Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.361
Cevap
76
Favori
555.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorunum oldu. Yolcu tarafındaki sileceğim yukarıya doğru hareket ederken camdan ayrılıyor. Arabayı aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum ancak eski tip silecekler bir şekilde siliyordu. Kışın yaklaşıyor olması ile muz tipi silecek taktım ve sağ sileceğim şu anda camın yarısını silmiyor. Sizce sorun nedir nasıl bir çözüm olabilir. Kol yamuk diye baktım ama sağlam gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolun yayı tam basamıyor. Yayı da değiştirtemedim ben komple silecek aldım. 160 lira tek kol, ben 320 liraya iki kol aldım. Yalnız bendeki kollardan birisi sağlamdı, eğer bagajda falan duruyorsa size verebilirim. Denersiniz, sağlam basıyorsa devam edersiniz.
  • Sadece yaydır inş dediğiniz gibi. Çok sevinirim.O zaman sizden haber bekliyor ve teşekkür ediyorum.

• Sizin araç makyajlı kasa mıydı? Yarın jantları değiştireceğim, o ara bakarım bagaja.
  • aynı problem bendede mevcut yabancı sitelerdede var sorun sanırım kronik :) ben kolu söküp biraz egdim tam performans alamasamda işimi gördü açıkcası yurtdışı sitelerde pul felan koyuyorlarmış ama bilmiyorum denemedim onu
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    Valla ben silecekleri değiştirdim. Hem kaputa sürtme sorunu bitti hem silmeme olayı. 320 papele mal oldu ama.
  • Allahim probleme bak birebir ayni :)

benim sol sofor tarafi hala kaputa surtuyor bir miktar diger tarafta bizlere ozgu yontemle siddet uygularak egdim biraz

silecek kolu bozulmasi hic basima gelmemisti buda volvonun bu kasasina ozgu birsey sanirsam

Hocam 17 yıllık araba, normal karşılıyorum. Volvo diğer Avrupa ya da Japon arabalara göre biraz farklı tekniklerle üretilmiş sanki, o yüzden Avrupa arabaların rahatsızlıkları yok ama kendine haiz abidik gubidik rahatsızlıkları var.

Eğmek çözüm değil zira silecek yukarı doğru giderken camdan uzaklaşıyor. Hatta yandan cama bakarken silecek çalıştırın sileceğin bariz kasılıp uzaklaştığını görürsünüz. Ben onun üzerine gittim yeni silecekler aldım. Sol taraf kaputa sürtme herkeste var zaten. Yeni silecekler eskisinden farklı da olabilir belki makyajlı kasadaki silecekler olabilir ama şu anda sürtme de yok.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    2001 model benim araba. Makyajdan kastın classic modelse değil.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Evet aynen bildiğiniz silecek camdan ayrılıyor. Çok enteresan bir durum. Sizdrn olumsuz cevap gelirse yedek silecek olarak bauhaus tan filan yay bakabilirim heralde ondansa. Son çözüm kolu değişeceğiz heralde. Kolda kol gibi fiyat netten baktım 200 olmuş :)

• Silecek mevzusunda bilgi vereyim sol tarafta surtme bende de vardi ustamda seat leon silecek kolu vardi onu taktik surtme gecti on numara oldu.silecek orta kisima takilmiyor ama sol tarafa takilabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 7 Ekim 2017; 23:41:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzgursu

Evet aynen bildiğiniz silecek camdan ayrılıyor. Çok enteresan bir durum. Sizdrn olumsuz cevap gelirse yedek silecek olarak bauhaus tan filan yay bakabilirim heralde ondansa. Son çözüm kolu değişeceğiz heralde. Kolda kol gibi fiyat netten baktım 200 olmuş :)

silecegin demir kismindan ortasini yukari dogru yamultun problem kalmaz bosa para vermeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen benim yaptigim 😂😂

• Hocam sizinki makyajlı kasa ama ben gene göndereyim sileceği, deneyin. Olmazsa buradan arabası 2000 model veya aşağı olan bir arkadaşa da siz gönderirsiniz. Kime uyarsa artık.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Yamultmak bende çözüm olmamıştı. Çünkü sileceğin basmasında sıkıntı yok ama camdan 1 santime kadar uzaklaşıyordu. Yamultunca silme performansı iyice düşmüştü. Sol taraf tabii sağ tarafa ellemedim orası sıkıntısızdı zaten. Ama ben almışken çift aldım.

Bu arada makyajlı kasa 2001 sonrası araç kullannaların çamurluk paçalığı 50 lirayken bizim 2000 model ve altında aynı paçalık 332 lira. O yüzden kırmamaya dikkat edin.
  • arkadaslar bu vites kolunun oradaki plastigin sol tarafinda ki delik nedir ? niye var

aracin orada lpg anahtari vardi onun yerini degistirdim ben lpg ci delmis sandim ama delik fabrikasyon cakmak sandim ama zaten kullugun orada cakmak var ayrica bu delik cakmak icin kucuk :(

lpg anahtarini soktum cirkin duruyor simdi

S40 I (1995-2004)

• Makyajlı kasaları hiç bilmiyorum hocam ya..
    Bende orada delik yok. Usta çok temiz bir şekilde açmış olabilir mi?

Hazır sökmüş birisini bulmuşken sorayım, sizin araçta da radyonun arkasından başlayıp pedalların üstündeki ampülün oralara gelen beyaz ve ucuna bir şey bağlı olmayan bir kablo var mı?
    Dış kaplaması resimdeki gibi.
     S40 I (1995-2004)
  • yok hocam fabrikasyon birsey oyle delik acamazlar fotonun gercek boyutunda baktiginizda mutlaka anlarsiniz

soyle birsey buldum

o deligin oldugu yerde ikinci bir cakmak var ama benim arabadaki yere cakmak sigmaz

S40 I (1995-2004)

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.