Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu ancak vakit bulup az önce oyunu bitirdim. Pripyat bölümü bana kalırsa çok kısa olmuş, daha fazla görev ve aksiyon bekliyordum. Neyse sağlık olsun darısı bundan sonraki STALKER 'a.

quote:

Orijinalden alıntı: ismailyt
    STALKER-2 de buluşmak üzere...

Sanırım STALKER 4 diyecektiniz
  • @TorwaK
    evet, sanırım bu oyunu her oynayan asıl aksyonun ve heyecanın Pripyat'da başlacağı umutlarını taşıyordu.
    ama olmadı, güzel olmuş ama kısa olmuş o bölge - yapacak birşey yok...

quote:

Sanırım STALKER 4 diyecektiniz

bir sonraki ana oyunun S.T.A.L.K.E..R. 2 olacağına dair söylentiler var.
    sanırım arkadaş o yüzden öyle yazdı ama sıradan gidersen dördüncü oyun olacak, bu doğru.
  • Yuh ya oyunun 4 ü çıkıcak ben hala 1 ini bulup oynayamadım..Clear Skyda da zaten masaüstüne atıyordu...Call of Pripyat a da 1.cisini oynamadan başlamak istemiyom..Kısır dögü oluştu
  • @Mehmet.Fatih
    valla bir yerden başla artık yoksa hiç yetişemezsin...
  • callofpripyat hala oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec
    sanırım arkadaş o yüzden öyle yazdı ama sıradan gidersen dördüncü oyun olacak, bu doğru.

Eğer bundan sonraki versiyon STALKER 2 adıyla isimlendirilecekse, demek ki konu değişiyor. Konudan kastım Chernobyl, Strelok vs.
  • merhaba arkadaslar oyunu yenı yukledım
    "fsgame.ltx" bulunamıyor dıyor musaıt olan arkadaslardan bırı upload edebılırmı
    bırde bu dosyayı nereye kaydedeyım oyunun ıcınemı yoksa oyunun ıcındekı bır klasormu
  • @einhander
    ben sana orjinal dosyayı verebilirim msn den hocam. adresim imzamda.
    bu dosyanın oyunun ana klasöründe bulunması gerekiyor.
  • beyler call of pripyat oynuyorum pripyata geçerken oyun kapanıyor
    birisi save dosyasını verebilir mi ?
  • @emre_demirel37
    halloldu mu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Toprağın taraklı gibi gözükmesi sorunu giderilmedi.Ne zaman şimşek çaksa veya ne zaman güneş ışığı yere vursa toprak ve beton yüzeyler çizgi çizgi oluyor adeta çöl kumları gibi gözüküyor.Bu sorun da giderilirse oyundan hiç bir şikayetim kalmayacak.

Aynı sorun bende de var. Ekran kartı 9800gs, çözümü bulan var mı?
    @FadeToßlack ne yaptın hacım sen, hallettin mi?

EDIT:
    Ha haa..
    Çözdüm! Bana ancak 5 dk. dayanabildi.
    Aynı sorun ile karşılaşanlar, Console'u [" tuşu ile] açıp; r2_sun_depth_far_bias -0.0001 yazsın, düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 6 Kasım 2009; 4:00:27 >
  • bak eski stalker'lar nasıl biliyor işi...
  • @sahafiec,
    Hocam nasılsın?

Dün oynadım CoP' ı ve çok beğendim.
    Yalnız sormam gereken soru, geceleri sizde de zifiri karanlık mı?
    -Eğer oyundan ise güzel de; değilse eğer, yaptığım ayarlardan kaynaklanıyordur. Merak ettim.

Oyuna ilk çıkan İngilizce yamayı yetersiz bulanlar için:
    http://download214.filefront.com/ltpjatx399tg/14742877/broenglish_wip_121009.7z
  • clear sky masaüstüne atıyor bug raporu veriyor çözümü nedir sırf bu yüzden oyunun oynayamadım içimde kaldı
  • @DRACON1C
    iyiyim dostum, ya seni sormalı? naber, yeniledin mi sistemi?

evet, geceler katran karası geceler - 2 adım önünü anca görebiliyorsun.
    şansın varsa bulutsuz ve dolunay gecesidir yoksa ilerlemek işkenceden beter...
  • arkadaşlar bu oyunu oynamayın derim diğer 2seriyi oynamul biri olarak kısacık bölmede bulmacada bulmaca şu veles deketörmüdür nedir 1 tane var 3tane filan aratmayın millete boş yere öyle bir görev yok cooling twerda cabası.
  • @interyasin
    hayırola hocam, geçmiş olsun...
    yardımcı olabilirmiyiz?
  • yazdım ya sorunu diğer 2 dedektörleden 6şar tane var zaten ama bu vales midir velesmidir bundan sadece oyunda bir tane var siz bunda 3 tane bulacaksınız diye sallaıyorsunuz nerde var sadece 1 tane vare cooling tower görevinde ise beyaz(görevin olduğu) işaretin yanındaki binanın çatısına çıkıyorum görevi burdan yapacağım şekile dönüyort tamamda hiç bir şey olmuyor ordada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

yazdım ya sorunu diğer 2 dedektörleden 6şar tane var zaten ama bu vales midir velesmidir bundan sadece oyunda bir tane var siz bunda 3 tane bulacaksınız diye sallaıyorsunuz nerde var sadece 1 tane vare cooling tower görevinde ise beyaz(görevin olduğu) işaretin yanındaki binanın çatısına çıkıyorum görevi burdan yapacağım şekile dönüyort tamamda hiç bir şey olmuyor ordada.

Sen bu oyunu mümkünse oynama birader. Çünkü oyunu bilmiyormusun gelip burda oyuna bok atıyorsun.O veles dedektörü kaliteli bir dedektör olduğu için ha deyince bulamazsın.Tam 3 gün boyunca(reel hayatta 3 gün) aradım ancak 2.cisini bulabildim.Zınk diye bulunan birşey olsa o görevin bir anlamı olmaz zaten. Sallıyorsunuz diye gelip burda millete suçlamalarda bulunma.Bilmiyorsan sor öğren tamammı? O 3 veles dedektörünü tamamlayıp prof. olduğu yerdeki upgradeciye götürüp bırakacaksın ve o adam sana bir müddet sonra daha kaliteli bir dedektör verip o Tower'daki görevi tamamlayacaksın. Sen dedektörü almadan orda dört değil dörtyüzdört dönsen fayda etmez.
  • ya ben 9senedir oyun oynuyorum full hiç böyle bi saçmalık görmedim bölümsonu canavarıyım normalde ilerleme yapıcaklarına kısıtlı alanda dön babam dön kendi adamlarımıda öldürdüm 2.yi bulamadım öyle birşey yok sanki ama diğerlerinden toplam 12 tane oldu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.