Bildirim
galaxy s2 android 4.0.3 rom bulamıyorum yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Neden ICS ROM'u atmak istiyorsunuz ki?
Bu arada aradığınızı sammobile'dan bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Telefon bu ara tamamen sapıtmıştı donuyor sensör bi görüyor bi görmüyor ön kameranın yanındaki sensörü kastediyorum şimdi en son 4.1.2 ispanya romu attım donma falan yok ama sensör yine bi çalışıp bi çalışmıyor. _____________________________ -
Cihazın GT-I9100 ise aşağıdaki 4.0.3 romunu indirip yükleyebilirsin. İndirebilmek için siteye üye olman gerekiyor.
http://www.sammobile.com/firmwares/download/4034/I9100XWLP7_I9100DBTLP5_DBT.zip/_____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
quote:
Orijinalden alıntı: rollnight
Telefon bu ara tamamen sapıtmıştı donuyor sensör bi görüyor bi görmüyor ön kameranın yanındaki sensörü kastediyorum şimdi en son 4.1.2 ispanya romu attım donma falan yok ama sensör yine bi çalışıp bi çalışmıyor.
S2 kullanıyorum fakat dediklerinizin hiç biri yok . wipeleri yapın sensör arızası olabilir_____________________________ -
Hocam s2 kulanıcısıysanız size birşey danışmak istiyorum cihazımı söküp temizleyip geri taktım şuan ön kamerada kamera başarısız sorunu alıyorum bire bir söktüm ve taktım hiç başınıza geldimi ? _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung a17 yorumlar
- otomatik meşgule atma nasıl kapatılır
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- faturalı telefonumun imei kopyalanmış ne yapmalıyım
- internetsiz görüntülü konuşma
- miracast nasıl açılır
- good lock nedir
- a26 ne zaman çıktı
- telefon wifiye bağlanmıyor
- one ui 8.5 ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler