Şimdi Ara

S3 E STABIL KERNEL VE ROM VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar s3 ıcın stabıl olcak sekılde kernel ve rom varmı sımdı bana burda demeyın zatne s3 gayet stabıl tm stabıl olablır ama bır cok ornekte gordugmuz gıbı ınsanlar stabıl olcak sekılde custom rom ve kernellerle sarj surelerı uzatıp telefonlarını hızlandırıp gereksız seylerden kurtuluyorlar bnde s3 de sarj suresını uzatmak ıstıyorum 2 gun gıdıo ewet ama su sekılde 2 gun gıdıo sabah 7 de sarj dan cıkarıyorum ıse gıdıyorum gun ıcınde 1 saat kadar oyun oynuyorumdr snra ole kenarda kalıo % 80 lere ınmıs oluo ewe gıdıyorum yıne oyun wireles falandı derken bı bakıorum %40 lara ınıo yatmadan once tm blkı ertesı gunde ıdare edıcek ama sonucta nolur nolmaz dıye yıne sarja takıyorum ama ısteykende rahat rahat oynayamadıgımdan 1 saat oynuyorum (sarjı bıterde ortada kalırım dıye) smdı sızden rıcam bu telefonda rahatca sarjı dusunmeden kullanmak ıcın kernel yada rom warmıdır stabıl sarjımı uzatcak ve bıraz daha hızlandırcak sekılde olan :)

• Bulursan bana da haber ver hocam.. ihtiyaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanmoral.com dıye bır sıte war orda bısıler war bak ıstersen ben emın olamadıgımdan yapmak ıstemedım eger deneyen bırılerı warsa onlara sorucam gercı o tarz rom ve kerneller ıcın erken ama blkı cıkmıstır
  • Başlık yanıltıcı olmuş . Bendeki I9000 de 1650 mah batarya var istersem %100 ekranı açıp wifiyi açıp 3g yi açıp Dead tiggeri tegra 3 kalitesinde oynarım ve şarjı 3 saatte bitirrim. Ama yeri geldigi zamn sadece ara sıra alıo derim 3 gün bile dayanır bataryam. Kişiselleştirilebilir rom desen anlarımda digerşekilde yanıltıcı ve yönlendirici bir başlık olur. Stok rom batarya süresi en uzun olan romdur.Diger bulacağın romların batarya süresi daha kısa olur ama kişiselleştirmesi daha çok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Temmuz 2012; 14:07:19 >
  • ne alaka rom ve kernel ın en buyuk amacı zaten sarj suresı suraya konu acsan mıllet yukledıkten snra en cok nedne memnun desen sarj suresını soler yanı baslıkla benım aradıgım seyler aslında aynı ayrıca orda hız artmasınıda yazdım sen aradan gelıp sadece sarjı anladıysan bnm ypablcegm bısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okcoolpeache -- 9 Temmuz 2012; 14:09:27 >
  • S3 ü neden hız aşırtacan
  • oyunları kaparken takılmalar yapıyor normalın ustunde bı takılma ama bu bazı oyunlar ıcın gecerlı snra ekran kılıdını acarken bazen takılıyor kılıt acma tusuna bastımı ekran gec gelıyor bazen oyunlar donuyo ama yıne bazı oyunlarda bunlardan dolayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.