Şimdi Ara

S20 Serisinde Müthiş indirim geliyormuş. (Hepsiburada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
15.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksam aciklanacakmis bakalim ne kadar fark edecek. Normalde s10 lite modelini almayi dusunuyordum...

link:
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy S20 Kampanyası
    https://www.hepsiburada.com/staticpage/306551124053385

S20 Serisinde Müthiş indirim geliyormuş. (Hepsiburada)

suan s20 7200 TL olarak gorunuyor.
    s20+ 8350TL
    s20 ultra 11179TL

bakalim fiyatlar ne kadar düşecek.

EDİT:

fiyatlar
    s20 6699,9
    S20+ 7399,9
    S20 ultra 9999,9
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Olmayacaktık...
  • bu exynos işlemcili samsungları alanın kendine saygısı yoktur. kendi ülkelerinde amerika kanada japonyada snapdrgon bizde exynos hee mi? keşke satış sayısı sıfır olsa da derslerini alsalar. ama olmaz öyle şey. bizde biraz cebi para gören sar ordan 2 tane modunda araştırmadan etmeden aşır yine

s20 ultra 11179TL

coronayı tedavi ediyormuş test kiti yanında bedava

s20 4000 TL

s20+ 5500 TL

s20 ultra 6500 TL (Yemin Ediyorum Bu Ortamda Bu Fiyatı Bile Vermem Bu Telefona) - altıüstü android telefon

Dünyada Ekonomik Kriz Yaşanırken Böyle Ortamda Parayı Kesinlikle Katırmayın Ya Seve Seve Düşürecekler Ya Da ....

Bu Ortamda Cebinizdeki Paraya Sahip Çıkın İphone Bile Fiyat Düşüşüne Gitti Samsung Uzayda Yaşıyor Galiba
    telefon şans işi hocam samsung dan 5 telefon aldım 3 nünde sorun yoktu 2 si ile hakem heyetlik olduk. Bende Pahalı ve en üst düzey telefon tercih ediyordum. en son s9 da sorun yaşadıktan sonra orta düzeye indim. En azından sorun yaşarsam daha az canım sıkılıyor. Pahalı telefonun bir anlamı yok. Özellikle S20 de tam fiyasko, türkiyedeki modeller exynos işlemci ve 5g desteği yok. ABD sürümlerim qualcomm versiyon %20 daha performanslı ve 5g desteği var. Geri verebiliyorsanız verin gitsin. Daha uygun telefon bakın.
  • Ve sen de bunu yedin?

Ayrıca iPhone'u pahalı bilirdik ilk defa gördüm bu ne la böyle fiyat.

Bende halen Note 4 var.. abovv ..

artık bu sayıları tutana aşk olsun.. yakında 3, 4 haneli modeller gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung bu seride cok fena elestiriler aldi. Snapdragon olanlar bariz cok daha iyi. Exynos islemcili alinmaz.

Daha Fazla Göster
  • Yakında şu muhbbeti duyarsam hiç şaşırmayacam artık "Abi 7 arkadaş S20'ye girdik".

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Ve sen de bunu yedin?
    geliyormus dedim zaten. ya tutarsa hesabı ...
    Olmayacaktık...
  • Yahu sen samsungsun DELİ sen ne yapacaksın o kadar parayı, senin kitle belli 1000-3000 ytl samsung amiral gemisi olsa ne olur 11,000 miş Çüş

Orijinalden alıntı: JoSeePh

Önce 10350 TL yapıp sonra 8339 TL'ye indirirler.

Ayrıca iPhone'u pahalı bilirdik ilk defa gördüm bu ne la böyle fiyat.
    %20 indirim olur gibime geliyor. Ama 10350 lira üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 20 Nisan 2020; 10:5:0 >

• s20 ultra 11179TL

coronayı tedavi ediyormuş test kiti yanında bedava

s20 4000 TL

s20+ 5500 TL

s20 ultra 6500 TL (Yemin Ediyorum Bu Ortamda Bu Fiyatı Bile Vermem Bu Telefona) - altıüstü android telefon

Dünyada Ekonomik Kriz Yaşanırken Böyle Ortamda Parayı Kesinlikle Katırmayın Ya Seve Seve Düşürecekler Ya Da ....

Bu Ortamda Cebinizdeki Paraya Sahip Çıkın İphone Bile Fiyat Düşüşüne Gitti Samsung Uzayda Yaşıyor Galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Nisan 2020; 13:9:31 >

• bu exynos işlemcili samsungları alanın kendine saygısı yoktur. kendi ülkelerinde amerika kanada japonyada snapdrgon bizde exynos hee mi? keşke satış sayısı sıfır olsa da derslerini alsalar. ama olmaz öyle şey. bizde biraz cebi para gören sar ordan 2 tane modunda araştırmadan etmeden aşır yine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nedir bu Exynosun olayı? Bir süredir takip etmiyorum ama exynos ben de iyi bir intiba bırakmış. Aklımda iyi bir şey gibi kalmış. :) Sonradan mı bozdu?

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Nedir bu Exynosun olayı? Bir süredir takip etmiyorum ama exynos ben de iyi bir intiba bırakmış. Aklımda iyi bir şey gibi kalmış. :) Sonradan mı bozdu?
    Exynos kendi üretimleri olmasına rağmen Güney Korede bile gelen eleştiriler sonucunda snapdragon satmaya başladılar o kadar ciddi fark var. Günlük kullanımda -leri daha düşük batarya ömrü ve aşırı ısınma, oyunlarda kasma-donma gibi sorunlar. Snapdragon işlemcili olanlarda bu sorunlar görülmüyor.

indirimi, küresel durgunluk sebebiyle satış rakamlrını arttırmak için samsung yapmadıkça, hepsiburadanın yapacağı indirim devede kulak kalır
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.