Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. Monolith's Whisper Türkçe Altyazılı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uruguay'lı Stalker hayranları kısıtlı imkanlarına rağmen çok güzel bir çalışma yaptılar, Yaklaşık bir saatlik bir film.

Filmi izlerken kendimi Zone'da hissettim ve çok beğendim ve hemen o arkadaşlarla iletişime geçip bu çalışmaya Türkçe Altyazı eklemek istediğimi söyledim.

Sağolsunlar kırmadılar yardımcı oldular ve bende bu çalışmayı Türkçe'ye çevirmiş oldum.

Eğer yeterli destek ve imkanları bulabilirlerse filmin ikinicisini çekecekler. Kendi sitelerinde filmle ilgili ekstralar ( Filmin yeniden düzenlenmiş hali, burada olmayan bir bölümü, çalışma aşamaları vs) mevcut ve bunları uygun bir rakamdan sunuyorlar.

Beğenerek izleyeceğinizi umuyor ve "Good Hunting Stalker" diyerek sizleri filmle başbaşa bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccko -- 12 Nisan 2012; 13:11:40 >

• kısa film sandım süreye bakmadan girdim
    izliyom izliyom bitmiyo bi de baktım 1 saatten fazla. 20 dakkasını falan izledim biraz sonra devam edecem

paylaşım için teşekkürler
  • beklemiyordum bu kadar iyi olacağını, altyazı için teşekkürler hocam. Stalker hayranları, hayran kalacaktır.
  • helal olsun adamlara...ah STALKER 2 gelmedi hala ah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 9 Nisan 2012; 10:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

helal olsun adamlara...ah STALKER 2 gelmedi hala ah...

Bir yandan çok istiyorum ben de bir yandan da hiç istemiyorum. Korkuyorum 2. oyunda atmosferi yakalayamayacaklar diye.
  • Teşekkürler hocam..

Akşam izlemeye başlayacağım
  • mesajım bulunsun izlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım için teşekkürler bu iyi oldu
  • Kısıtlı imkanlara rağmen bence gayet başarılı bir çalışma olmuş..Tavsiye ederim izleyin Stalker'lar
  • Hocam harikasınız yaa çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

helal olsun adamlara...ah STALKER 2 gelmedi hala ah...

Bir yandan çok istiyorum ben de bir yandan da hiç istemiyorum. Korkuyorum 2. oyunda atmosferi yakalayamayacaklar diye.

artık hiç gelmeyecek...
  • Çok iyi.. Mesajım bulunsun akşama izlerim...
  • up olsun millet görsün.
    Bu arada survariumda baya iyi olacak eğer çok fazla pay 2 win yapmazlarsa ama yinede snearyo modu olmayınca koyuyor adama.
  • Önceden izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki tüm S.T.A.L.K.E.R. oyunlarını bitirdikten sonra izlerseniz daha bi zevkli oluyor. Oyunun atmosferi yeter zaten de youtube'da bazı kısa filmlerde fena değildi efektler o kadar iyiki 90dk'lık film yap oscar alır
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler.
  • Amatörce olsada fena değil, teşekkür ediyoruz çeviri için.
    Bir film şirketinin elinde iyi bir filme dönüşebilir.
    Tabi stalker esasında Tarkovski nin 70 yapımı ünlü bilim kurgu filmidir, oyun filmden kısmen esinlenmiştir.
    Stalker adı, ve her dileğin gerçek olduğu zone un merkezindeki yer mesela ,filminde konusudur.
    bu anlamda aynı isimle bir film yapmayı herhangi bir film şirketi göze almaz, pek doğru olmaz galiba. Ama isim değiştirilip (shadow of çernobil olabilir mesela) yapılabilir.

Ama şu oyunu ortada bırakmasalardı iyi olurdu. Bunca hayranı varken. Yazık ettiler diyorum.
    Emisyon başladığında saklanacak yer bulamayın inşallah diyorum, ne diyim.
  • arkadaşlar stalker call of pripyat oyununun sgm 2.2 modunu oynadınız mı?

ben sgm 1.6 ve 1.7 yi oynadım şu an elimde bu üç mod bulunmakta ama 2.2 modu full rusça.
    normal oyuna bir sürü ek özellik ve yeni görevler gelmiş, oyunda en hoşuma giden özellik ise "Alpha Squad"

bu özelliği açınca tecrübemize göre oyun bölgesinin bazı yerlerine 6 kişilik gruplar geliyor ve devriye geziyorlar. Tek bir amaçları var, bin başı degtryarov mudur nedir onu öldürmek :D yani bizi öldürmek.

