Şimdi Ara

S almak icin kda önemli degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence. En cok kule ve inhileri sizin almaniz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Totem atmak ya da temizlemek en etkili olanı bence.
  • farm kda kule totem hepsi önemli

• Jax ile 4 kill, 4 death, 6 asist yapmıştım. 4 kule 1 inhibitör aldığım için S- vermişti gerekenlerden biride skorun negatif olmaması herhalde.

• Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    O kadar etkili değil bence
  • Bence asıl önemli olan toplam verilen hasar

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Neyin önemli olduğunu kesin olarak soyliyemem ama oyundaki en adaletli derecelendirme sistemi bu.Gerçekten bi oyunda
    "Abi efsane oynadım ya" deyince S li bi not alıyosun %90.Hatta bazı oyunlarda ks vb sebeplerle aşırı yüksek kda ya sahip olmama rağmen a alıyorum.İçimden "Aslında çok da iyi oynamadım lan gerçekten" diyorum.
    Bu sistemi lig atlamada kullansalar bence harika olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oozed kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kaybettiğin oyundada s alabiliyorsun emeğinin karşılıgını alabiliyorsun yani ama solo q da takım kötü ise iyi oynasanda kaybettiğinde emeğin boşa gidiyor elde var sıfır.
  • hepsi önemli
  • Ya benim bildiğim rol ile alakalı bu derecelendirme , KDA ile değilde atıyorum bir adc oyuncusu S alması için baz alınan ilk statı CS ama bir sup için bu durum farklı benim görüşüm bu...
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    S almakta önemli faktörlerden biri de o şampiyonu diğer kişilerin nası oynadıkları. Az oynanan bi şampiyonla s alması çok basit ama yasuo zes gibi çok oynanan şampiyonlarla s alması daha zor.

• Oynadığın lane göre değişiyor bence

Support oynuyorsan asist ve totem atmanın önemi artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Neyin önemli olduğunu kesin olarak soyliyemem ama oyundaki en adaletli derecelendirme sistemi bu.Gerçekten bi oyunda
    "Abi efsane oynadım ya" deyince S li bi not alıyosun %90.Hatta bazı oyunlarda ks vb sebeplerle aşırı yüksek kda ya sahip olmama rağmen a alıyorum.İçimden "Aslında çok da iyi oynamadım lan gerçekten" diyorum.
    Bu sistemi lig atlamada kullansalar bence harika olur.

Yıllardır öyle bişey isteniyor. Ama riotun öyle hayırlı bi iş yaptığı görülmemiştir..
  • Geçen kaybettiğimiz oyunda supların dahi yarısı kadar vuran try sırf 24dk 213 minyonu var diye s akdı. Kda sı 2 4 3 falandı. Totem atmadı kesmedi doğru düzgün.

• ExtremTarz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Killden önce cs bakılıyor sanki.

• Bence S alma konusunda şöyle bi durum var LoLSumo kullanan arkadaşlar bilir böyle iyi oynadığınız oyunlarda mesela liginiz Gold Platsa çok iyi performans sergileyip Diamond Master derece alabiliyosunuz orada LoLSumo'da ki istatistikler baz alınıyor olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.