< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1019. sayfa)

-
-
nereden aldınız? ben de bu haftasonu almayı planlıyorum.
-
Unpacked etkinliğine 1 günden az bir süre kaldı. Kimler canlı yayını izleyecek ve hangi ürünü/ürünleri bekliyorsunuz ? Etkinlik tayfası nerede ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ring ve Watch7 Ultra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tazelemek gerek :
https://www.samsung.com/tr/unpacked//
TSİ - Türkiye Saati İle 10 Temmuz 16:00 da canlı başlanacak. Burak Şolt eşzamanlı tercüme edecektir. Aynı anda sitesinde önsiparişler filan da başlanacak. Ring yüzük belki ileride veya o da beraber lansmanla önsiparişi başlanabilir. Aylar öncesinde seri üretime geçilmişti ...
Buraya kayıt olunur mümkünse farklı e-postalarla olaki aceleyle vs bir hata tek kullanımlık fırsatlar da heba olmasın diye . Sonra elde kalanları da bedava başkalarına vermek adı konmamış kurallardan diyelim. Satmak isteyenler de olacaktır neymiş şu şu bedava ortası alan da satan da memnun çakallığı yapılmaz. Kampanyaya katılmak ücretsiz bir kuruş verilmemiştir neticedir. Yine her yıl olduğu gibi bu yılda olacak . Aramızda hayrına da veren olacak pazarlık yapan da ! Parayla almayın satmayın derim .
-
72 mb Google play sistem güncellemesi gelmiş
Mesai yapmazsam ben izleyeceğim.
Fold, Watch Ultra ve Galaxy Ring bekliyorum bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mevcut cihazınızın piyasa değerini baz alarak Samsung makul fiyat vermiş
Akşam sanıyordum ben erken başlıyormuş fırsat bulursam izlemeye çalışırım. Buds 3 pro için.
Budslıktan çıkmış hocam sızıntılara göre. Yalan olmuş bizim fasulye.
S24 Ultra için yeni kamera güncellemesi Ağustos ayında gelecekti sanırım
Herseyi sizdi... Geri suprizlik birseyi kalmadi. Fiyatlari da sizmadi ...
Gecen hafta inceleyenler bu aksam ambargo kalkisini bekliyorlar. Saat 16:00 da yerli yabanci bircok Youtuber incelemelerini yayinlayacaktir.
Lansmani izlemek bence bir espirisi yok ama isteyenler de olacaktir.
-
S24 ultra ABD'de 15PM 'ten pahalı görünüyor. İkinci elde de durum böyle mi acaba orada? Bilgisi olan var mı?
-
Değil abd de iphone bir gösteriş simgesi aynı Turkiyede olduğu gibi. Samsung u sadece android kullanmayı sevenler alır bizim gibi. Yoksa bir esprisi yok samsungun
Samsung budsa ldac desteği eklemediği sürece 2. sınıf kalmaya devam edecek, bu sefer umarım getirirler desteği.
ldac bluetooth ta mı yok hoparlör de mi hocam
-
Yazılım güncellemesi bugün gelmiyormu o zaman tanıtımla
-
Budsların hiçbirine ldac koymadı samsung maalesef hocam. Sıradan kalıyor o yüzden. Neredeyse hepsinden satın alıp 2 dakika dinleyip iade ettim çok da almak istememe rağmen. Tüm ürünlerim Samsung çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X