Şimdi Ara

S10 Plus mı Note 10 mu S20 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe iyiyse s20 plus yoksa s10 plus. İki cihaz da güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

Yüklü miktarda uyguna ithal etmis olabilir samsung tr :)

Zaten son parti urunler ama aciklama yapildi s10 plus 3 buyuk guncelleme alacak diye ..android 9 ile cikti su an 10 u aldi, 11 ve 12 yi yeni tel almadan gorecegiz insallah :)

Alıntıları Göster
    Bakalım görücez :) S9 plus dan sonra performansı çok farketmeyecektir heralde ama böyle fırsatta bir daha bulunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Bakalım görücez :) S9 plus dan sonra performansı çok farketmeyecektir heralde ama böyle fırsatta bir daha bulunmaz.

Alıntıları Göster
    S9plus dan geçme sebebim aslında ultra geniş açı kameraydı.. onun dışında bataryasıda daha iyi..

S9plus da olup bu cihazda olmayan 3 şeye henüz alışamadım

1.iris tarayıcı.. zifiri karanlıkta bile yüz tanima çalışıyordu hemde hiçbir şekilde kandırılamıyordu..

2.si ise 3d home touch butonu.. ekrana cift dokunarak acmak gerekiyor s10 plus da..

3. Led bildirim yok , goodlook 2020 uygulamasini yukledim ön kamera cevresindeki led bildirim icin ancak kisa sure yaniyor sonra daha hic yanmiyor..

Bu cihazda begendigim ozellikler ultra genis kamera , daha iyi batarya omru , sesi daha gür , ön kamera selfie cekimi cok daha iyi arkayi guzel flulastiriryor :) ve s9plus da soyulan parmak izi okuyucu artik ekranin altinda o da bir avantaj , ozellikle araba kullandigim zaman s9plus in kilidini acmak iskenceydi parmak okuyucu arkada oldugu icin cunku araba kullanirken gozluk kullandigimdan iris tarama da calismiyordu

Aslinda s9plus in artilari icinde tek led bildirimi arayacagim gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung note 4 kullaniyorm 4 senedir 5 olcak nerdeyse , ne alsamki , note 10 plus pahali geldide note 10 6400 e inerse alirim sanirm

• Ben de bu 3lu arasinda kalmistim
    S10+ i cok buyuk diye eledim. O yüzden onun uzerine konusamicam.
    Note10 ile s20 arasında da kararimi s20 yonunden kullandim. 120hz ekran en onemli sebeplerden biriydi ama pil yuzunden 1440p60 kullaniyorum orasi ayri
    Kalem lazimsa note10 alinir, gerci onun fiyatı 6700e fırlamış su an pek cazip degil. Benim dusuncem 700+ fark olursa note10, daha az farkla s20 almak yonunde.

• quote:

S9plus dan geçme sebebim aslında ultra geniş açı kameraydı.. onun dışında bataryasıda daha iyi..

S9plus da olup bu cihazda olmayan 3 şeye henüz alışamadım

1.iris tarayıcı.. zifiri karanlıkta bile yüz tanima çalışıyordu hemde hiçbir şekilde kandırılamıyordu..

2.si ise 3d home touch butonu.. ekrana cift dokunarak acmak gerekiyor s10 plus da..

3. Led bildirim yok , goodlook 2020 uygulamasini yukledim ön kamera cevresindeki led bildirim icin ancak kisa sure yaniyor sonra daha hic yanmiyor..

Bu cihazda begendigim ozellikler ultra genis kamera , daha iyi batarya omru , sesi daha gür , ön kamera selfie cekimi cok daha iyi arkayi guzel flulastiriryor :) ve s9plus da soyulan parmak izi okuyucu artik ekranin altinda o da bir avantaj , ozellikle araba kullandigim zaman s9plus in kilidini acmak iskenceydi parmak okuyucu arkada oldugu icin cunku araba kullanirken gozluk kullandigimdan iris tarama da calismiyordu

Aslinda s9plus in artilari icinde tek led bildirimi arayacagim gibi :)

Alıntıları Göster
    Öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederim.

S9 plus dan buna geçmemin en büyük sebepleri aynı senin saydıkların. Ama benimde en çok arayacağım şey yazdıkların içinde led bildirimi. Çok ama çok işe yarıyordu. Bakalım buna nasıl alışıcaz :) Birde kulaklık fişi çok önemli. Yeni modellerde buda yok. Neyseki bunda var.

Bu arada telefonum geldi :) Şarjını fulledim. Şimdi s9 dan s10 geçme zamanı ama önce nasıl yedekleme yapsam bilemedim. Özellikle mesajları aktarmam lazım.Bakalım becerebilecekmiyim.

• quote:

Öncelikle bilgiler için çok teşekkür ederim.

S9 plus dan buna geçmemin en büyük sebepleri aynı senin saydıkların. Ama benimde en çok arayacağım şey yazdıkların içinde led bildirimi. Çok ama çok işe yarıyordu. Bakalım buna nasıl alışıcaz :) Birde kulaklık fişi çok önemli. Yeni modellerde buda yok. Neyseki bunda var.

