< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobbo. -- 9 Ekim 2020; 11:17:34 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobbo. -- 9 Ekim 2020; 11:17:34 > |
|
|
|
2016'da 20th Century Fox ve Premier League kaybıyla başlayan süreç, Basketbol Süper Ligi, kendi bir kaç sinema kanalını kapatmak, bazı Discovery belgesel kanallarını çıkarmak ile devam etti. Sezon başında EuroLeague gitti geldi, LaLiga bırakıldı. Pandemi arasında Serie A gitti geldi, WB film-dizi hakları bırakıldı, History Channel çıkarıldı ve en son ATP 1000 Masters yayın hakları bırakıldı ve şimdi de S Sport.
Premier League History Channel WB film-dizi hakları ATP 1000 Masters S Sport Tamamı Saran Medyaya aitti. Yakında NBA TV'de giderse şaşırmam. 5 yıl önce imrenerek baktığım platform ne hale geldi. |
|
Haftasonu EPL var ve parasını verip izlemeye hakkım olan ligi izleyemiyorum.
|
|
Fake duruyorsunuz, daha hesabınız da bugün açılmış.
Kanıt varsa görelim lütfen. |
|
Fenerbahçenin kampanyasına Sadettin bey de kayıtsız kalmamış işte
|
|
Hocam Merhabalar
Şu saatten sonra S SPORT 2 ile birlikte gelmedikten sonra S SPORT gelse de önemli değil. Bi kere skandal oldu artık :) |
|
Birazdan fulham - arsenal maçı başlıyor. Ayda 100 TL verdiğim digitürk'ten maçı izleyemiyorum. Mecbur s sport plus'a üye oldum. Pazartesi iptal başvurusu yapacağım.
|
|
digitürk uykuya devam et sen. ne hale geldi eskinin en iyi tv platformu yazık.
|
S Sport Digitürk Platformundan Ayrıldı
Popüler spor kanalı S Sport, Digitürk platformundan ayrıldı ve artık bu platformda yayınlanmayacak. Bu ayrılık, S Sport'un içerik haklarının değişmesiyle sonuçlandı.
Digitürk abonelerinin S Sport içeriklerine erişmek için alternatif yollar aramaları gerekecek. S Sport Plus paketi, S Sport'un tüm kanallarını ve ek içerikleri içermeye devam edecek. Abone olmayanlar, S Sport'un resmi web sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla içeriklerine erişebilirler.
Digitürk ile S Sport arasındaki ayrılık, spor içeriklerine erişim konusunda bazı değişikliklere neden olacak. Bu değişikliklerden haberdar olmak ve alternatif erişim seçeneklerini keşfetmek, spor severler için önemlidir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Eylül 2020; 19:21:35 > |
|
Pentium G3258/8 gb ram/h81m-c asus anakart/gtx 750 ti strix oc/1 tb wd blue/cm cmp 350 500w kasa------ SONY Xperia Z5 DUAL /LG 42 LA 640S TV/D smart mega belgeselpaket modül ![]() [link=http://forum.donanimhaber.com/m_117507603/tm.htm][color=
|
|
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
|
| _____________________________ |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|