Şimdi Ara

RYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
12.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mav1li

    Ama maalesef AMD nin şimdi ki fiyat politikası 6850k yi fiyatı ile madara ettiği dönem ki gibi değil.

    Fırsatı buldu, bir miktar öne geçti ve fiyatları yükseltti.





    İlk ryzen performans olarak önde değildi. Fiyatı düşük tuttular. Performans olarak öne geçince fiyatı yükselttiler. Bunun neresi garip?


    Rakibinden iyi ürün satıyorsan daha fazla para talep edersin. Tüm sektörlerde böyledir.







    Evet 5000 serisi olması gerekenden pahalı, bunu genel olarak tüm dünya kullanıcıları kabul ediyor, bizim forum hala farklı telden çalıyor.



    Kime göre pahalı? Kafanıza göre fiyat belirlemeyin. Böyle pahalı diye sağa sola yazarsınız.



    Rakibinden hala fiyat performans olarak önde. Toplam sistem maliyetinide göz önüne al. Sen hala pahalı diyorsun. Aksine hala ucuz.




    Ve bu yüksek fiyat çıtası piyasaya hakim olursa Intel de bizi daha fazla öpecek.




    Fiyatları belirleyen intel. Amd geri kalırsa düşük fiyata, geçerse yüksek fiyata satıyor.


    10900k yı çek 300$a bakalım amd alan kalıyor mu. Amd tıpış tıpış indirecek o zaman fiyatı.





    Amd performans olarak önde olabilir ama pc altyapısına intel yön veriyor ve piyasada hakim konumda. Amd işlemcili az sayıda notebook var piyasada. Amd mobil işlemciler iyi ama üreticiler fazla model çıkartmıyor. Intel bir şekilde hakim konumunu burada kullanıyor.


    Intel 2-3 seneye düzgün işlemci üretsin görücez amd yi o zaman nasıl fiyat kıracak. Intelin hakim konumu 2-3 senede bitmez. En az 5 sene amd önde olursa intelin hakimiyeti azalmaya başlar. Amd nin piyasayı ele geçirmesi için 10 sene önde olması lazım.




    Ayrıca ben açtığım bir konu ile insanların algısını değiştiriyor isem ben neymişim de haberim yokmuş...


    Madem alacak kişiler etkilemiyorsun niye açtın bu konuyu o zaman?


    Madem etkilemiyorsun niye yazdıklarını değiştirmiyorsun?


    5600x pahalı almayına getiren kim?


    5600x oc olmuyor diyorsun. Bu bile amacını az çok belli ediyor. Çarpan kilidi açık işlemci ve oc olmuyor. :)


    Ya kendi işlemcini öne çıkartıp kendini tatmin için insanlardan onay bekliyorsun ya da diğeri...



    İnsanlara yardım etmek için açtığını varsayıyorum. Niye i5 2. nesilden beri yüzde 10-15 performans farkı için i7 alanlara yüzde 80 fazla para vermeyin diye konu açmadın?


    Ne değişti de şimdi 5600X ün sana göre pahalı olmasından dolayı konuyu açma gereği duydun?

    Şimdi tek tek geçmiş mesajlarımi buraya taşıma şansım yok bu nedenle istesen profile girip bakarsın.

    Benim onlarca konu da onlarca mesajım var Intel serilerinin birbirinden çok az fark ettiği, 2500k kullanan bir kullanıcının dahi yeni nesil Intel işlemci almasına çok da gerek olmadığı yönünde.

    En basit örnek kendimim, yıllarca 6700k kullandım, bir kere bile demedim 7.8.9. nesile geçeyim diye.


    10. Nesile geçmemin nedeni de 4-8 işlemcilerin yavaş yavaş bittiğini bilmemdi, ayrıca elimde ki parçaları da oldukça iyi fiyatla satma imkanım doğdu.

    Ki yükseltme isteğim de AMD R5 3600 ile başladı, Intel almak aklımın ucundan bile geçmiyordu.

    Ta ki AMD 5600x e yer açmak, onun fiyatının yüksekliğini orantilamak için 3600 un fiyatını saçma bir şekilde arttırana kadar.

    Tam da benim işlemci alacağım zamanda yükseldi fiyat, belki 2 3 hafta önce alsam uyguna 3600 alabilecektim.


    Öncelikle bunları bir kez daha yazayım ki yanlış niyet okuması ile bir daha beni itham edip yazmaszsin belki.


    Benim derdim AMD kötülemek, insanlara AMD almayın demek değil, bir tane cümlem dahi yoktur 5000 serisi kötüdür almayın vs diye, aksine şahane işlemciler dedim kaç kez.

    Amacım rahatsız olduğum, bana göre doğru olmayan bir durum hakkında fikir beyan etmek ki bu durum direkt cebimizi ilgilendiren bir durum.


    Şu işlemci hakkında niye konu açmadın, bu işlemciyi beden eleştirmedin soruları artık kabak tadı verdi, ben her işlemci için konu açmak zorunda değilim.

    3600 ve 5600 almak istediğim işlemcilerdi, sağolsun AMD fiyat politikası nedeni ile nasip olmadı bu, bende rahatız oldum ve konuyu açtım.

    Ekran kartı alacak olsam ve benzer durum olsa yine x marka için benzer yorumlar yazarım.

    Bu kadar, bunu anlamak kolay olsa gerek.


    Kendi sectigim ürün için insanlardan onay bekleyecek ve bununla mutlu olacak değilim, ayrıca 1.500 TL ye aldığım 10400f dibine kadar parasının hakkını veriyor, bunu başkasından duymaya hacet yok.

    Kime göre pahalı diyorsun 5000 serisinin fiyatının yüksekliği ile alakalı, cevabı söyleyim; en azından bana göre pahalı, öyle olmasa Intel 10400f yerine başından beri istediğim ve benzeri performans veren 3600 alır geçerdim.


