oyunum orjinaldi yükledim 2-3 gündür oynuyordum bayağı da ilerledim bu akşam bilgisayar aniden hard disk gitti pc de ne var ne yok her şey kayboldu hard disk yokmuş gibi sanki içinde
zor bela sistem geri yükleme yaptım şimdi oyunu tıklıyorum
''cannot open file fsgame.ltx
check your working folder ''
şeklinde pencere açılıyor oyuna giremiyorum....
ne olmuş olabilir...sistem geri yüklemeden sonra oluştu bu pc ye format atmadan önce oynayıp bitireyim dedim o kadar hvesle ilerlemiştim ancak açılmıyor bir dahada o kadar yeri ilerlemenin imkanı yok ... yokmu bir çözümü allah rızası için
biraz araştırdım ama bişey bulamadım....
zaten bilgisayar olanlardan sonra geri yükleme yapınca sapıttı eski hızından eser yok takılmalar yapıyor format yemesi lazım çok büyük ihtimalle....
oyunun save dosyalarını kopyalasam yeniden yükledikten sonra fayda edermi ??
kayıt dosyasını sakla.
oyunun fsgame.ltx diye hata vermesi şundan dolayı.
oyunun asıl exe doyası sanırım bin klasörünün içindeydi ve direkt exe dosyasını tıklatırsan açılmıyordu. Kısayolun komut satırında bir keramet vardı onu iyice araştır.
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
kayıt dosyasını sakla.
oyunun fsgame.ltx diye hata vermesi şundan dolayı.
oyunun asıl exe doyası sanırım bin klasörünün içindeydi ve direkt exe dosyasını tıklatırsan açılmıyordu. Kısayolun komut satırında bir keramet vardı onu iyice araştır.
save leri kopyaladım artık formattan sonra bakıcam tekrar
Arkadaşlar clear sky ve call of pripyat oynadıktan sonra bu oyunuda oynamak istedim ama çok fena bir şekilde yürürken ekran sallanıyor midemi kaldırıyor resmen ama oynamakta istiyorum yardım edebilicek birileri varmı nasıl bu sorunu çözebilirim?