fiyatı uygunken bunu almıştım.bütün şarz sorunlarımı çözdü. bu tip aksesuarlarda iyisini almanın gerektiğini düşünüyorum. kullandığımız cihazlar gerçekten çok pahalı, yan ürünleri ona göre bakmak gerekiyor. UGREEN Nexode 100W USB C Şarj Cihazı GaN USB C Güç Kaynağı MacBook Pro, iPhone 15/15 Pro/15 Pro Max/14/13, iPad Pro, S22, S21, Steam Deck vb. İle Uyumlu PPS'li 4 Bağlantı Noktalı PD Şarj Cihazı https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ba%c4%9flant%c4%b1-Noktal%c4%b1-MacBook-MagSafe/dp/B091TV6LWN/ref=sr_1_5_pp?crid=4KMZM73YZTZ3&dib=eyJ2IjoiMSJ9.2PZjoXZ8odjIgNnsLZHTrMo5HG691y5iYdwaLbG9w3xfC1JJhTpSmfy-spUf6bhfXVuMmnkivloc6CpPnPScXGhAfhiAEfGW7NwaGukrTNc2gP62YZKWdpu0nF5KBROnSqkMQ9RffrQ2b04YVL4Lvm_SylE_9MOCg8VgTrJexXlrBj2mQBM8sULB_-Movrs6wYjWl34KI4Ldcy9HeFJUrAVRBlGcVn5KpaQlIpc4zeXw7Zi8sBzXPdOFEW-39W1Mjv_XFinWgVZFAZ6EqHd-NMjhWAh511pY40XfMBvIblY.sK2zcLoI0D4rZhNeRgc8gxcyK4N4BL0HdMyGrzg2DA4&dib_tag=se&keywords=ugreen+şarj+adaptörü&qid=1720508869&sprefix=ugrenn+%2Caps%2C175&sr=8-5 |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1018. sayfa)

-
-
-
65 w olanını almayı düşünüyorum. Teşekkürler paylaşımınız için.
Samsung olan ile arada 570 TL var ve bunun tek eksiği USB-A çıkışı. O da olmayıversin :)
şimdi sıra kılıf bulmaya geldi.
-
Pil koruması açıktır. Yani şarj %80 seviyesine geldiğinde şarj etmeyi durdurma özelliği açıktır. Ayarlar -> Pil -> Pil korumasından değiştirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ayar hep adaptifteydi 100e kadar şarj oluyordu daha önce hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala watch 6 classic hediyesi veriyor mu? Ben bitti sanıyordum
dün akşam saat hediyesi vardı..ben direk satarım die düşündüm..
-
öğrenci indirimine vermemişler saat hediyesini haziranda öğrenci indiriminde de veriyorlardı. saati 4 binden yukarı zor satarsınız
Spigen Galaxy S24 Ultra Kılıf Tough Armor MagFit Black - Fiyatı (hepsiburada.com)
bunu kullanan var mı?
çok mu pahalı kaçar. Spigen'in daha ucuzları da var.
-
kendim de watch 5 pro var, belki watch 7 için değişim kampanyasında kullanırım :)
-
Dış ekran fold 5 gibiyse almaya değmez hiç. Standart boyutlara yakın dış ekran gelmedikten sonra fold serisi yerinde sayar...
-
Hocam dış ekran S24 Ultra gibi köşeli bu kez ondan birazcık büyümüş benim gördüğüm kadarıyla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikleri doğruysa eğer 0,1" fark var arada, honor magic gibi bir şey yapmaları lazım. Hem dış ekranı standart telefon ekranı boyutunda, hem kalınlığı neredeyse standart telefonlarla aynı...
-
Bu durumda şarj işlemi telefonu kullanma alışkanlığınıza göre şekilleniyor. Durumdan rahatsızsanız pil korumasını tamamen kapatabilir ya da temel seçeneğinde kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleKnight -- 9 Temmuz 2024; 12:10:18 > -
Çin ve Kore’ye özel çıkan model dediğiniz gibi olacak gibi. S-pen desteği kalkmış ama slim bir model olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu modeli note8 telefonumda kullanırdım . taş gibi saglamdır ama telefonu agırlastırır baya ve arkasındaki stand plastiginin kalitesi iyi degil . biraz narin (o kılıfa yakısmıyor) suanki fiyatıda bence cok yuksek .
-
sanırım fold kullananlar yıllardır kılıf dahilinde kullandığı için ekstra bir inovasyona gerek duymuyorlar. Ultradan çıkarıp kılıfla kullan diyememek gibi.
-
75 fazla fiyat 61 62 512 GB bulursun watch 6 bin civarı bulursun 67 bine maks alırsın
doğru ama z flip 5e 30 bin sayıyor samsung, telefoncuya versem 17-18 bin diyorlar.
-
Merhaba;
Benim telefon geldi.
61 bin civarı bişey ödedim 512 gb için. Piyasadan oldukça ucuz bu şekilde, o nedenle de şüpheyle yaklaştım açıkçası.
Kutu açmadan iade yapabileceğim için sizce kontrol etmem gereken bir şey var mıdır?
Made in Vietnam yazıyor mesela kutuda. IMEI garanti sorguladım, " Aktivasyon tarihi bulunamadığı için garanti bitiş tarihi hesaplanamamaktadır." yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X