Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.361
Cevap
75
Favori
554.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emrahdas

Fiyat makul. Üstündeki lastiklerde ebat neydi? Bende şuan 195-60-15 var. Çok memnunum
    195-55R16 kış lastiği var, arabaya bir tık büyük gelse de 4 sezon kullandım sıkıntı yaşatmadı.

@nacker Hocam araba daha dün 30-35 km yol yaptı. Gene de gazlamadan önce bakarım.
  • Uyar bende aynisi vardi ben kullugun icine gomme yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 1 Haziran 2018; 7:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benim dip gaz yapmadan hızlanmam. Geçen sene yolda can sıkıntısına yapmıştım.

• Turbo'nun güzelliği. 200'e çıkıştaki rahatlığa bak. 1.8 atmosferik 180 civarı tıkanmaya başlıyor. Ondan sonrası eh işte, yolun durumuna bakıyor.

• nacker kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptığım yol Ankara Çorum arası baya düz bir yoldu. Videoda gözükmüyor ancak ilk kalkışta 3 bin devirde 2 ye atıyor araba. Sıkıştırmamıştım hiç. Bu arabadan sonra atmosferik zor zaten
    Bir ara dip gaz yapıp video çekmek istiyorum aslında motorların ömrü açısından fikir olur bizede belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Turbo'nun güzelliği. 200'e çıkıştaki rahatlığa bak. 1.8 atmosferik 180 civarı tıkanmaya başlıyor. Ondan sonrası eh işte, yolun durumuna bakıyor.
    Ömrümü yedi Atmosferik

An itibari ile araci sattim gece ilana koydum sabahi aldi gittiler

Bide volvo satilmaz derler 🙂

2.0T pususundayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 1 Haziran 2018; 13:52:51 >
  • gerçekten güzel hızlanıyor, bir de tam sıkıştırmamış olmana rağmen.
    benim aracı hiç çekmedim ama bu kadar kesin gitmiyor, 2.0atmosferik veya biraz daha fazlası modunda şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

Ömrümü yedi Atmosferik

An itibari ile araci sattim gece ilana koydum sabahi aldi gittiler

Bide volvo satilmaz derler 🙂

2.0T pususundayim

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun kaca sattiniz sormasi ayip ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 1 Haziran 2018; 14:2:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya ben okurken inanamadım. Piyasada kötü üstelik :) Demekki senin gibi pusuda başka bekleyenler varmış :)

Hayırlı olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullbaba -- 1 Haziran 2018; 14:33:42 >
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Senin turbo arızalı ama. Ondandır. Buluştuğumuzda kalkıcaz nasılsa görmüş oluruz :)
    Hayırlı olsun abi sabah baktım sarı siteye güzel ilanlar vardı S40 için de S80 için de

Vay be geceden sabaha he. Sizin aracı alan kişi de bayağı şanslı. Her türlü bakımını titizlikle yaptınız. Alan kişi uzun süre sıkıntısız biner. Orijinal cd'li teybe aux gibi güzel ilaveler de var. Yeme de yanında yat. Arabanın temizliği bayağı etkiliyor bu tür durumlarda.

İnşallah istediğiniz gibi bir araç denk getirirsiniz. Bu arada T4 düşünmüyor musunuz?

• Tesekkurler herkese

27.000 tl ye sattim kirli tozlu aldi gittiler atabayi yikatmaya vaktim olmadi :)

T4 korkutuyor biraz nacker hicam 2.0T isimi gorur

Malum sitede eli yüzü düzgün 2.0t'ler var ama fiyatları çok yazmışlar. Bir tane de sandık motorlu var, komple boyalı olması dışında gıcır gıcır duruyor. Ama s40 için o kadar para verilir mi, bilmiyorum.
    hayırlısı olsun, 2.0T kovalamaca artık

ne hikmetse eski ustam aradı az önce, volvo dışındakileri ona götürürdüm. arabayı satıyor musun, ya da tanıdık satılık s40 var mı diye sordu :) anlaşılan bizim görmediğimiz bir talep var s40 lara, bu arada piyasası yükselmiş, onu da görmüş oldum. aramızdan satacak olan varsa önce buraya haber verirse iyi olur
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Arabayı satasım geldi valla bu ne talep
  • Honda cem deki arac icin ugrasiyorum istedigim fiyata ikna edersem onu alacagim gibi

O araçgüzeldi kasa olarak. Motora baktıktan sonra olabilir. Sanada uğraş çıkar
  • Aynen, ilginç bir talep var:D

Birkaç hafta önce canakkalede bana da 2 kişi satıyor musun diye sordu. Hatta biri daha ilginç, ezıne köylerinden birinde meydana durduğum sırada geldi biri, Volvo tır kullanıyormuş, tırı iyiyse arabası da iyidir kesin, satmayı düşünürsen talibim dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen uğraş lazim boşluğa düştüm şimdi :)

Bakalim hayirilisi ile buluruz insallah

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.