uygun fiyata alabilirsiniz.
    son gelen mailde fiyatları aşağıdaki gibiydi.
    s6 1935 tl
    s6 edge 2335 tl
    s6 edge plus 2585 tl

Şimdiden söyliyim firmayla alakam yok bende valilik çalışanıyım kendime s4 almıştım zamanında. Sadece bilgilendirmek için yazıyorum. Dışarda daha uygun var mı yok mu bilmem.
  • KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsireyonda.net/samsung-g920fq-galaxy-s6-32gb-pmu13188

EFT ile 1851 TL

Samsung Türkiye Garantili'ymiş ürün

Edit: Site tahmin ettiğim gibi kelek yaptı Ürünleri sözde kargoya verdik dediler perşembe günü ama vermemişler
    Stok sorunu yaşıyorlarmış iade edeceklermiş ödemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 5 Ekim 2015; 13:06:32 >
  • Burada fiyatlar gerçekten çok uçuk yurtdışından getirtiyorum birkaç güne elimde olacak inşallah s6 edge plus 64 gb olan modeli 2000e gelecek burda 32 olanı bile 2800 3000 arası imkanı olan dışarıdan getirtsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Burada fiyatlar gerçekten çok uçuk yurtdışından getirtiyorum birkaç güne elimde olacak inşallah s6 edge plus 64 gb olan modeli 2000e gelecek burda 32 olanı bile 2800 3000 arası imkanı olan dışarıdan getirtsin.

Eski telefonumuzdan imei atsak oluyor mu hocam? Bir de hangi ülkeden aldınız o fiyatı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi

quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Burada fiyatlar gerçekten çok uçuk yurtdışından getirtiyorum birkaç güne elimde olacak inşallah s6 edge plus 64 gb olan modeli 2000e gelecek burda 32 olanı bile 2800 3000 arası imkanı olan dışarıdan getirtsin.

Eski telefonumuzdan imei atsak oluyor mu hocam? Bir de hangi ülkeden aldınız o fiyatı ?

Olur tabi eski telefonuda eve bi kenara saklarsın kimsenin eline geçmediği sürece kullanırsın kapanmadan suudi arabistandan'dan
  • Merhaba arkadaşlar;

Vatan' ın S6 Edge Plus için yapmış olduğu kampanya;

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-g928-s6-edge-plus-lte-32-gb-akilli-telefon-gold.html
  • Taksim Media Markt Fiyat Listesi
    NOTE 5 :2699
    S6 EDGE PLUS :2729
    S6 :2109
    S6 EDGE :2499
    NOTE 4 :1889
    Note Edge : 1999

• S6 teknosada 2109tl ve 211tl hediye çekiyle geliyor

• Arkadaşlar s6 gold düşünüyorum, gittigidiyordan %10 indirimde geldi ama yukarıda linki verilen hepsireyonda da satılan 1890 TL den uyguna bulamadım, varmı gg den uygun fiyatlı s6 önerebilecek?
  • S6 Edge Plus kampanyası bende bekliyorum arkadaşlar bir G4 G3 konusu gibi değil ama ilerler umarım :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.