Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: agisol Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
37.352
Cevap
618
Favori
1.780.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Pass kullanıyorum. FULL/ Hard Format sonrasında bile ..

Microsoft birkaç kez kullandım elbette Microsoft ekosisteminin de avantajları var. PC lerde oturum açma hesap ekleme vs ... Kurumsal uygulamalar / remote işlerden de bahsetmiştiniz.

Uğraşırım yeterki sonuç alarım potansiyeli seziyorum.

Size ayrıca tavsiyem PC yardımıyla gereksiz olan birçok uygulama ve hizmetleri kaldırın veya devre dışı bırakın ( klasik devre dışından farkı silmek gibi oluyor sadece format le geri geliyor ) . Bu işlemlerde RAM rahatlar işlemci daha az çalışan uygulamalar ve hizmetler sayesinde ısınma akıcılık daha uzun pil ömrü sağlatabilir. Tek dikkat edilmesi gereken bazı servisler veya uygulamalar diğeri ile ilintili ise sorun çıkarabilir format gerektirir. O yüzden denenmiş teyidi yapılmış uygulamalar hizmetler kardılacak listesi olanlara bakmak gerekir. Birçoğu S24 Ultra ile ortak olsa da bazı şeyleri zaten yoktur .

xda s24 forumuna da öneririm

Malum, Exynos denk denilse de Amerikan varyantları gibi hepsine Snapdragon ile gelmiyor Türkiye'ye :/ .

Debloat denilen işlem için özel bir başlık xda dan da :

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]xda forums
    Debloating your Galaxy S24 with simple ADB commands
    https://xdaforums.com/t/debloating-your-galaxy-s24-with-simple-adb-commands.4655144

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]github
    GitHub - Tom4tot/Galaxy-S24-Debloat-Script: Samsung Galaxy S24 debloat script
    https://github.com/Tom4tot/Galaxy-S24-Debloat-Script

• S23 Ultra Ana Konusunda 2 gün önce paylaştığım burada da işe yarayacak pil sağlını en zahmetsiz öğrenme telefonunuz kendisi üzerinden :

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]Murat Burçyoutube
    Samsung Telefonlarda Pil Sağlığını Öğrenme
    https://www.youtube.com/watch?v=C-eWfdEoZqI&feature=youtu.be

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159020932

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Vakit ayirip Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Müsait bir zamanda kontrol edeceğim 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değerli forum üyeleri,
    Bu cihazın 2. El fiyatı neden bu kadar düşük? 4 ay önce 63.650 tl vererek aldığım 256 gb s24 ultra 'ya 45 bin liradan yukarı teklif sunan olmadı. Sarı siteye bakıyorum fiyatlar 48 den başlıyor, nereye gitti bu aradaki 15-20 bin tl fiyat farkı? Bu iş canımı sıktı biraz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    Sende satma kullan neyi eksik piyasadaki en iyi 3 cihazdan biri var elinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    can sıkan bir durum lakin yd alınan cihazlar bir kaç bin lira altına rahatça satılırken garantili cihazda bu makas çok büyük

• gelişme oldukça bilgilendirme sağlıyorum beni takip edin bugün v3 sunucu testleri başlıyormuş S22/S23 Ultra yazılım sürümü u4 olan cihazlar için sınırlı sayıda işlem sağlanacak v4 sunucu faal değil yazılım sürümü u5 olanlar için şuanlık repair mevcut değil server kaydı bekleyen kullanıcıların elinin altında hazırda edl kablosu tutmaları önemle arz olunur muhtemelen bir süre sonra eskisi gibi tüm serverlar faal konuma geçecektir..

ayrı bir not düşelim kısa süre önce yd samsung cihaz alanlar bir müddet güncelleme yapmasın server ile ilgili süreç hakkında gelişmelere göre hareket etmek gerekiyor yazılım sürümünüzün olduğu gibi kalması sizlerin lehine..

Tepe cihazlar için 2. el pazarı ölmeye yakın şu anda.

En son 256gb iphone 15 pro max i 70k dan zar zor satabildim. Bugün herhalde apple storeda 90k ya yakın bir değerden gidiyor.

İşin özü insanlar 2. el bir cihaza 70-80k bedel ödemek istemiyorlar. Bunun haklılık payı da var. Buna ek olarak sarı sitede param güvende limiti en son 40k idi. Öyle olunca cihazı orada da satamıyorsun.

Şu anda en büyük şans samsung değişim kampanyası. s25 ultra çıktığında mutlaka takip ediyor olacağım. Mantıklı bir fiyat ile değişim yaparsa s25 ultraya geçerim. Bu durumu bilerek samsung saçma sapan fiyatlar öneririse, s24 ultra ile 1 sene daha devam.

