Şimdi Ara

S10 Plus mı Note 10 mu S20 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum bu 3 ü arasında kaldım aklımda iphone 11 de vardı fakat ekran yüzünden ve uzun süredir samsung kullandigim için listeden çıkardım. S20 nin de tasarımını pek sevmedim A serilerine benzetiyorum amiral gemisi olduğu belli olmuyor. (şahsi düşüncem ) Ve o kadar fiyat farkına değer mi bilemedim.S10 Plus ve Note 10 arasında kaldım.Bir de Note 10 almıştık babama 6200 e şu an 6500 6600 bandında tekrar düşer mi fiyatı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dolar 7.70 euro 9 tl ye yaklaştı açıkçası bu son gönlümüz rahat bir şekilde alabildiğimiz amiral cihazlar olabilir :)

bende bu 3 cihaz arasında kalmıştım. hatta s20 plus a çok git gel oldum ama s10 plus fiyat / performans olarak daha iyi geldi gözüme..

Dediğiniz gibi s20 serisi ile a serisi birbirine çok benziyor ve tasarım baya yuvarlatılmış bu sebeple s10 plus gibi ciddi bir duruş sergilemiyor..

gördüğüm tek artısı 8k video ama o da zaten oynatacak cihaz bizde yok tv 4k, internet hızları yerlerde bir yere upload işi de zor o yüzden mantığım reddetti..

5G yi bekleyeyim dedim ama bulunduğum yerde 4G bile tam hakkını veremiyor sonra hepsiburadadan siyah olanı sipariş verdim..

s9 plus dan geçeceğim, aslında telefonumu çok seviyorum ancak babama yeni bir cihaz lazım oldu, kıytırık abudik kubidik cihazlara 3000tl vereceğimize babama vereceğim s9plus ı..
  • S20 plus için fiyat farkına değmez gibi Note 10 ve S10 plus arasında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgzl

S20 plus için fiyat farkına değmez gibi Note 10 ve S10 plus arasında kaldım.
    S10 plus siparişi verdim gitti hocam ben. Trendyolda indirimli şuan düşünüyorsan
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada da öyle alırsam ordan alacağım note 10 fiyat düşmesini bekliyorm.

• Tayff kullanıcısına yanıt
    Baktigimda tek beyazi vardi indirimde .. icinden cikan beyaz kablo kulaklik sevmiyorum karariyor sarariyor diye hb den aldim bende siyah rengini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 5291TL Trendyolda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S10 mu alayım s20 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz geldi kurulumunu yaptım.. sabah siparis verdim aksama geldi

• Hayırlı olsun gule gule kullan

• quote:

Hayırlı olsun gule gule kullan
    Tesekkur ederim hocam, almaya niyetliyseniz s10+ gercekten harika bir cihaz 2 3 sene rahat gideri var daha

• Alırsam kesinlikle beyaz rengini istiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

Tesekkur ederim hocam, almaya niyetliyseniz s10+ gercekten harika bir cihaz 2 3 sene rahat gideri var daha

Alıntıları Göster
    Bataryasından memnun musunuz hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Bataryasından memnun musunuz hocam ?

Alıntıları Göster
    Hocam %57 bataryada ekran cozunurlugu full ve mobil veri acikken aldigim ekran acik suresi 4 saat 4 dakika yani gunu kisitlamasiz keyifli sekilde fazlasiyla cikartacaga benziyor masallah diyim :) tabii bir m31 gibi bataryasi 6000mah degil ama ozelliklerine gore dusununce bence iyi bir deger gibi

S10 Plus mı Note 10 mu S20 mi ?

• quote:

Alırsam kesinlikle beyaz rengini istiyorum :)
    Hepsiburada ben aldiktan sonra fiyati 100tl dusurmus

Butun sikayet sitelerine yazdim aradaki farki verin diye bakalim sonuc ne olacak

Su an 5.300tl den satiliyor.. beyaz rengi aslinda bende dusundum ama kutusunun icinden cikan seylerde beyaz olacak, sararip karariyor sirf kutu icindeki kablo,kulaklik rengi sebebiyle siyah aldim ama siyah cok ciddi ve asil duruyormus :) spigen kilifta aldim onu amazondan soyledim guzel kombinasyon oldu.. hb aradaki farki cekle oderse hafiza karti alacagim 4k 60fps baya hafiza kapliyor

• Bende trendyoldan 5200 e aldım dün. Ama bir haber yok. Ne zamana gelir acaba. Transfer merkezinde diyip duruyor. Birde birşey dikkatimi çekti. S10 plus fiyatı nedense baya uygun hatta s10 dan ve s9 dan bile. Tekno marketlerde telefon takası kampanyası oluyorya eskiyi getir yeniyi götür diye. Oralarda her telefonu alıyorlar az veya çok. Ama bir tek s10 plus takas olarak alınmıyor. İnternet sayfalarında baktım. Bana tuhaf geldi.
  • s20fe bakılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Bende trendyoldan 5200 e aldım dün. Ama bir haber yok. Ne zamana gelir acaba. Transfer merkezinde diyip duruyor. Birde birşey dikkatimi çekti. S10 plus fiyatı nedense baya uygun hatta s10 dan ve s9 dan bile. Tekno marketlerde telefon takası kampanyası oluyorya eskiyi getir yeniyi götür diye. Oralarda her telefonu alıyorlar az veya çok. Ama bir tek s10 plus takas olarak alınmıyor. İnternet sayfalarında baktım. Bana tuhaf geldi.
    Yüklü miktarda uyguna ithal etmis olabilir samsung tr :)

Zaten son parti urunler ama aciklama yapildi s10 plus 3 buyuk guncelleme alacak diye ..android 9 ile cikti su an 10 u aldi, 11 ve 12 yi yeni tel almadan gorecegiz insallah :)

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Tasarımını beğenmedim hocam yine de teşekkürler

• Note 10 iyice yükseliyor 6200 fiyatı görmüştüm şu an 6800 lerde beyaz rengini de bulamadım

• S10 plus kesinlikle çok güzel bir cihaz umarım sıkıntısız kullanırsınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.