Bu arada telefonum geldi :) Şarjını fulledim. Şimdi s9 dan s10 geçme zamanı ama önce nasıl yedekleme yapsam bilemedim. Özellikle mesajları aktarmam lazım.Bakalım becerebilecekmiyim.

Alıntıları Göster
    Smartswich ile rahatlikla halledebilirsin :)

Samsung hesabiyla da shealt ve venzeri sunucuda tutualn bilgiler esitleniyor yani gecmek oldukca basit :)

• quote:

Smartswich ile rahatlikla halledebilirsin :)

Samsung hesabiyla da shealt ve venzeri sunucuda tutualn bilgiler esitleniyor yani gecmek oldukca basit :)

Alıntıları Göster
    Evet hallettim ama baya uzun sürdü. Hemde kablo ile yapmama rağmen. On kamera olmasa birbirinin aynisi gibi. Hatta s9 un sert spigen kılıfı bile buna uydu. Arkasina 2 rane daha kamera deligi açsam yeter 😄 Ekrandaki parmak izi okuyucu çok zor okuyor. Parmaklarimdan belki ama s9 öyle değildi. Belki düzelir.

• quote:

Evet hallettim ama baya uzun sürdü. Hemde kablo ile yapmama rağmen. On kamera olmasa birbirinin aynisi gibi. Hatta s9 un sert spigen kılıfı bile buna uydu. Arkasina 2 rane daha kamera deligi açsam yeter 😄 Ekrandaki parmak izi okuyucu çok zor okuyor. Parmaklarimdan belki ama s9 öyle değildi. Belki düzelir.

Alıntıları Göster
    bugün s9 u sattım uyduğunu bilseydim kılıfı vermezdim

cihazı açar açmaz bir güncelleme yapmıştı telefon, ondan sonra parmak izi okuyucu daha rahat okumaya başladı ancak yine de biraz extra basınç uygulamak gerekiyor ekrana dokunur dokunmaz açılmıyor :)

telefonu siyah aldığım için kılıfı şundan aldım cihazı kalınlaştırmıyor ve komple kaplıyor ayrıca gear s3 ü wireless power sharing yaptım kılıfı çıkartmadan sorunsuz çalışıyor, nfc ile ödeme de yaptım , gerçi orijinal samsung olmasa da spigen de kaliteli bir muadil kılıf üreticisi;
    amazon
    Spigen Ultra Hybrid Serisi Kılıf Galaxy S10 Plus ile Uyumlu / TPU AirCushion Teknoloji / Ekstra Koruma - Matte Black
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MJRSCG2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

• quote:

bugün s9 u sattım uyduğunu bilseydim kılıfı vermezdim

cihazı açar açmaz bir güncelleme yapmıştı telefon, ondan sonra parmak izi okuyucu daha rahat okumaya başladı ancak yine de biraz extra basınç uygulamak gerekiyor ekrana dokunur dokunmaz açılmıyor :)

telefonu siyah aldığım için kılıfı şundan aldım cihazı kalınlaştırmıyor ve komple kaplıyor ayrıca gear s3 ü wireless power sharing yaptım kılıfı çıkartmadan sorunsuz çalışıyor, nfc ile ödeme de yaptım , gerçi orijinal samsung olmasa da spigen de kaliteli bir muadil kılıf üreticisi;
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MJRSCG2/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Alıntıları Göster
    Insallah ucuza gitmedi. S10 dan bile pahali ama sahibindende ikinci elleri çok düşüktü.

Kilifa gelince bunun aynisi ama daha ince seffaf var s9 da. S10 a da aynisini alirim. Birde kavisli ekran koruyucu aldim ekana likit dökülüp mor isik tutulanlardan. S9 da çok guzel iş gördü. Ne darbeler aldi telefon koruyucu catladi kırıldı ama ekran masallah çizik bile yok

• quote:

Hocam %57 bataryada ekran cozunurlugu full ve mobil veri acikken aldigim ekran acik suresi 4 saat 4 dakika yani gunu kisitlamasiz keyifli sekilde fazlasiyla cikartacaga benziyor masallah diyim :) tabii bir m31 gibi bataryasi 6000mah degil ama ozelliklerine gore dusununce bence iyi bir deger gibi

Alıntıları Göster
    Böyle ekran süresi hesap edilmez. S10 plus mobil veride 8-9 saat falan ekran süresi almasi mümkün değil. Son tam şarjdan sonra o grafik azalmaya başladığında kısımlara tek tek basıp çıkan rakamları toplayacaksınız. Lansmanda alıp uzun süre kullandım gayet iyi cihazdır ancak Turkcell hatla çekim ve ulasilamama problemi yaratmıştı. bunu giderdilerse halen daha tercih edilebilecek cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Böyle ekran süresi hesap edilmez. S10 plus mobil veride 8-9 saat falan ekran süresi almasi mümkün değil. Son tam şarjdan sonra o grafik azalmaya başladığında kısımlara tek tek basıp çıkan rakamları toplayacaksınız. Lansmanda alıp uzun süre kullandım gayet iyi cihazdır ancak Turkcell hatla çekim ve ulasilamama problemi yaratmıştı. bunu giderdilerse halen daha tercih edilebilecek cihaz.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi yaptım hocam tek tek boğumları topladım 2 şarj arası ekran açık süresini toplam rakam 560 dakika yaptı, 1 saat 60dk olduğuna göre bölü 60 yaptım 9.3 saat çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 27 Eylül 2020; 12:33:2 >

