|
S40 I (1995-2004) (586. sayfa)

-
-
@bahadir61 Buna ek olarak, değişim sonrası sileceklerin cama tam basmama sorunu çözüldü mü?
_____________________________ Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU -
Yok ben almadım hocam. tornacı bir arkadaş aynı parçanın demirini yapıyor sultanbeyli sanayi de. mitsubishi lerde de aynı sorun varmış normalde onları yapıyormuş. İlk defa volvo s40 ta denedi oldu. -
Sileceklerin silmesinde bir sorun yoktu benim sadece kaputa değiyordu bir de sileceğin vidalandığı yerde onlar çözüldü. Silmesinde yine sorun yok hocam -
Mekanizma mitsubishi ile aynı hocam. Fiyatı ne kadar? Bize de temin edebilir misiniz
_____________________________ Nokia X6, Galaxy S2, Galaxy Note 2, iP 5, iP 5s, iP 6, Samsung S7e, iP 7 Plus, iP Xs
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker -
Hocam arkadaş Facebook grupta paylaşmış tesadüfen gördüm. İlk kez volvo s40 ta denediği için bana uyguna yapmış ama bana pahalı geldi yaw :) yaptırmış olduk.
ben numarasını vereyim bir görüşün
Uzaktan mekanizma yı gönderiyorsun yapıp sana yolluyormuş kargoyla veya kendin gidiyorsun. 0532 216 30 05 Sefa USTA tornacı -
Mekanizmayı niye gönderiyoruz ki çok saçma. Elinde ölçü var zaten hazır yap gönder dimi.
Bir sorayım bakalım.
_____________________________ Nokia X6, Galaxy S2, Galaxy Note 2, iP 5, iP 5s, iP 6, Samsung S7e, iP 7 Plus, iP Xs
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker -
Heralde kendisi yapamayacak olanlar içindir benim gibi :) -
_____________________________ 2003 Volvo S40 2.0T
2004 Lada Niva 1.7i
-
Bugün biraz gezdim. Sagalassos antik kente gittim. Virajlar rampalar fln yol güzel 😂 neyse dönüşte rampa aşağı çok fazla yol vardı. Neredeyse gaza dokunmadan indim. Sonrasında düzlüğe geldim dikiz aynasında arkada bir duman bulutu. Dedim tozdan geçtim herhalde. Az daha gaza yüklendim baktım toz degil benim egzozdan duman atıyormuş 😞 düzlükte biraz daha attı ama sonra kesti. Subap lastikleri ve segmanlardan muhtemelen vakum yapıp yanma odasına yağ çekti. Eve geldiğimde duman atmayı kesmişti. Kısa süreli bir panik yaptırdı bana.
Bir sene daha dayansa bu şekilde iyi olacak :) -
Ben kaset tipi dönüştürücü aldım ancak memnun kalmadım markadan. Stereo değil mono. Daha önce başka araç için minton marka almıştım hatırladığım kadarıyla stereo idi. FM radyo olanlar parazit yapabiliyor. Kablosuz pratik olsa da ne varsa kablolu da var. Stabil ve kaliteli aktarım. O yüzden obd cihazı olarak kablolu tercih ederim elm 327 olsa da -
Ne şanslısınız. Bana en yakın antik kent 500 km -
quote:
Orijinalden alıntı: bullbaba
Ne şanslısınız. Bana en yakın antik kent 500 kmKent uzak olsa da aracın çok yakınındadır
Benim araç "Classic" olunca antik şeyler lazım olabiliyor :) çok orjinal takıntım yoktur ama volvo olunca ses sistemi orjinal isterim. Volvoya dönüş sebeplerimden ilk 2 ye girer ses sistemi: Alpine for Volvo
Ha... ara aparat elbette kaliteyi düşürse de altın çöpe düşse değerin kaybeder mi? tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın edermi? (mod on : Barış Manço)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 24 Aralık 2020; 11:20:23 >_____________________________
-
Kaset olarak bende philips var, ne ara aldım hatırlamıyorum
en az 10 senesi vardır ama ses kalitesi gayet yeterli. Bu zımbırtı fm kanalları üzerinden çalışıyor ama diğerleri gibi değil, fm transmitter dönemi yeniyken diğer dandikleri de denemiştim, bu direkt radyo yayınını kesiyor. Zaten bu tip cihaz İstanbul gibi bir yerde düzgün çalışıyorsa diğer illerde çok daha iyi çalışır.
Kablo konusunda ses kalitesi olarak haklısınız, hiçbir şey aux kalitesini veremez. Yalnız elm de pek bir fark olacağını sanmıyorum, daha çok versiyonu önemli. 2.1 olanlar çok az veri destekliyor, 1.5 almak lazım ama bulmak zor. Ben 2 tane elm iade etmiştim 1.5 yazıp 2.1 çıkan.
_____________________________ 2003 Volvo S40 2.0T
2004 Lada Niva 1.7i -
Elm konusunda 2.1 kulağa daha yeni daha iyi gibi gelse de 1.5 dediğiniz gibi daha kapsamlı ve stabil -
:))))) -
Bizde antik kent çok 😂 saldivler de bizde -
Valla tam yaşanılacak yerler. İstanbul çığrından çıktı artık. -
Piyasada satılanların büyük çoğunluğu mono, ses kalitesi berbat. Ben 2.el Philips marka bir şey almıştım, ses kalitesi gayet iyi, CD'den ayırt edilmiyor. Tek eksisi alttan ufak bir teyp hışırtı sesi yapıyor müzik durduğunda ama o da olsun artık.
@Carisma70 Ses sistemi güzel lakin daha güzel olması mümkün
. Ben ön kapılardaki hoparlörler yerine Focal marka takmıştım geçen sene. Şimdi baktım da fiyatı iki katına çıkmış neredeyse, eğer düşünüyorsanız bu tür bir geliştirme sesi daha da güzel yapıyor.
Bu arada kaset adaptörü kullanırken teybin Dolby özelliğini iptal edin mutlaka. REV tuşuna basılı tutarak kapatılıyordu sanırım. Normal makaralı kasetler için güzel bir özellik ama AUX dönüştürücüde sesi bozuyor.
@ezimuse Yağını eksik etmezseniz dayanır belki hocam
. Sanırım oluşabilecek en büyük problem bujilerin kaplanıp ateşlemeyi kesmesi, ve sübapların kurum bağlayıp yerine tam oturmaması, onun sonucunda da sübap erimesi olabilir. O da çok problem değil zaten sökecekseniz.
_____________________________ Intel i5 2500k @ 4.5 Ghz___Asus P8Z77-V__Asus Strix GTX970 OC___8GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz___Kingston V300 60GB SSD___Seagate 7200.11 500GB___Seagate 7200.12 500GB___250GB+ 500GB 2.5" HDD___Seagate 2TB___CM HAF X 942___Zalman ZM500-LX PSU
-
Rampa aşağı kompresyona birakmayinca sıkıntı yok gaza yüklenince yakıyor zaten onu da kesiyor dumanı. 500km yol daha yaptım bugün biraz eksiltmiş ama yokuş performansı bir tık daha iyi gibi geldi. Sanırım biraz yağ emince boşlukları dolduruyor 😁
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X