Alım gücü düşüyor ya da 45 bin civarı olanlar da yurtdışı ( server kayıtlı ) veya fiziksel sorunları vardır. Ya da ekranı servisten red almış kumlanmalı da olabilir ...

Tavsiyem değişim kampanyalarında değerlendirmendir... Değişim kampanyalarında ekran kumlanmasını Samsung kesin sorun olarak dert etmeyeceklerdir :) ...

Telefon yatırım aracı değildir. Serbest piyasa alıp hemen satarım filan niyetiyle almak zarardır. Yaparsanız da hayrına tanıdığınıza ihtiyaç sahibine verirsiniz daha anlamlı olur ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    telefonu yatırım aracı olarak almak isteyenler hiç düşünmeden İPhone alsın. Samsung cihaz alıyorsa satmaya kalktığı zaman zararına satar bunu bilmeyen yoktur. Samsungun kendisi bile 15-20 bin fiyat aşağısı alıyor cihazı değişimde bu yüzden Samsung cihaz alınacaksa kullanım amaçlı almalı satmak için değil.

• caryting kullanıcısına yanıt

Alacağınız tüm telefonlardan zarar edersiniz. Zarar etmiyor olmanız için sattığınız telefondan gelen paraya ekleme yapmadan aynı telefonu tekrar sıfır alabiliyor olmanız gerekir.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Arkadaş, Evet hepsi zarar ediyor doğru ama Apple alırsan %10 zarar edersin. Samsung alırsan %50 zarar edersin.

Arz talep dengesi.

Sürekli Samsung ve Apple kullanıcısı biri olarak bu makaslar Samsung tarafında daha açık. Zaten herkesin de malumu bu durum.

Samsung’un kendi sitesinde kendi cihazına verdiği fiyat aşağıda. Her ikisi de 2020 yılına ait cihazlar. Döneminde satış fiyatlıları da hemen hemen aynı idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 5 Temmuz 2024; 10:59:5 >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Fark olur da bu cidden çok fahiş bir fark. Cidden Samsung alırken dip fiyat kovalayıp almak kazım. Öyle çıkar çıkmaz almam bir daha asla.

Eğitim indirimi, takas, kupon hepsini bekleyip alınabilen en düşük fiyattan alınmalı.

Ben S25 Ultra çıktığında 15 PM ve S24 Ultra geri alım fiyat farkını merak ediyorum ama görünen 15-20k fark olacak. Eğitim indirimi artı takas desteği ile alanlar için sıkıntı yok zaten onlar 15 PM’e göre 20-25k ucuza almış oldular ama direkt lansman fiyatıyla alanları her sene kazıklıyorlar. Mesela ben S24 Ultra’yı alırken öyle almıştım. Son iki senedir bu hatayı yaptım bir daha asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Temmuz 2024; 11:45:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

Bu makasın açık olmasının sebebi maalesef Türkiye pazarı. Yurt dışında bu makas bu kadar açık değil hatta bir birine denk gibi. Türkiye'de bu cihazlara tapılıyor. Sıfır Iphone 12 kutudan ölü çıkıyor aslında ama teknolojinin Tsini bilmeyenler 2024 model telefon varken gidip bunları alıyor...

Bu da doğru. Gsmarena fiyatı bu şekilde veriyor mesela. Arada sadece 50 dolar var. Fakat bizim ülkede neredeyse 500 dolar fark var. Tabi biz de Türkiye’de yaşıyoruz. Doğal olarak etki ediyor.

• caryting kullanıcısına yanıt

Teknoloji eskiyen birseydir. O yuzden satin almak yerine Turkiye de olmayan yilda 1 kere terfi programi ... Cuzzi paralarla her yil telefon yenileniyor. Turkiye de olmayanlar buna gecmeli ...

Yatirim amacli birsey alinacaksa fiziksel altin fiziksel gumus gibi seyler alin derim :) ... Gerisi hikaye ...

Apple 2. el degeri daha az kayipli ama kendisi eksi yanlari ile cok can sikici cihazlar ....

FPpro diye Iphone ve Apple ürünlerini tamir etmeye odaklanmış bir servis var. Youtube kanallarını izlerseniz piyasada bolca zombi Iphone olduğunu görebilirsiniz. Bilinçsiz kesimin abartılı bir şekilde Iphone alma hevesi var. Hangi model olduğu önceden tamir olup olmadığı olduysa nerede olduğu dahi umurunda değil. Bu kesim yüzünden Türkiye'de Iphone fiyatları anlamsız bir biçimde saçma.

Evet biliyorum ve izliyorum. Zombi iPhone konusunda da haklısınız. Maalesef milletimizin bilinçsizliği var dediğiniz gibi.

• 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.