• quote:

Dediğiniz gibi yaptım hocam tek tek boğumları topladım 2 şarj arası ekran açık süresini toplam rakam 560 dakika yaptı, 1 saat 60dk olduğuna göre bölü 60 yaptım 9.3 saat çıktı

Alıntıları Göster
    Yanlış hesapliyorsunuz kesin o cihazla bu ekran süreleri almak mümkün değil maalesef. 4.5 ila 6 saat arası oynar en fazla.

• quote:

Insallah ucuza gitmedi. S10 dan bile pahali ama sahibindende ikinci elleri çok düşüktü.

Kilifa gelince bunun aynisi ama daha ince seffaf var s9 da. S10 a da aynisini alirim. Birde kavisli ekran koruyucu aldim ekana likit dökülüp mor isik tutulanlardan. S9 da çok guzel iş gördü. Ne darbeler aldi telefon koruyucu catladi kırıldı ama ekran masallah çizik bile yok

Alıntıları Göster
    Aslında çok ucuza gitmişti ama alan kişi aradı kamerada sorun varmiş dedi oysa her türlü testini 3 4 kez yapmıştım.

Lenste hiç çizik yok , kamerayı cihazı geri aldıktan sonra yine kontrol ettim hiçbir şey yok.. artik akillarinda ne vardi inanin bilmiyorum.

Neyse konuyu dağıtmıyım kısacası s9plus ım eve geri döndü , paranin bir bölümü cocuklar icin EBA adina hayır işine gidecekti onu yapamayacağım biraz orda burukluk oldu..

Yalnız bu s9 plus dan çok hayırlı, mutlu güzel haberler almıştım maneviyatı yüksek o yüzden babamın kullanımına tahsis etmeye karar verdim :)

Bu arada hb de kampanya bitmeden kampanya yapti onlarda da ayri atisigiz

Hepsiburadadan telefon hatta mumkunse toplu igne bile almamaya karar verdim.. bir urunun fiyati elbette duser ama kampanyanin kampanyasini yapmis guya kurnazlar

• Bugün S10 plus alırsam 5200 tl ye hepsiburada dan alabiliyorum hakkı alkan indirim kodu paylaştı hafta sonuna özel ama ben note 10 un fiyatını biraz düştüğünü görsem alcağım hepsiburada satmıyor 6900 tl beyaz rengi

• Note 10 çok kırpılmış bir cihaz ve batarya anlamında sizi üzer. S20 kullanıyorum fakat şuan ki s10 plus fiyatı çok daha mantıklı geliyor.

• Vural460 V kullanıcısına yanıt
    S10 plusun pil konusunda + sı var ve ekran çözünürlüğü biraz dha iyi ama fark edilecek kadar olduğunu zannetmiyorum. Kırpılmış bir cihaz olduğunu düşünmüyorum neden öyle dediniz kamera konusunda S10 plusa göre biraz dha iyileştirilmiş bence ve s pen artısı var.

• muhammetgzl M kullanıcısına yanıt
    Kırpılmış kelimesini note 10 plus modeli ile kıyaslayarak söyledim.

• peki arkadaşlar ben de s10 plus almak istiyorum ama bir yandan da note 10 lite kafamı karıştırıyor.arada 1000 tl fark var.ekran kalitesi açısından büyük fark hisseder miyim? ayrıca benim için kamera kalitesi ve batarya önemli.oyun hiç oynamam.yine de s10 plus alıp 1000 tl fark vermeye değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: awesomeone

peki arkadaşlar ben de s10 plus almak istiyorum ama bir yandan da note 10 lite kafamı karıştırıyor.arada 1000 tl fark var.ekran kalitesi açısından büyük fark hisseder miyim? ayrıca benim için kamera kalitesi ve batarya önemli.oyun hiç oynamam.yine de s10 plus alıp 1000 tl fark vermeye değer mi
    hocam detaylara takılmazsak note 10 lite ile s10 plus arasında normal kullanıcının anlayabileceği tek fark stereo ses çıkışı..

s10 plus ın dış ses kalitesi çok daha yüksek stereo olduğu için, note 10 lite de mono tek hoparlör yer alıyor.

detaylara boğulmak gerekirse de note 10 lite da olmayan özellikler daha iyi cpu + gpu , wifi 6 yüksek hız , gorilla glass 6 , ip68 su geçirmeme sertifikası , hdr10+ destekli dynamik amoled ekran , video çekiminde ois + eis yok (sadece eis var video çekiminde note 10 lite da) usb 3.1 data transfer hızı (note 10 lite da 2.0) , nabız sensörü (kalp ölçüm) , kablosuz şarj , samsung dex masaüstü uygulaması

s10+ da olamayan detaylar 400mah daha az batarya , s-pen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.