Şimdi Ara

Telefonum Firmware Update ekranında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
16.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin g2 telefonuma lollipop italya romunu yüklüyordum yüklerken lg mobile support tool hata verdi aşağıdaki gibi.Şimdi telefonum açılmıyor direk firmware update ekranı çıkıyor ne yapmam gerekiyor acil yardım eder misiniz ?

Telefonum Firmware Update ekranında kaldı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Firmware Güncellemesinde Takılı Kalma Sorunu

Firmware güncellemesi, telefonunuzun işletim sistemini ve yazılımını yeni sürümle değiştiren bir işlemdir. Ancak bazı durumlarda, telefonlar firmware güncellemesi ekranında takılı kalabilir ve bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Firmware Update'ten Nasıl Çıkılır?

Telefonunuz firmware güncellemesinde takılı kalırsa, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Zorla Yeniden Başlatma: Güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basarak telefonu zorla yeniden başlatın.
    • Güvenli Modda Başlatma: Telefonunuzu güvenli modda başlatmak için güç düğmesini basılı tutun ve açma seçenekleri göründüğünde "Güvenli Mod"a dokunun.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlama: Telefonunuzdaki tüm verileri sileceği için bu son çare seçeneğidir.

LG Firmware Update Hatası

LG telefonlar firmware güncellemesi sırasında "LG Firmware Update Hatası" ile karşılaşabilir. Bu hata genellikle yazılımla ilgili bir sorun nedeniyle oluşur. Hatayı gidermek için aşağıdakileri deneyebilirsiniz:

• Telefonunuzu yeniden başlatın.
    • Güncellemeyi tekrar deneyin.
    • LG Bridge yazılımını kullanarak bilgisayardan güncelleme yapın.

Firmware Update Ne Kadar Sürer?

Firmware güncellemesinin süresi telefon modeline, güncellemenin boyutuna ve internet bağlantınızın hızına bağlı olarak değişebilir. Genellikle güncellemeler 15-60 dakika arasında sürer.

Firmware Update Nedir?

Firmware update, telefonunuzun işletim sistemi ve yazılımını yeni bir sürümle değiştiren bir yazılım güncellemesidir. Güncellemeler genellikle hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve yeni özellikler içerir.

System Firmware Nedir?

Sistem firmware'i, telefonunuzun donanımını kontrol eden düşük seviyeli yazılımdır. İşletim sisteminden daha temeldir ve telefonunuzun düzgün çalışması için gereklidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • KDZ yi bir daha yükledim bu sefer oldu.
    Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler,

Dostum ben önce kdz yi masaüstüne çıkardığım LG Flash tool klasörünün içine atmıştım sonra onu oradan alıp masaüstüne attım tekrar kurmaya çalıştım kdz yi bu sefer oldu. Belki de tesadüfen yüklendi bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • quote:

Cevap için teşekkürler. İşlemi denedim olmadı. En sonunda tot dosyası ile hard brick'ten kurtarma işlemlerini yaptım. Çok şükür telefon açıldı. Sorun kalmadı. Tekrar teşekkürler,

aynı sorun bende de var yukarıdaki tot dosyası ile hard brick'ten kurtarma işlemlerini nasıl yaptın, yardımcı olabilir misin? bi türlü kurtaramadım telefonu...

Orijinalden alıntı: kirli_34

quote:

Cevap için teşekkürler. İşlemi denedim olmadı. En sonunda tot dosyası ile hard brick'ten kurtarma işlemlerini yaptım. Çok şükür telefon açıldı. Sorun kalmadı. Tekrar teşekkürler,

aynı sorun bende de var yukarıdaki tot dosyası ile hard brick'ten kurtarma işlemlerini nasıl yaptın, yardımcı olabilir misin? bi türlü kurtaramadım telefonu...

Öncelikle geçmiş oldun. Umarım cihazına zarar vermeden eski haline dönderebilirsin.

Tot dosyası işi için kaynak :

[LG-G2][D802] TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA)

http://forum.donanimhaber.com/m_92836689/tm.htm

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEŞEKKÜRLER, BU İŞLEMLER TELEFONUN GARANTI DIŞINA ÇIKMASINA NEDEN OLURMU?
  • g2 telefonumu 5.0.2 den 4.4.2 ye döndürülmesi için servise gönderdim. aynı gün döndürüp geri gönderdiler ama cihaz hard reseti kabul etmiyor. her türlü kombinasyonu denedim olmuyor. bi yerde yazılımsal bi hata olduğunu yükseltme hatalarını geri yükle işlemini yaparsam düzeleceği yazıyordu. işlem %50 de kaldı en sonunda rooted yazdı. şuanda cihaz açılmıyor firmware update ekranından çıkamıyorum. ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz...

Orijinalden alıntı: emincin

g2 telefonumu 5.0.2 den 4.4.2 ye döndürülmesi için servise gönderdim. aynı gün döndürüp geri gönderdiler ama cihaz hard reseti kabul etmiyor. her türlü kombinasyonu denedim olmuyor. bi yerde yazılımsal bi hata olduğunu yükseltme hatalarını geri yükle işlemini yaparsam düzeleceği yazıyordu. işlem %50 de kaldı en sonunda rooted yazdı. şuanda cihaz açılmıyor firmware update ekranından çıkamıyorum. ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz...

2 mesaj ustte kendi telefonuma hangi islemi yaptigimi anlattim. Isterseniz sizde bir deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun power (açma-kapama) tuşuna 20 sn kadar basılı tutarsanız sorun çözülecektir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.