Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.463
Cevap
71
Favori
118.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satabildiklerin görev eşyası değildir zaten. Bazılarından bilgi edinebiliyorsun gerisi çöp.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt

Sanırım görev eşyası olan itemlerin sol üstünde işaret oluyor. O itemi kullandıktan sonra işareti gidiyor. Bu durumda satsam veya atsam bir sıkıntı çıkmaz herhalde. İçeriğini okuyorum ama genelde ikili arasında konuşmalar tarzı yazılar var.

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

pompalı olarak spas kullanın

Ben daha oyunun başında sayılırım hocam. Bulabildiklerim bunlar.   Ama tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 26 Kasım 2025; 9:30:32 >
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro

İçkileri içince açlığınız artıyor, o yüzden atın veya satın. Taşıma için dediğim gibi zırhlar birinci çözüm, ardından artifakt geliyor. Artifaktlarda genelde olumlu etki veren birde olumsuz etkisi oluyor, onu dengelemek için başka artifkat kullanıyorsunuz. Stamina hızla yenileyen fakat radyasyon seviyesini hızlı arttıran vs gibi.

Geçici çözüm olarak da loot kaybetmeyeyim derseniz belirli süre taşıma kapasitenizi arttıran şırınga bulacaksınız oynadıkça. Cepsayar'lar ok işaretli değilse zaten direk satabiliyorsunuz, bazılarında kapı şifresi vs oluyor onu kaçırmayın sadece. LOG kısmına işleniyor bunlar ama yüzlerce olduğu için ara da bulasın.  Ben oynarken yaratıklardan parça düşmüyordu, onu getirmişler. Ne işe yarıyor bilmiyorum.

Ben çıktığından beri Nisan ayına kadar oynadım. Ana hikayeyi bitirmeye 1-2 görev kalmıştı. Araya TLOU 2 girdi. Oyunu silmemiş, güncellemelerini de gördükçe yapıyordum. 3 ay önce gireyim gireyim dedim hata mesajı verip durdu. Oyunu komple silip tekrar yükledim ama nafile. 135 saat oynadığım oyunu bitiremeden kaldı öyle. Konu içerisindeki ekran görüntülerini görünce özlediğimi farkettim, çalışıyorsa dönüp ana hikayeyi bitirip tekrar başlamayı düşünmeye başladım. 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Artan radyasyonu hap dışında azaltabilecek ilaç yok acıksam önemli değil yiyecek bolluğu var öyle tolere edebiliyorum.  

Şu an oyun motoruyla ilgili Unreal Engine 5.6 sürümüne geçileceği konuşuluyor. Oynayacak başka oyununuz varsa araya sıkıştırabilirsiniz şahsen ben olsam beklerdim 5.6'yı. Daha iyi deniyor.

Valla hocam radyasyondan çok Psi etkilerinden daha çok çekinirdim şahsen. iyi kafa yapıyor. Oyun çok yahu, RE Requiem çıkmadan VII ve Village'ı fulleyeyim diyorum. Sadece Stalker'da amaçsızca dolaşmayı özlemişim onu farkettim. 

O zaman RE'ler sizi bekler Stalker'a 130 saat harcanırsa şubata yetişir mi bilemedim  

Bi de Türkçe çeviri mükemmel olmuş ama keşke isimleri çevirmeselerdi. Adamın adı Solder ama Türkçe'de Lehim yapmışlar.  

• Radyasyonu azaltan hap dışında bir kaç şey daha var. İğne tarzında bir ürün ve o ürün hemen sıfırlıyor radyasyoon seviyeni. Bir içecek var ama seviye yükseksek 1 tane içmek işe yaramıyor. 2 hatta 3 tane içmen gerekebiliyor. Oyunun ilerleyen aşamalarında bulunabilen bazı kıyafetler ve kafalıklar. Dedektör yardımıyla anomilerde bulduğumuz itemler var malum. Oyunun ilerleyen aşamalarından o anomilerde bulduğumuz bir item de radyosyon azaltma özellliği oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

. Şu oyunu erken erişimde yayınlasalardı da milleti böyle güncelleme ile uğraştırmasalardı keşke.

Erken erişim gibi bir şeydi zaten, ilk bir kaç ay oyunu komple indirtip duruyordu arkadaşlar. 

3 defa silip tekrar yükleyen, yaklaşık 25-30 güncelleme yapmış ve bitiremeyip 4.kez yüklediğinde bitirmeyi umut eden biri olarak... oyunun tamamlanmasını ve ek paketlerini çıkarmalarını bekliyorum  

135 saat oynayıp son 1-2 görevinde bırakan, ardından aylar sonra oyuna dönmek istediğinde ise -ki bütün güncellemelerini çıktığı gibi yapan- hata verip açılmayan, ardından 2 kez oyunu silip tekrar kuran fakat bir türlü giremeyen birisi olarak anlıyorum duygularınızı. Ek paket vs duyurulduğunda döneceğim bende, şuanda tekrar yükleyip denememek için zor tutuyorum kendimi. Amaçsıza dolaşmayı özlemişim oyunda. 

Senin ki daha kötüymüş hocam  . Demek ki oyun 1,5 yıl sonra çıkış yapsa tam sorunsuz çıkacakmıştı. Bitmeden çıkan oyunlardan birisi. Ben 2 saat oynayıp salmıştım. Belki bir gün dönerim tekrardan

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt

O bir şey mi hocam, oyunda ilerlemenizi engelleyen ana görev bugı vardı. Sırf onun için Unreal Tool modunu indirmiş, ardından konsol komutu ile görevi geçmiştim. 

donanımhaber forum
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161017744

donanımhaber forum
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161017744

Şimdi mesajları tekrar okuyunca oyuna haddinden fazla şans verdiğimi gördüm yine. Fazla özlemeden uzaklaşayım. 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

. Senin durum daha kötüymüş hocam. Güzel oyun, atmosferi çok iyi olduğundan uzun yıllar oynanabilecek bir oyun. Oyunun altyapısı güzel olduğundan zamanla düzeltilmesini beklemekten başka bir çaremiz yok. Tam palet aldığım için aslında acele etmiyorum. Bitirsinler oynarım. Cyberbug gibi zamanla toparlayıp kaliteli dlc yaparak gönlümüzü alacaktır  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam biz düştük, çocuklarımız düşmesin. Dediğiniz gibi yarattıkları Dünya çok güzel, hatalarını görüp geliştirirseler tadından yenmez. Bende zamanında standart sürümünü iptal edip Ultimate versiyonunu almıştım potansiyeli yüksek diye. Önümüzdeki yıl ilk ek paketi gelecek deniliyor.

Hata olarak ne çıkıyor?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.