bunun dışında o kadar çok özelliği varki oynadıktan sonra dedim bu Stalker cop2 olmuş resmen.

ama işte sgm 2.2 modunu türkçeye çevircek gönüllü arkadaşlar lazım. ben burdan yazıların bulunduğu dosyaları upload edicem ve yardım eden arkadaşlarla her bir uçtan başlayıp ortada buluşcaz.

binlerce satır yazı var ve ben daha 8 satır anca çevirebildim çok var.

yardımcı olcak arkadaşlar bana eposta yollayabilir, bu arada eposta paylaşımı yasakmı bilmiyorum.

arasyago_93@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_abi_81

arkadaşlar stalker call of pripyat oyununun sgm 2.2 modunu oynadınız mı?

ben sgm 1.6 ve 1.7 yi oynadım şu an elimde bu üç mod bulunmakta ama 2.2 modu full rusça.
    normal oyuna bir sürü ek özellik ve yeni görevler gelmiş, oyunda en hoşuma giden özellik ise "Alpha Squad"

bu özelliği açınca tecrübemize göre oyun bölgesinin bazı yerlerine 6 kişilik gruplar geliyor ve devriye geziyorlar. Tek bir amaçları var, bin başı degtryarov mudur nedir onu öldürmek :D yani bizi öldürmek.

bunun dışında o kadar çok özelliği varki oynadıktan sonra dedim bu Stalker cop2 olmuş resmen.

ama işte sgm 2.2 modunu türkçeye çevircek gönüllü arkadaşlar lazım. ben burdan yazıların bulunduğu dosyaları upload edicem ve yardım eden arkadaşlarla her bir uçtan başlayıp ortada buluşcaz.

yardımcı olcak arkadaşlar bana eposta yollayabilir, bu arada eposta paylaşımı yasakmı bilmiyorum.

arasyago_93@hotmail.com

Oyunu çevirdiğimde bekardım evde pc vardı , evlendim evde pc yok almadım, o yüzden zor ama metnin boyutuna göre yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neccko

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_abi_81

arkadaşlar stalker call of pripyat oyununun sgm 2.2 modunu oynadınız mı?

arasyago_93@hotmail.com

Oyunu çevirdiğimde bekardım evde pc vardı , evlendim evde pc yok almadım, o yüzden zor ama metnin boyutuna göre yardımcı olabilirim.
    ilginiz için teşekkür ederim, oyunu biraz daha araştırdım ve ingilizce dil yamasını buldum. Oyunda çok diyalog var ve çok zahmetli bir iş olduğunu düşünüyorum çünkü daha önce hiç çevirme yapmadım.

oyunun ingilizce yaması;
    http://www.mediafire.com/download/adr6xhy7ctkj912/2.2+English++trans.7z

dil dosyaları not defteri ile açılabiliyor ama bence notpad++ kullanmak daha iyi çünkü yazıları renklendirme yaptığı için kafa karıştırıcı görüntü olmuyor.

örnek olarak iki satırdan ikincisini çevireyim; dil dosyalarının içreiği aynı aşağıdaki gibi ve sadece <text>...</text> taglarının içleri çevirilmesi gerekiyor. alt satırdakini çevireyim örnek; ve çevirim yaparken içine espirili yazılar katmak işin en zevkli kısmı :D
    -----------------------------------------------------------------------------
    <string id="st_save_travel_militaty_to_red_forest">
    <text>Travel from the Warehouses to the Red forest</text>
    </string>
    <string id="st_save_travel_red_forest_to_militaty">
    <text>Askeri bölgeden Kırmızı ormana geçiş</text>
    -----------------------------------------------------------------------------

çevirme için kullanacağım program linki; program ücretsiz,
    http://notepad-plus-plus.org/download/v6.5.2.html

============================================
    evet neccko dosyalar hazır :) sadece "eng" isimli klasördeki dosyaları çevircez.

ben yukardan aşşağı doğru başlıyorum aşağıdaki 6 dosyayı çevircem sonra diğerlerine geçicem;

1- "SGM_autosave_titles.xml"
    2- "SGM_descr_activators"
    3- "SGM_descr_addons"
    4- "SGM_descr_ammo"
    5- "SGM_descr_artefacts"
    6- "SGM_descr_books"
    ===========================================

Roookii! good hunting

filmin başında merc ile bizim elemanın konuşmaları hoşuma gitti. arabada giderlerken çaylaklar genlede ölü dönerler falan diydu merc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_abi_81 -- 31 Aralık 2013; 13:39:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.