Şimdi Ara

s3 4.1.1 güncellemesi ile sorun yaşayanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim yaşadığım bir kaç sorunu yazayım.

- pil daha çabuk bitiyor
    - galeri bazen donuyor ve uygulama yöneticisinden kapatıp tekrar açmak gerekiyor
    - ekran sürekli açık kalıyor, kendiliğinden kapanmıyor, restart ile düzeliyor.
    - kies'e bağlanmıyor

4.0.4 varken 137 uygulama yüklüydü ve yukarıdaki sorunların hiç birisi yoktu. sorunsuz olarak 4.1.1 e kies ile güncelledim. aklıma arka planda çalışan ancak 4.1.1 ile hala uyumlu olmayan uygulamaların bu işlere yol açabilme olasılığı geliyor ama bilemiyorum?

cihaz ne root'lu değil, orjinal türkiye rom var üzerinde.

sizlerde ne gibi sorunlar var? benim yaşadığım sorunları yaşayan ve çözebilen var mı içimizde?

• Android dendiği zaman Samsung hayranı biri olarak S3 gerçekten beni üzdü. Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözümlenir
  • sorun yok bende calisan s3 de. ama reset attim ben kurduktan sonra. factory reset.

en azından wipe cache yap
  • benzer sorunlar bende de var. yükseltme yaptıktan sonra herhangi bir şey yapmadım başka. wipe cache yapınca bütün uygulamalar gitmiyor mu?
  • Selamlar, dün bir s3 sahibi oldum. Telpa garantili, 4.1.1e yükselttim ( XXDLJ1) ancak sorunlarım var:

-ekran görüntüsü alınca ekran resmi kaydediliyor deyip takılıp kalıyor

-email imzasını değiştirip kaydet deyince saklamıyor ve gene samsung mobile tarafından gönderildi kalıyor.

Bunların çözümü var mıdır? sizlerde de böyle mi?
  • bir başka sorun ise bir işlemi yapan birden fazla uygulama varsa onların arasından seçim yaparken her zaman bununla aç seçeneğini seçtiğimde varsayılanları sil diye bir ekran getiriyor karşıma. gidip varsayılanları silsen bile bundan kurtulamıyorsun. her defasında varsayılanları sil ekranı geliyor.
  • Arkadaslar turkiye icin cikarilan romu ben hic yuklemedim ve turkiye romunu yukleyenlerin cogu sorun yasadigini belirtiyor.
    Bunun bir cok nedeni var yukleme yapmadan once factory reset yapin eski surume ayit kalintilar yeni surumde saglikli bir sekilde calismasini engelliyor. Sorun yasiyorsaniz mutlaka telefona format atip odin ile yukleme yapin.
    Ayrica ben turkiye romunu hic kullanmadim ingiltere icin verilen son resmi romu tafsiye ederim indirip odin ile yukleyin orjinal rom oldugu icin telefon garantisi falan gitmiyor.
    Bir daha soyluyorum guncellemeden sonra telefonda sorun yasayanlar mutlaka telefona format atmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sıkıntı sadece kies bağlantısında var.
    kies bağlantı sorununu çözen varmı ?

ok sorunu çözdüm kiese bağlanıyor.
    PC nin bölgesini ABD dili İngilizce yapıyorsunuz ve bağlantı yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bupepe -- 3 Kasım 2012; 17:53:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

benim yaşadığım bir kaç sorunu yazayım.

- pil daha çabuk bitiyor
    - galeri bazen donuyor ve uygulama yöneticisinden kapatıp tekrar açmak gerekiyor
    - ekran sürekli açık kalıyor, kendiliğinden kapanmıyor, restart ile düzeliyor.
    - kies'e bağlanmıyor

4.0.4 varken 137 uygulama yüklüydü ve yukarıdaki sorunların hiç birisi yoktu. sorunsuz olarak 4.1.1 e kies ile güncelledim. aklıma arka planda çalışan ancak 4.1.1 ile hala uyumlu olmayan uygulamaların bu işlere yol açabilme olasılığı geliyor ama bilemiyorum?

cihaz ne root'lu değil, orjinal türkiye rom var üzerinde.

sizlerde ne gibi sorunlar var? benim yaşadığım sorunları yaşayan ve çözebilen var mı içimizde?

telefonu çöpe at dostum direk gogogogoo 3310 :) sana s3 çokkkkkkkkkk fazla :D

• Bendede telefon isinmaya basladi 50 dereceyi gordum en son.. sadece internette bunu yazarken 35 derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var ne yapacağımı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

bende sıkıntı sadece kies bağlantısında var.

bigisayarı ve telefonu abd ingilizceye çevirdim ama yinede bağlanmıyor.

sen s3 türkiye'de alınma mı? tam olarak neler yaptığını anlatırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

bende sıkıntı sadece kies bağlantısında var.

bigisayarı ve telefonu abd ingilizceye çevirdim ama yinede bağlanmıyor.

sen s3 türkiye'de alınma mı? tam olarak neler yaptığını anlatırmısın?

benim tel burdan yani TR den alınma.Rom root hiç bir şey yok nasıl aldımsa öyle kullanıyorum.
    benim pc de win 7 var.
    kies bağlanma sorunun araştırırken bir web sitesinden bölge ve dil ayarları ABD ve ingilizce olarak değiştirildiğinde bağlantı yapılabildiği yazıyordu. denedim hakikaten daha önce bağlanmayan telefon hemen bağlanıverdi.
    bilgisayda denetim masasında bölge ve dil ayarları bölümü var. ordan konumu ABD yapın dil seceneğide ingilizce yapın hepsi bu.
    sonra tekrar bağlanın önce kiesi açın sonra teli bağlayın. olmazda tersini deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.