Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam o Dorm daki olaylar anca o görevi alırsan gerçekleşiyor.
    ben almamıştım sonra alırım diye ama kısmet değilmiş, birdahaki oynayışımda artık...

@ismailyt
    butür olaylar hep fsgame.ltx dosyası ile ilgili, özellikle de başkasınınkini kullanırsan kısayollar tutmaz ve hatalar olur...
  • @sahafiec

Hocam demekki görevi bende almamışım bu x8 lab taki kapıda bi yazı çıkıyo bende merak etmiştim orayı cephaneymiş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 16 Ekim 2009; 17:27:07 >
  • @hellteam
    evet öyle, fazla abartılacak birşey değil ama bir dahaki seferde yapmakta fayda var.
    ilginç oluyor tüm görevleri yapmak...
  • Evet Shafiec mod u kopyaladıktan sonra tekrar orj fsgame.ltx dosyamı yükledim ve 154 kg taşıma kapasitesine ulaştım.
    Bu arada (mod la alakalı değil tabi) Skadovs taki gemiye giremiyorum iyimi?Beni görür görmez ateşe başladılar.Giriştekileri hakladım ama kapılar kilitli.''Base alerted'' yazısı çıkyor.Ne yaptım ki ben şimdi almıyorlar içeriye?
    Yeni bir elibise almıştım ondan olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 16 Ekim 2009; 20:41:58 >
  • @ismailyt
    evet, onlara bir yamukluk yaparsan ve ya onlardan birini vurusan böyle oluyor.
    hiç iyi olmamış aslında çünkü oraya daha çok işin düşecek.
    bir süre ortalarda görünme bakalım durum değişecek mi...
  • Rica etsem birisi fsgame.ltx dosyasını yükleyebilirmi bir siteye.
  • @feriox
    hayırola hocam, neden?
  • Deneme yapıcamda Bu çıktı dediğiniz aslında İngilizce versiyonu değilmiş ocakta çıkıcakmış sanırım ingilizce olan
  • @ferifox
    ben zaten o yüzden ingilizceleştirilmiş dedim. orjinal ingilizce ve diğer avrupa dilleri Q1 2009 da çıkacak...

istersen ben msn den sana dosyayı verebilirim...adresim imzamda.
  • @sahafiec
    Hocam sağol ilgin için. Uğraşmaktan vazgecip avrupa versiyonunu beklemeye karar verdim. Uğraştıkca oyundan soğumaya başladım
    Hem daha oturmuş bir şekilde çıkar oyun. Stalker diye bir film indirdim arada onuda izleyip öyle oynamayı düşünüyorum
  • abi jupitere yaya olarak geçmenin imaknı yokmu? geminin içinde bi stalker beni midsummer a götürecek ama 3000 ru karşılığında. bu zaman da 3000 ru veremem daha bi ton upgrade im var. jupitere yaya olarak geçilebiliyormu? geçiliyorsa nasıl? Bi sorum daha var. tüccarın isteği artifact lerden biri olan gravi onu nerde bulabilirim? 4-5 anomaly bölgesine baktım baska taşlar çikiyo. gravi bulamadım.
  • @Lifetaker

Hocam jupitere mecbur o adamla gecicen ilk seferde 3000 alıyo bi dahakine 1000 alır

Gravi de jupiterde olcak ama yerini hatırlayamıyourum
  • @Lifetaker
    şimdi, ilk önce bir tavsiyede bulunmak istiyorum ondan sonra geçişleri anlatacam.
    bence bir bölgede tüm görevleri yapmadan sırf keyif için bir sonraki bölgeye geçme.
    oyun akışı açısından zaten aceleye gerek yok, birinci bölgede tüm ana ve yan görevleri hallet ondan sonra ikinci bölgeye geç.
    bu şekilde genel anlamda olayları daha iyi anlar ve oyundan daha fazla zevk alırsın...

geçişlere gelince, bu oyunda bölgeler arası yolculukta mutlaka bir rehbere ihtiyacımız var.
    her stalker üssünde de bir rehber var zaten ve para karşılığında seni istediğin kadar bir oraya bir buraya gezdiriyor.
    genel olarak oyunda insanlarla iyi ilişkiler kurman ve ufak tefek iyilikler yapman sana çok şey kazandırıyor.

mesela o ilk gemi üssündeki rehber sana bölge haritası bulma görevi veriyor.
    o görevi yapıp yapmamak tabii ki sana kalmış çünkü o bir yan görev.
    şayet yaparsan rehber senin dostun oluyor ve seni ilk defadan daha 1000RU karşılığında geçiriyor Jupiter'e...

artifaktlara gelince benim tecrübem şu ki:
    - anomalilerde her seferinde artifakt çıkmıyor
    - çıkınca da her seferinde aynı türden artifakt çıkmayabiliyor
    - Gravi oldukça nadir çıkıyor, zaten tüccar hep nadir olanları arar, ve gravitasyon anomalilerinden çıkar.
    ilk bölgede gemi üssünün kuzey doğusunda bir bataklık içinde eski çürümüş bir bina var etrafı anomali dolu, orada Gravi çıkabilir.
    ama şart değil, her gravitasyon anomalisinden çıkmaz...

