Şimdi Ara

S10 Plus mı Note 10 mu S20 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler note 10 plus 8400 tl ye samsungun kendi sitesinden alip elimdeki samsung note 4 u de yaklasik 1500 tl ye saysalar eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi ile , sizce alinir mi 6900 e note 10 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de s10 plus aldım fakat 120hz olmaması biraz aklımı karıştırdı. 120 hz günlük kullanımda ne derece kolaylık sağlıyor? Uzun süre kullanımda göz yorgunluğunu azaltıyor mu?
  • blue840 kullanıcısına yanıt
    Ben 60a dondum, bence asiri bişi katmiyor telefonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue840

Merhaba ben de s10 plus aldım fakat 120hz olmaması biraz aklımı karıştırdı. 120 hz günlük kullanımda ne derece kolaylık sağlıyor? Uzun süre kullanımda göz yorgunluğunu azaltıyor mu?
    boşuna batarya tüketmekten başka bir şeye yaramıyor hocam.. eskiden tüplü ve lcd ekranlarda hz önemliydi tarama hızı olarak ancak oled ekranlarda açıkçası 60hz üstünü ticari bir oyun olarak görüyorum..

farkı anca slow motion video çeken kamera ile ekrana baktığınızda görüyorsunuz ayrıca bataryanında hızlı tükenmesine sebep oluyor..
  • blue840 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bataryasından memnun musunuz hocam ? Ekran süresi ne kadar alıyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Tam karar veremediğim için kullanmaya başlayamadım, sim kart takılı değil henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Beyler note 10 plus 8400 tl ye samsungun kendi sitesinden alip elimdeki samsung note 4 u de yaklasik 1500 tl ye saysalar eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi ile , sizce alinir mi 6900 e note 10 plus
    Fiyat iyi mi arkadaslar ne dersiniz ?

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi ama imkanı yok note 4 ü 1500 e veremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgzl

Fiyat iyi ama imkanı yok note 4 ü 1500 e veremezsin.

Zaten telefoncu cermiyor kampanya ile telefon alirsan veriyorlar

Arkadaslar kampanyadan haberi olan biri cevap verebilir mi?

• Tercihim 5300 lira ile s10 Plus oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldiniz mi ? Ben de bu 3lemdeydim ve s10 plis seçtim. Pile cok bel bağlamayın 6 8 saat arası ekran suresi veriyor. Teme siyah ge wallpaper siyah olunca daha çok tabi ki. İlginç bir cihaz. Memnunum ama kilfi konusu sakat. O incecik telefon kaba kılıf ile hoşuma gitmiyor ama el mahkum. Vatandan alın ama adam gibi merkez şube olsun. Kontroller her bir şey yapılsın hani.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    S10 Plus aldım 1 hafta filan oldu hepsiburadadan beyaz renk memnunum 1 günü çıkartıyor :)
    Universite icin note 10 istiyordum ama kalem için 1700 tl fark vermem saçma olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetgzl

S10 Plus aldım 1 hafta filan oldu hepsiburadadan beyaz renk memnunum 1 günü çıkartıyor :)
    Universite icin note 10 istiyordum ama kalem için 1700 tl fark vermem saçma olurdu.

O kalem çok eğlenceli geliyor da dediğin gibi 1700 tl fark var ise değmez. Note 10 Plus desen tamamdı da Note 10 iyi değil ekran kocaman ama fullhd. İstersen S10+ yı fullhd modunda kullan yine de pixellerden dolayı daha keskin görünüyor. Ama o kalem bambaşka bir şey, onun için ekran falan farklı özellikte yapılıyor bildiğimiz kalemler gibi olsa da her telefonda çalışsaydı keşke :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Beyler note 10 plus 8400 tl ye samsungun kendi sitesinden alip elimdeki samsung note 4 u de yaklasik 1500 tl ye saysalar eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi ile , sizce alinir mi 6900 e note 10 plus

Karar verebildiniz mi hocam? Eski telefon onaylanınca mı yenisini alabiliyoruz , sistem tam olarak nasıl işliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 9 Ekim 2020; 10:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Karar verebildiniz mi hocam? Eski telefon onaylanınca mı yenisini alabiliyoruz , sistem tam olarak nasıl işliyor?

Alıntıları Göster

Note 10 plus aldim 8400 e samsungun sitesinden degisim kampanyasindan yararlandim ama daha para teklifi yapmadilar bekliyorum 6 gun oldu , telefonun parasini pesin oduyosunuz , telefon geliyo elinize sonra telefonu onlara gonderiyosunuz telefonu inceliyolar size teklif sunuyolar kabul edince parayi hesabiniza yatiriyolar ama kampanya bitti suan ikinci ellere cok az yani piyasa fiyati veriyolar , ben aldigimde nerdeyse 3 katini veriyolardi , tabi hala beklemedeyim ne vercekler bende bilmiyorum

Çok sağolun hocam. Yeni telefonun fatura fiyatını normal şekilde kesip yolladılar di mi, eski telefonun iade olacak parasını düşüp de fatura yapmıyorlar di mi ?

Umarım sitede yazan iyi teklif gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Çok sağolun hocam. Yeni telefonun fatura fiyatını normal şekilde kesip yolladılar di mi, eski telefonun iade olacak parasını düşüp de fatura yapmıyorlar di mi ?

Umarım sitede yazan iyi teklif gelir.

Yok sen parayi pesin oduyosun sonra onlar sana telefonun fiyatini iade ediyorlar

haa iyi o zaman.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.