Şimdi Ara

s2000'i olan yok mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Varsa biraz bilgi verir mi ? Almayı düşünüyoruz..

s2000'i olan yok mu ?

Ayrıca S2000 mi RX-8 mi ? Honda & Mazda

• S2000 alırsan vergiden kaybedersin, öbürü de parçadan kaybettirir.
    S2000 in atmosferik motorda verim olarak rekoru vardır. Öbürü ise Wankel teknolojisinde rekor sahibidir.
    S2000 in üstü açılır, Mazda'nın açılmaz.
    Belki komik gelecek ama RX8, S2000 den çok yakıyor. Test verilerinde görmüştüm.
    RX8'in kasa dizaynı daha yenidir.
    S2000 e aklına gelmeyecek modifiyelerle mükemmel bir verim elde edersin, RX8 e elini süremezsin
  • Arkadaşım sen s2000 de geç rx8 de boşver onun yerine bi honda cr-v al daha iyi hem jip hem canavar gibi atak 2 bin ytl daha verip cr-v almak daha mantıklı derim
  • 2 hafta önce istanbul da dolmabahçe nin önünde sıfır kırmızı renk s2000 gördüm gençler vardı foto çekilen arabayı yeni aldılar heralde.
    ama şunu söyliyim rx8 in diğer mazdalardan farkı yok ama s2000 her zaman varlığını hissettirir bilakis otoban ve kırmızı ışıkta beklerken

honda iyidir ayrıca mazda ya nazaran kat kat iyidir hatta
  • tercih meselesi ikiside guzell bence bu kararını üstü açık bir araçmı yoksa kapalı 4 kısılık bır araç tercıhı olarak dusunursen karar verırsın ne alcagına
  • aslında şahsen S2000 derim çünkü dizayn olarak da bana hitap ediyor.ayrıca moda açık bir araç.ötekisi yani RX8 de sanki kendinden modlu gibi yani beğnmediğğin bi yerini değiştirmen gerekir bi değişik olur.S2000 nin nice modlu hallerini gördüm çok şık araç.param olsa ya TT ya da S2000 alırdım.sonuçta honda motoruyla ünlü bir firma.mazdanın 1.3 cc lik motoru da güzel olaiblir ama hondanın yerini tutamaz sanırım

saygılar
  • bir video paylasım sıtesınde izlediğim video da
    (youtube de )
    adamın bırı atlamıs S 2000 ine otobanda basıyo allah ne verdıyse
    fakat yol tam olarak duzmu yoksa eğimli mi bilemicem en son gördüğüm rakam 290 dı
    gercekten cok sasırmıstım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsg'nin sorunsuz olanı yok mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s2000 derim başka bişi demem. kg başına dünyanın en çok beygiri o arabada. mod edilmek istendiğinde de sonuna kadar tepki verir. ayarı tuturana tabi.
    rx8 ise biraz daha hoş görünüyor ama motordan kaybediyor.
  • mazda alınca vergiden kazandığını zannetmiyorum.Aradaki farkı mazda cebe atıyor gibi.Dışarıda 20000 dolar olan 1.3 araç burada 80 kusur milyar.
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

S2000 alırsan vergiden kaybedersin, öbürü de parçadan kaybettirir.
    S2000 in atmosferik motorda verim olarak rekoru vardır. Öbürü ise Wankel teknolojisinde rekor sahibidir.
    S2000 in üstü açılır, Mazda'nın açılmaz.
    Belki komik gelecek ama RX8, S2000 den çok yakıyor. Test verilerinde görmüştüm.
    RX8'in kasa dizaynı daha yenidir.
    S2000 e aklına gelmeyecek modifiyelerle mükemmel bir verim elde edersin, RX8 e elini süremezsin
  • S2000 bana göre RX8 egöre daha safkan bir araçtır ve performans olarak RX8 deki kadar tork eksikliği hissettirmez.
  • kesinlikle s2000... her zaman

http://video.google.com/videoplay?docid=4163418757203267797

başka söze gerek duymuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

kesinlikle s2000... her zaman

http://video.google.com/videoplay?docid=4163418757203267797

başka söze gerek duymuyorum

gerçek olamaz. modifiyeli hali mi default mu? muhakkak izleyin super ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.