Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: .:EmR@H:. , ozansah , Hyperchondriac Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
37.939
Cevap
618
Favori
1.869.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence onu kullanmaktansa o 20 25 seviyesine düştüğünde şarza takmak daha mantıklı arada denenebilir ama sürekli yapmakta mantıklı gelmiyor. %100 şarz olsun 20 25 bandına gelincede şarza takın ben hep böyle yapıyorum hiçbir zamanda pilden yana şikayetim olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuanki pil batarya performansı kesinlikle sıcak hava etki ediyor 2 saat sıcakta telefon kaldı ister istemez telefondada sıcaklık artışı oluyor Buda pil performansını etkiliyor ama bence gayet iyi değerler dışarıda ekran ful açıktı evdede %50 60 civarı ekran parlaklığı açıktı evde WiFi kullandım kamera da yine kullandım. Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

Sorduğum o değil. Normal çektiğim bir resmi galerinden açıp yakınlaştırma yaptığımda detay göremiyorum.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]hopiyodi.com
    Samsung Galaxy S24 Ultra Benks Ultra Shield 0.3mm Privacy Ekran Koruyucu + Kolay Uygulama Aparatlı
    https://www.hopiyodi.com/galaxy-s24-ultra-benks-ultra-shield-0.3mm-privacy-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli

Samsung Galaxy S24 Ultra Kılıf Magsafe Şarj Özellikli YoungKit Technology Serisi Kapak
    https://www.hopiyodi.com/galaxy-s24-ultra-kilif-magsafe-sarj-ozellikli-youngkit-technology-serisi-kapak

Galaxy S24 Ultra Telefon Kılıfları | Ekran Koruyucu | Aksesuar | hopiyodi.com
    https://www.hopiyodi.com/galaxy-s24-ultra

• welmour kullanıcısına yanıt
    S24 ultra al geçç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@TheBCD

Galaxy A53 5G sizdeki ... S24 Ultra da sorun olmadı sanırım veya denememişsinizdir....

A53 5G modelini takip etmiyorum. Şahsen pratik bir bilgim de yoktur :/ .

SM-A536B

Bootloader sürümü tek basamaklı 9 u geçmiş alfanumerik olarak A ile devam ediyor yani Bootloader sürümü 10 . Kısa sürede böyle olması ilginç. Bootloader lar keyfe artırılmaz esaslı çözümler filan vardır ki artırılıyor.

Cihazın mazisinden bahsedin. Birden en son sürümü Odin le geçtiniz yada çalışan son hangi ayın güncellemesi yüklüydü ?

Eğer ki wipe yapmadıysanız. Garip gelecek ama download moda alıp tekrardan en son hangi ayınki çalışır onu tekrardan HOME_CSC ile kurmayı deneyin ...

https://samfw.com/firmware/SM-A536B/EUX

• egemenism E kullanıcısına yanıt

eSIM e geçilmesi de çözüyormuş. Geçici eSIM profilleri yükleyip tekrar klasik eski çalışmayan SIM kartı takıp tekrardan deneyin.

Birileri çözmüştü ben de Google ın kendi test amaçlı ücretsiz eSIM profilleri karekodlu halleriylen de paylaşmıştım. Arama kısmına anahtar kelimeleri ararsanız bulursunuz tahminim 2 hafta öncesi filan ...

İlk sayfamıza eklenmesi gereken önemli bir bilgi/ çözüm :

Bizzat aradım size de direk o yazımı linkini atıyorum :

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158896019

İlk sayfamıza da ekliyorum. Diğer model hatta marka eSIM li Android li yurtdışı yasal 4+4 hakkını sonuna kadar kullanmak isteyenlere yardımcı olması dileğiyle ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 26 Haziran 2024; 23:35:23 >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Görseli internetten buldum sadece hata kodunu göstermek için. Cihazım SM-928B/DS. Wipe yapıp ayarladım baştan bitti bile. vardır bir hayır napalım.

Anladım. Geç kaldık :/ ... S24 Ultra sahip olduğunuzu biliyordum. Benzer sorun başka cihazınızda da baş göstermiştir diye algılamıştım. Deneyimlerimiz hiç olmazsa kendimiz dahil başkalarına da ders olacaktır dikkatli olacağız. Faydanız olmuştur olacak ta.

Bu yöntem ile oldu teşekkürler

Hocam neden downgrade yapıyorsunuz faidesi nedir bizde yapalım ??

Bir anketlerine katıldığım için vermişlerdi, ihtiyacı olan kullanabilir.

%20 indirim kodu : TORRAS1952

• Usb hata ayıklama Kapanmış
    Kendi kendine niye kapanır ki bu?

Csc yi tekrar değiştireyim dedim orada fark ettim.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• Mevcut sürümden başka bir sürüme geçiş yapamıyorum ?

Home-csc seçmeden yüklüyorum ama telefon sıfırlanıyor ama mesela swc/zto ve eux romları yükledim hiç biri geçmedi :(

Şu an bu sürümden hangi roma geçiş yapabilirim ve nasıl ?

• USB Hata ayıkla faydalı bir ayar olsa da aynı zamanda çok tehlikelidir haberiniz olmadan cihazınıza her türden erişim ve yetki ile kalıcı zararlar kişisel verilerin çalınması için de kullanılabilir. Basit bir PC / Bilgisayar bağlantısı olmadan sadece kablo ile şarj aletine takılsa bile hack durumu gerçekleşebilir özellikle hata ayıklama aktifse.

Tavsiyem hata ayıklamalık ne iş varsa en kısa sürede halledip kendiniz kapatmanızı öneriyorum.

Neden öyle oldu sebebi :

Otomatik Engelleyici sizde belli ki aktif ki olması gerekenlerdendir . Oraya bakarsanız öğrenirsiniz daha detaylı nedenlerini .

USB Hata Ayıklama aktif olmalı ...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.