Şimdi Ara

S3 mini telefonum açılmıyor recovery ve download mode giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
17.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy s3 mini telefonuma orjinal rom yükledim ve açılırken sorun oldu telefonum samsung yazısı geliyor ve baştan başlıyor. Recovery ve Download mode açılmıyor .

LÜTFEN YARDIM EDİN. Yardım edicek yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proisotlayf16 -- 19 Eylül 2014; 20:52:30 >

• pilini sök 10 sn falan sonra tak bide öyle download moda almayı dene
  • Pili çıkar, download mode kombinasyonunu yap, tuşları hiç bırakmadan pili tak, 5 saniye daha basılı tut girmesi lazım.
  • proisotlayf16 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Sorunu Çözdüm. Saolun
  • arkadaslar s3 mini cihazım ; recovery moda giremiyorum dediklerinizi yaptım fakat olmuyor cihaz yeniden başlıyor ses açma+ home+power kombinasyonu yapınca lütfn yrdm edin
  • Hocam Lütfen bnim sorunumada bi çözüm bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccndmr

arkadaslar s3 mini cihazım ; recovery moda giremiyorum dediklerinizi yaptım fakat olmuyor cihaz yeniden başlıyor ses açma+ home+power kombinasyonu yapınca lütfn yrdm edin

Bu tuş kombinasyonu ile beraber açmaya çalışınca ne oluyor? Samsung S3 Mini yazısında kalıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    hayır hocam samsung s3 mini yazısı geliyor 2-3 sn sonra tekrar yeniden başlıyor elimi çekince telefon açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: proisotlayf16

Teşekkür Ederim Sorunu Çözdüm. Saolun

sorunu nasıl çözdüğünüde anlatsaydın keşke herkes yararlansaydı şuan aynı sorunu bende yaşıyorum !
  • DOWNLOAD MODA FALAN GİRMİYORSA SAMSUNG YAZISINDA KALIYOSA TELEFONU KAPATOIN BATARYAYI CIKARIP TAKIN SES KISMA TUŞUNA BE AÇMA KAPAMA TUSUNA BASIN POWER RESET OR UNKNOWN UPLOAD MODE YAZISI CIKACAK KIES İLE BAĞLANTI KURUP ORJINAL ROM YUKLEYIN
  • kardeş benimde s3mini var kendi kendine kapandı recovery modada girmiyor hiö bi türlü ekrana görüntü falanda gelmiyor ne olmuş olabilir
  • kardeş benimde s3mini var kendi kendine kapandı recovery modada girmiyor hiç bi türlü ekrana görüntü falanda gelmiyor ne olmuş olabilir acil yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.