S25 Ultra daki kamera olsa fena olmazdi 50 MP :) ... Telefon aslinda donanimsal hakkini verebildigi isleyebildigi 50MP dir ( gerci asiri absurt islemesi de bambaska bir rezalet ) . Expert Raw de 50MP en yuksek MP degerlisidir. Telefoto ve ana kamera 50MP cekmesi ... 200MP iyi aydinlatildiginda detaylari daha fazladir ama bu detayi istese 50MP de de saglayabilir. Bu konuda en basarilisi Google Pixel Kameralaridir. Dusuk MP ama bazen 200MP den daha fazla detay dokuya sahip oluyor ... Samsung pek ozensizdir .. |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (989. sayfa)

-
-
Arkadaşlar s24 ultra siparişi verdim samsung shoptan da cihazı kutudan ilk açtığımızda kontrol etmemiz gereken bir kronik sorun ya da şunları kontrol et dediğiniz bir şeyler var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir noktada olacak. Rakipleri amiral gemisi ayarında kamera yapıyor yani yapılabiliyor. Bir kamera adası ekleyerek yapılabilir.
Samsung’un ne zaman Fold serisini S serisi gibi satmak isterse muhtemelen o zaman yakınlaşacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mecbur kalıp yapacaklarını düşünüyorum ilerleyen zamanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bootloader ikisinde de ayni evet dusurmek mumkundur ve veri kaybi o sekilde yaparsaniz kesinlikle gerceklesmez musterih olun.
Gelengecer ifadeleri ben de beyan ettim sadece . Esasinda bir sorun cikmaz...
Kameranizda sorun yoksa EUX teki Mayis 2. guncellemesi sart degildir bypass edersiniz ...
Ben de AXEF teydim baya bir sure ve surekli Google PlayStore da sertifkasiz diyordu gecer bir sure sonra sertikaliya doner dedim olmadi Wipe cache dahil uygulamayi komple sildim ( neredeyse ) data kismini da sildim manasinda ... Sertikasizlik tekrar belirdi. Ben de TUR/ILO cikar cikmaz AXED ye gectim suan da halen AXED deyim ekran goruntusunu de atmistim.
Yani AXEF de olup CSC TUR veya ILO olursa sertifikasiz der. Pratikte ciddi bir hata vermez. Bazi banka uygulamalari uyuzluk yapabilir falan filan ... Ben BETA da degilim oyle algilamis diye de boyle kullanmam nede olsa ILO ve TUR icin Haziran guncellemesi yayinlanmisti.
-
Ne kadara aldınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s25 de 50 mp olacak diyorlar 10x 5x kameraları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 26 Haziran 2024; 14:51:36 >
güncellemeler ile düzelir merak etmeyin. koskaca şirket bunu atlamaz
çizilme ihtimali yüksek. lens koruması alın takın. garantiye alın. takılışı basittir. kendiniz de takabilirsiniz
Takip ettiniz mi bilmiyorum ama ben dün bu sorunu çözdüm. Odin ile önce EUX Avrupa ya gelen 2. Mayıs güncellemesini kurdum. Sonra Türkiye ye dün gelen Haziran güncellemesini kurdum sorun düzeldi ama telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlamak zorunda kaldım. O yüzden yedek almayı unutmayın. Bu 2. Mayıs güncellemesi ile kamera yazılımında iyileştirme yapılmış anlaşılan. Özellikle de bu titreme problemi hakkında yapıldığı kesin. Fakat dediğim gibi bu güncelleme Türkiye ye gelmedi. EUX Avrupa romuna ve bir kaç daha başka romlara gelmiş sadece. Türkiye için 6.1.1 e bunu koyarlar mı bilemem ama bence sanki es geçildi gibi geldi bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence tum S25 serisi ayni kalitede kameralara sahip olsun... EK olarak her bir kamerasi da mumkunse ayni MP de olsun... Video larda da absurtluk yasanmasin ozellikle gecislerde ...
-
Servise yeterince gidilmedi herkes birbirini mi bekledi acaba ? Bir ihtimal neden Turkiye ye gelmedi diye bu ihtimali de dusunmekteyim... Tektuk olsa da yeteri coklukta servislere gidilmemis olabilir ...
-
İşin açıkçası yazılım at ,ülke kodu değiştir , bir hata yapıp telefonu kullanamayacak hala getir yada telefonu sıfırla vs ile uğraşamam gerçekten . Bir tane telefonum var ve iş için de kullanıyorum . O yüzden resmi TR yazılım bekliyorum .Allahtan ben video falan çok çekmem , o yüzden bu kamera vızıldamasını kafama çok takmamaya çalışıyorum .
-
Servise yollayin. Bosuna beklemis olursunuz gerci dert etmiyorum diyorsunuz. Satarken de belirtirsiniz aliciya ...
-
evet okudum yazdıklarınızı ve sorununuz çözülmüş ama sıfırlamak zorunda kaldınız :) birçok ayarı yedekten geri getirmek yerine el ile tekrardan ayarlamak lazım.
İşte ben böyle bir risk almak istemiyorum . Biraz düzen hastasıyım ve telefonu eski haline getirmek için saatlerce uğraşırım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D][ABLO -- 26 Haziran 2024; 15:30:11 > -
Umarım .. göreceğiz
-
Biraz daha bekleyeceğim. Ben kullandığım ürünleri genelde satmam , ya yedek yaparım yada eşime veririm :) eski note 20 ultra telefonum eşimde şuan
-
Geçen iPhone 15 kamerası test ettim s24 ultra ile. Tamam s24 ultra iyi çekiyor eyvallah. Ama yemin ediyorum iphone 15 kamera o kadar stabilize ki anlatamam. Sanki 3310 kullanıyorum ben. Nefret ediyorum gerçekten.
70 80 bine telefon satıp böyle sorunlar ya şa ta maz sın! Nokta.
Videoyu açıyorum ileri geri zoom yapıyorum s24 zaten hak getire. Bildiğin donuyor. Takılma değil. Bak. Hele ki düşük ışıkta. Eyvah.
iphone 15 te zoom yapıyorum. O kadar hassas soft bir şekilde geçiyor ki orgazm oluyorum.
Allah belanızı versin.
Kameradaki en ufak bir sorunla kadinlara aman aman verilmez :) . Kadinlar icin kamera olmazsa olmaz sorunsuz olmalidir :)) ...
-
Geç kurtul iphoneye nedense yeğendeki 15promax öyle demiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X