Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: schilbs , shadowmexo Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
37.374
Cevap
619
Favori
1.781.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı uygunken bunu almıştım.bütün şarz sorunlarımı çözdü. bu tip aksesuarlarda iyisini almanın gerektiğini düşünüyorum. kullandığımız cihazlar gerçekten çok pahalı, yan ürünleri ona göre bakmak gerekiyor.

• samsung kendi sitesinde s24 ultra değişim kampanyasında easycep ile anlaşmış, bana garip geldi ..bu şartlarda mantıklı mı? yoksa vatan bilgisayardan mı alıyım.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

65 w olanını almayı düşünüyorum. Teşekkürler paylaşımınız için.

Samsung olan ile arada 570 TL var ve bunun tek eksiği USB-A çıkışı. O da olmayıversin :)

şimdi sıra kılıf bulmaya geldi.

• cangüney kullanıcısına yanıt

Pil koruması açıktır. Yani şarj %80 seviyesine geldiğinde şarj etmeyi durdurma özelliği açıktır. Ayarlar -> Pil -> Pil korumasından değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleKnight L kullanıcısına yanıt
    O ayar hep adaptifteydi 100e kadar şarj oluyordu daha önce hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Hala watch 6 classic hediyesi veriyor mu? Ben bitti sanıyordum

• caryting kullanıcısına yanıt

dün akşam saat hediyesi vardı..ben direk satarım die düşündüm..

öğrenci indirimine vermemişler saat hediyesini haziranda öğrenci indiriminde de veriyorlardı. saati 4 binden yukarı zor satarsınız

• Spigen Galaxy S24 Ultra Kılıf Tough Armor MagFit Black - Fiyatı (hepsiburada.com)

bunu kullanan var mı?

çok mu pahalı kaçar. Spigen'in daha ucuzları da var.

• caryting kullanıcısına yanıt

kendim de watch 5 pro var, belki watch 7 için değişim kampanyasında kullanırım :)

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Dış ekran fold 5 gibiyse almaya değmez hiç. Standart boyutlara yakın dış ekran gelmedikten sonra fold serisi yerinde sayar...

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Hocam dış ekran S24 Ultra gibi köşeli bu kez ondan birazcık büyümüş benim gördüğüm kadarıyla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Özellikleri doğruysa eğer 0,1" fark var arada, honor magic gibi bir şey yapmaları lazım. Hem dış ekranı standart telefon ekranı boyutunda, hem kalınlığı neredeyse standart telefonlarla aynı...

• cangüney kullanıcısına yanıt

Bu durumda şarj işlemi telefonu kullanma alışkanlığınıza göre şekilleniyor. Durumdan rahatsızsanız pil korumasını tamamen kapatabilir ya da temel seçeneğinde kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleKnight -- 9 Temmuz 2024; 12:10:18 >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Çin ve Kore’ye özel çıkan model dediğiniz gibi olacak gibi. S-pen desteği kalkmış ama slim bir model olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu modeli note8 telefonumda kullanırdım . taş gibi saglamdır ama telefonu agırlastırır baya ve arkasındaki stand plastiginin kalitesi iyi degil . biraz narin (o kılıfa yakısmıyor) suanki fiyatıda bence cok yuksek .

sanırım fold kullananlar yıllardır kılıf dahilinde kullandığı için ekstra bir inovasyona gerek duymuyorlar. Ultradan çıkarıp kılıfla kullan diyememek gibi.

75 fazla fiyat 61 62 512 GB bulursun watch 6 bin civarı bulursun 67 bine maks alırsın

• svshn S kullanıcısına yanıt

doğru ama z flip 5e 30 bin sayıyor samsung, telefoncuya versem 17-18 bin diyorlar.

• Merhaba;

Benim telefon geldi.

61 bin civarı bişey ödedim 512 gb için. Piyasadan oldukça ucuz bu şekilde, o nedenle de şüpheyle yaklaştım açıkçası.

Kutu açmadan iade yapabileceğim için sizce kontrol etmem gereken bir şey var mıdır?

Made in Vietnam yazıyor mesela kutuda. IMEI garanti sorguladım, " Aktivasyon tarihi bulunamadığı için garanti bitiş tarihi hesaplanamamaktadır." yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.