ama Gravi şimdilik bulamasan bile o adam her türlü artifaktı satın alıyor ve iyi para veriyor.
    tabii aradığı bir artifaktı bulursan o zaman normalın 10 katı para alırsın o başka.
    yine de ona satmadan bir düşün belki senin işine daha çok yarar...
  • Oyun defalarca bitti, tabi son kısmını oynuyorum hep :)
    Yapacak bişey kalmadı, fakat adamlar gidince helikopterle içimde nasıl bi boşluk oluştu anlatmam. Cidden bi acayip oldum ya, hemen stalkerler, duty ler kaplamış ortalığı. Bizim bedava tamir yapan adamıda gönderemedik yolda öldü yazık oldu. Çocuklarına söz vermiştim sağlam göndereceğime dair. :( Olmadı, her tarafa ateş açıyorum bir sürü silah var bir sürü mermi.

Biraz da sıktı gibi oyun bitince, oynayasım gelmiyor artık her tarafı gördüm. Bence ilk iki oyunun sonu ve bölgeleri daha güzeldi, acaba diyorum SoC dan tekrar mı başlasam, yada CS mi oynasam tekrar. Pffff Başka ne oynuyorsunuz ne yapacaz ?
  • @spawn42
    bende SoC zaten kurulu ve Red Forest'e gelmiştim bu çıkmadan.

ayrıca OF2 Dragon Rising var, ona da takılabilirsin ilaveten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 17 Ekim 2009; 11:43:04 >
  • Ustalar oyun sayenizde biraz anlaşılır ve takılmadan ilerliyor.Tekrar teşekkürler.
    Bohçamda 6-7 tane artifackt oldu.Ama kullanma alanında şimdilik iki tanesine yer var.
    Bende -daha önceki sayfalarda sahafiec ustanın tavsiyeleri gereği-iki tanesini dengeleri karuyarak kullanıyorum.-3 Radyosyonlu olandan bir tane ve (+4 kg-+1 Radysyon) lu olanladan bir tane.Yangınlı yerde ve elektrikli ortamlarda kullanılmak üzerede birer tane artifack var.Bu dördünü değişimli kullanıyorum.Diğerlerini iyi fiyat olduğunda satayım diyorum.Mesela ''solo'' adında ve mavi bir artifackt var.İlk önceleri 5200RU ediyordu şu an 4800RU kadar fiyat veriyorlar. Fazla fiyatı düşmeden satayım diyorum.
    Artifacktlar konusunda tavsiyeleriniz ne olur anlatırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 17 Ekim 2009; 12:00:53 >
  • @sahafiec
    tavsiyelerin için çok teşekkürler. creek te ben çoğu görevi yaptım yan görevlerde dahil. 1-2 görev jupiter de olduğundan oraya geçmek zorunda kaldım. bide gravi orda bulurum diye. gemi deki rehberde harita bulma görevi çıkmadı. tamirci aletlerinden ilk 2 sini buldum. upgrade lerimi yaptım. şuan oyun acayip zevkli. kendimi artifact bulmaya kaptırdım elimde durmadan veles le geziyom artifact bulmak eğlenceli oluyo. bide bende hala ilk suit var. şöle duty yada eskeleton suit bulabileceğim bi yer varmı acep? parayla alayım dicem ama şuan çok fakirim. bütün para silah, zırh upgrade lerine gitti.
  • @sahafiec

Hocam bu oyundan sonra OF2 yi ben sevemedim bi değişik bi oyun adam filen vurulmuyo ben adamın kafasına atmak istiyorum ama crosshair i yukarı tutmak filen gerekiyo Nası buldun stalkerdan sonra bu oyunu
  • @ismailyt
    hocam benden sana tavsiye, işine yarayan artifaktleri koru - diğerlerini sat gitsin.
    bu arada artifaktlerin fiyatları sabittir ve düşmez uzuclamaz da anca farklı kişiler farklı fiyat verirler.
    en fazla verene satarsın ki bunlar da genelde tüccarlar...

@Lifetaker
    ilk bölgede zulalarda hiç suit çıktığını hatırlamıyorum ama ikinci bölgede var.
    tam hangisinde hatırlamıyorum ama bence suit satın alma, silah da satın alma.
    bunlar zamanla bedava eline geçecek şeyler, paranı upgradeler ve modlar için sakla.

@hellteam
    hocam OF2 yi Stalker ile karşılatırmaya kalksam silmem lazım.
    e ne yapacaz peki Stalker 2 çıkana kadar?

şimdilik kurulu duruyor ve bekliyor, aslında pek de hevesim yok ama biraz değişiklik iyi gelir.
    şimdi sürekli CoP a devam edersem uluslararası versiyon çıkana kadar gına gelir.
    tabii bir kez daha oynayacam baştan sona, o kesin - bugün yarın başlarım...
  • Gençler ne ettiniz bah. Zone da bilimsel araştırma yapıyorsunuz sanki he
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.