S40 I (1995-2004) (585. sayfa)
4 Mobil
-
-
Alaşım jantın bijonları ile kısa süreli sac jant kullanmıştım, herhangi bir sorun olmuyor ama sac jantlarda nasıl bijon var bilmiyorum. Lastikçilerin elinde de olabilir bu tip bijonlar, bir sormak lazım.
Beğendiğiniz jant stellar diye geçiyor, bildiğim kadarıyla burada sadece 2,0t lerde var, o yüzden bulması biraz zor olabilir. Ben kışlık olarak kullanmak üzere kenara koydum, arada bir elden çıkarmak aklımdan geçiyor ama lazım olur diye şimdilik vazgeçemiyorum.
Paylaştığınız ilk jant aslında makyajsız t4 ün jantı, bbs ten önceki model. Açıkçası araç üzerinde duruşu bence fena değil ama jant meselesi tamamen zevk tabi. Benim görüşüm son fotodaki carre gibi aftermarket jantlar genel olarak s40ın havasını biraz düşürüyor. Alacak olsam ilk önceliğim herhangi bir Volvo, bulamıyorsam da Mitsubishi jantı şeklinde olurdu. tabi iş görsellik olunca herşey zevk meselesi, hangisi içinize siniyorsa o iyidir
_____________________________ 2003 Volvo S40 2.0T
2004 Lada Niva 1.7i
-
-
Bende de var bu sorun. grupta potansiyometre olan arkadaşımız vardı ondan topluca alınabilir -
Çıkmacılara filan bakmak lazım. Daha hızlı olur heralde. Bir şansınızı deneyin beklerseniz kesin bulursunuz -
_____________________________ -
Tamamdır hocam, dediğim gibi şimdilik niyetim yok ama bu sene kıslıkları takmayacağım heralde, boyle olunca da gözüme batıyorlar arada. Aslında boya ihtiyaçları var, kendim girişmeye de üşeniyorum şu aralar.
Ilanlara öylesine bir baktım da orjinal jant yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2003 Volvo S40 2.0T
2004 Lada Niva 1.7i -
BBS FI çok beğeniyordum ama ülkemizde 114,3 yok gibi

Bu lenso da fena değil gibi. Fiyatıyla da cezbediyor (1750)

_____________________________ Nokia X6, Galaxy S2, Galaxy Note 2, iP 5, iP 5s, iP 6, Samsung S7e, iP 7 Plus, iP Xs
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
-
Kazıkçı olmayan çıkmacı yoktur hele ilk alışverişinizdeyseniz. Tanıdıkça insaflaşıyorlar.
T4 lerin kapalı yanları delikli bir jantı var, onlarda benim çok hoşuma gidiyor.Bir adet gördüm şimfiye kadar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullbaba -- 21 Aralık 2020; 14:44:25 > -
Kusura bakmayın onu söylemeyi unutmuşum.
Bizim araçtaki klima manuel olandan. Sizinki otomatik, ondan farklı.
Soldaki fan potansiyometresinin aynı olacağını sanıyorum.
Hatta sıcaklık potansiyometresi de aynı olma ihtimali yüksek.
Bilen başka arkadaşlar var ise onlar yardımcı olur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercalik -- 21 Aralık 2020; 14:59:8 >_____________________________ -
Paneli sökünce belli olur aslında. Otomatik olmadığı için sağ tarafta belki farklı potansiyometre olabilir. -
Ben de bbs ve arcadia kırması gibi birşey olduğu için aşağıdaki jantı çok beğeniyordum, ama fiyatlar uçuk biraz.
Bu arada 8 bijon delikli jantlara dikkat etmek lazım, en son muayeneden geçmiyordu diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2003 Volvo S40 2.0T
2004 Lada Niva 1.7i
-
@bullbaba Tanıdık vs araya sokarız belki. İnsaflısına denk gelsek bari ;)
@ezimuse Hocam jant güzel fakat 8 delikli olduğu için muayene vs uğraşmak işime gelmez. Belkide o yüzden fiyatı düşük .
@yns.ironmoon , @alpercalik Bendekide otomatik . Potansiyometreler aynı. Tr de 10k olanlarda uyuyor. 2 sene önce potansiyometre değişmek yerine yağsız kontak spreyi ile temizlemiştim 2 yıldır problem çıkmadı şimdi ufaktan başladı...
_____________________________ -
Ben çağdaş otodan iki alışveriş yaptım ikincisinde daha iyi bir alışveriş oldu, üçüncüde aks sorduğumda iyi fşyat vermişti komplesi için -
Bu hre benim de listemdeydi ama çok pahalı. Daha bunun lastikleri var ki ucuz değil
-
-
İlk görüntü benim söylediğim jantlar. Arabada çok güzel duruyor ama bilginiz olsun :) -
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı