Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
37.374
Cevap
619
Favori
1.781.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone larda 2. hatta sifir diye alinanlarda bile sahtekarliklar var. Ici usulsuzce acilmis acemilik otesi kasitli zarar verilmis oyle birakilmis urunleri 2. el de de var yetmedi sifir olarak ta satiyorlar. Gurcistan da alanda da var Turkiye de alanlarda da. FPrpo yu biliyorum bircok kere videolarina denk geldim.

2. el degeri yuksekse Apple kendi magazasindan satin alinir ... Islem tamamdir ...

• WebServisi kullanıcısına yanıt

Telefoncular 60bine satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Yurtdışı ikinci el cihaz en fazla bir aylıksa alınır. Onun dışında yeni açılmış bikaç günlük cihaz ise alınır.

• svs S kullanıcısına yanıt

Çok iyi satmışsın. Şu an Hepsiburada kendi satıcısı 78699. Ben o kadar para verdikten sonra az daha verip sıfır alırım.

• Arkadaşlar. S23ultra kullanırken samsungun orijinal ekran koruyucusunu almıştım amazondan ve memnun kalmıştım, s24ultra içinde yansıma önleyici modeli var ama bulamadım, alan kullanan var mi? Nereden bulabiliriz? Memnun musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

İki cihazı da hemen hemen o vakitlerde aldığım için biliyorum Türkiye'de aralarında 2 katından fazla fiyat farkı vardı bu 2 cihazın

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

İlk geliş fiyatları da bu şekilde nasıl satış fiyatları aynıydı 470 dolar fark var arada Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    hayır cihaz sorunsuz olsa verdiğim fiyata da bakmam alırım Türkiye garantili ama hem yüksek fiyat veriyorsun hemde karşında çamur gibi ekran alıyorsun. bari fiyat ucuz olsa ekranı bile kafa takmazsın. Türkiye de telefon almak cidden büyük zarar. firma kısmından bahsetmiyorum firma bu sorunu normal karşılıyor

• bugün alarak aranıza katıldım. Titanyum 12/256 (1k dolares)

Spigen kılıf işi de tamam.

Tek bulamadığım örn çağrı merkezi aradığımızda 2'ye basın 3'e basın vs dediğinde basıyorum ama tuşu almıyor.

Arama ekranında 3 noktaya basıp menüye giriyorum ama dtmf tonu gibi bir seçenek de yok. Var mı çaresini bilen?

• Buraya gelip ekran şikayetinden bahseden 10 kullanıcıdan 7 i s24 ultra kullanmadığına eminim.

Evet güzel insanlar. Yaş almış olanlar bilirler. Tüm s24 ultra kullanıcıları cine5 şifreli yayını izler gibi bir ekran deneyimi yaşatıyor Samsung bizlere.

Bazen mesajları okuyabilmek için, yorgan altına girip mikroskopla ekrana bakarak mesajları okuyabiliyoruz. İnanılmaz bir deneyim oluyor. Tavsiye ediyoruz.

Yine buraya yazıyorum. Bir cihazdan memnun olmayabilirsiniz. Ekrandan da memnun olmayabilirsiniz. 14 gün içerisinde iade hakkın vardır. Gider değiştirirsin.

Ha cihazı deneyimlememişindir. Git bir perakende mağazasına al bak ekranına. İncele bir 10-15 dakika. Beğenmezsen alma.

4-5 aydır ekranda ekran ekranda ekran. Ulen kullanmasam bilmesem cihazı, eski windowslarda ekran kartı driver ı yüklemediğinizde saçma sapan bir ekran gelirdi monitöre herhalde öyle bir şey yaptılar zannederdim.

En başarılı olduğu 3 özellik arasında herhalde 1 numaraya batarya yazardım. 2 numaraya ekranı yazardım. 3 numaraya da yapay zekasını yazardım. En olmamış dediğim noktada şu ana kadar, Kamera bana göre olmamış derdim. Vızıltı problemi vardı. Olmaması gerekirdi. Türkiye ye verilmeyen bir güncellemeyle sorunu çözdük. Hoş olmadı....

• Temmuzda gelecek denilen türkçe dil desteğinden ses var mı?

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Ben mini modele bakmışım. Kart kampanyası ile o da 7000’e gelmişti. Bu arada o dönem s20 de anlık düşmüştü bu fiyata yoksa o da 7000’den satılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 5 Temmuz 2024; 20:27:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu yere sert şekilde düşüren oldumu. ben düşürdüm. dokunmatiği tıkladığımda 2 kere tıklıyormuş gibi klasöre girmeden direk uygulamaya giriyordu. yeniden başlattım düzeldi. nfc ödeme yapayım dedim her zamanki yerden. Bu sefer çalışmadı. banka uygulamasından kapatıp açtım. yine demeyecem bakalım

• the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka deneyin. Eğer bi sorun var ise tam bozulmadan mutlaka servise verin. Cihazın düştüğünü söylemeyin. Kendi kendine çift tıklıyor gibi algılıyor ve yine kendi kendine nfc çalışmıyor deyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Hocam neden koruma ekran ve kılıf kullanmıyorsunuz? sonra telefonu düşürünce gelen pişman hissiyle buraya yazıyorsunuz. koruma ekran koruyucu ve kılıf kullanmamayı tercih ediyorsanız sonuçlarına da katlanıyorsunuz demektir. 80k lık telefonu kılıfsız kullanmak çılgınlık. Hele ki yd cihaz ise zaten garantisi yok direk masraf zaten.

yahu cihazı burda komple kimse suçlamıyor ki. ekranı kötü kabul edin kardeşim. ekran net değil. Bu telefonun da eksisi bu. çamur gibi görüntü var. Türkiyenin en pahallı Android cihazına bu ekranı gerçekten yakıştırıyor musunuz? eğer sizin için kumlu ve net olmayan ekran sorun değilse kullanmaya devam edin. canavar gibi ısınıyor cihaz içinde tek bir program yokken. ama ben cihaz ısınıyor demiyorum çünkü sorun olarak görmüyorum. ama ekran için aynısını demeyeceğim kimse kusura bakmasın. 4 gün kullandım cihazı 67k para ödedim ama ekranın kalitesizliği ve çamur görüntüsüne dayanamadım 14 günlük sürede iade ettim. S25 serisi de aynı ekran kalitesinde gelirse direk İPhone ye geçiş yapacağım. cihazı ucuz satsalar ekranı sorun bile etmezdim. yd olarak alsam bu cihazı iade de edemiyorum. Bu yüzden bu cihazı alacaklar ekranı sorun etmeyecekler. yoksa kullanamazlar.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bugün faydalandım bu hizmetten,15 aylık s23 ultra kullanımımda pil sağlığı 94 çıktı.

• rb34 kullanıcısına yanıt

apkmirror da şuan başka dillerde güncellemeler var . Bana gelmedi ilk kime gelir bilinmez her an gelebilir :

Bana gelseydi fırsatım olduğunda buraya upload yapardım. Umarım birileri çıkar çıkmaz yapar. Çünkü eş zamanlı herkese de yayınlanmıyor...

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

S23 Ultrayı baya iyi skorla kullanmışsınız. Tahmin edeyim sürekli akım koruyuculu şarja mı taktınız ?

• caryting kullanıcısına yanıt
    kullandım zaten.

Valla ben de ekrandan genel olarak memnunum. Kumlanma problemi yaşamadım ya da ben fark edemiyorum. Ekran gayet net ve güzel geliyor bana. İkinci telefon olarak da iphone 14 pro var. Aralarında bence ton farkı var sadece benim gördüğüm. Tabi 14 pro daha eski cihaz karşılaştırmak belki adil olmaz ama s24 ile çektiğim fotoğraf ve videolar daha net ve keskin gözüküyor kendi ekranında. Ekran sorunu yaşayan arkadaşların cihazlarına has bir durum galiba. Aynı şekilde benim kamera titreşimi sorunu yaşayıp, başkalarının yaşamaması gibi.

Edit: Ek olarak belirteyim, s24 ü ekran korumasız kullanıyorum bir süre. Gerçekten çok çok fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qTr -- 5 Temmuz 2024; 22:58:2 >
  • 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.