    Kime göre pahalı diyorsun ya; kime göre söyleyeyim, yukarıda bir çok mesajda yazan önce ki nesil AMD kullanıcılarına göre.

    insanlar umutla beklediler 5600 fiyatlarını, en azından 200-220 dolar seviyesinden gelmesini, ama 300 USD lik fiyatı nedeni ile R5 1600 kullanıcılarının bir kısmı dahi 5000 serisine geçiş yapmaktan vazgeçiyor, bu konu da bile bir çok mesajda yazıldı yukarılara bakarsan göreceksin.


    İnşallah AMD 5600 işlemcisini çıkarir ve fiyatı 200 USD seviyesinde olur, işte o zaman da ey ahali 5600 fp kralıdır diye konu açarım emin ol.

    Zaten sizlerden bana sıra da kalmaz eminim.


    İyi olunca iyi yazmak kolay da kötüyü yazmak daha zor, özellikle çılgınca taraftar sahibi bir marka hakkında....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 13 Kasım 2020; 17:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • huso kullanıcısına yanıt

    5 yıldır hem Amd işlemci olarak intelin önünde hem de buna rağmen intelin fiyatları daha yüksek diyorsun yani.?? E o zaman adama sormazlar mı bugün ne diye fiyatları yükselttin diye??? Ya da fiyat yükseltmek için neden bu günü bekledin diye??


    Ben ısrarla bu günden, iki işlemci den ve iki markanın fiyat politikasından bahsediyorum, siz ısrarla geçmişten, gelecekten örnekler veriyorsunuz.


    Bu başlıktaki amaç "onu almayın o kötü, bunu alın" değil, ortaya bir tablo koyup insanların karar verirken bu tabloyu göz önüne almaları. Yoksa para herkesin kendi parası, keyif herkesin kendi keyfî.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl fanatikliktir arkadaşRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? sanki amd ve intel babanızın şirketi gibi hemen bir savunma bu nedir yahu sanki bedava veriyorlar 2 firmayı savununca pesRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 


    konu sahibi amd kötü pis demiyor bunu bile algılamayıp ha bire savunuyorsunuz ilginç. bakın bende 15 yıldır amd alıyorum intel hiç almadım sadece i7 laptop var oda mecburen aldım tatilde kullanmak için. Neyse masa üstüm hep amd oldu ama ryzen serisinde hele son seride inteli biraz geçince bir palazlanma var bunun nesini savunuyorsunuz? paranız çoksa o ayrı ama bana yada başkasına pahalı gelebilir ve yabancı forumlarda bile pahalı deniyor ki ben ilk kez bunu diyenleri gördüm. bunun nesini savunuyorsunuz?


    5000 SERİSİ ŞUAN KAZIK ARKADAŞ, İNTELİN YILLARDIR KAZIK OLDUĞU GİBİ KAZIK BU KADAR BASİT. SİZE UCUZ GELİYYORSA ALIN KULLANIN AMA PAHALI DİYENLARA DE LAF SOKMAYIN YAHURYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Kasım 2020; 19:38:36 >




  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    Burada cevap yazan arkadaşların iyi niyetlerinden şüphem yok lakin bir çok argümanlarını yine kendileri çürütüyorlar farkında değiller.

    Amd nin 4 nesildir soket değiştirmemesini iyi birşey gibi söylüyorlar ancak senin de dediğin gibi 5600x in fiyatının en fazla amd cileri rahatsız etmesi gerekirken biz bunu anlatamıyoruz.

    4 nesil amd anakart sahibi olanlar eminim 5600x i bizden daha çok beklemişlerdir. Ama gel gör ki amd soket değiştirmedi lakin işlemci fiyatlarını yükseltti. Böylece intel e karşı bence anakart avantajını da kaybetti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    bu nasıl fanatikliktir arkadaş sanki amd ve intel babanızın şirketi gibi hemen bir savunma bu nedir yahu sanki bedava veriyorlar 2 firmayı savununca pes 


    konu sahibi amd kötü pis demiyor bunu bile algılamayıp ha bire savunuyorsunuz ilginç. bakın bende 15 yıldır amd alıyorum intel hiç almadım sadece i7 laptop var oda mecburen aldım tatilde kullanmak için. Neyse masa üstüm hep amd oldu ama ryzen serisinde hele son seride inteli biraz geçince bir palazlanma var bunun nesini savunuyorsunuz? paranız çoksa o ayrı ama bana yada başkasına pahalı gelebilir ve yabancı forumlarda bile pahalı deniyor ki ben ilk kez bunu diyenleri gördüm. bunun nesini savunuyorsunuz?


    5000 SERİSİ ŞUAN KAZIK ARKADAŞ, İNTELİN YILLARDIR KAZIK OLDUĞU GİBİ KAZIK BU KADAR BASİT. SİZE UCUZ GELİYYORSA ALIN KULLANIN AMA PAHALI DİYENLARA DE LAF SOKMAYIN YAHU 

    Olay basbanın sirketi degil hocam adam %30 artıs getirmis buna da 50$ zammı uygun gormus.Pahalı geliyorsa vatandas almaz olur biter.Vatandas almazsa da adamlar ister fiyat indirir ister satıstan kaldırır.Intel hangi seride %30 artıs getirmis.

    6700K , 7700K yı 1500-2000 satarken 3000 Liralık 5600X e pahalı demek de ayrı bir durum...





  • huso kullanıcısına yanıt

    kardeş kırk yılın başı inteli geçmiş ve şimdiden bunu yaparsa o zaman biz neden yıllardır intele sövdük? öyle pahalıysa alma demek yok kardeşim 50 usd cik dediğin 450 500 tl yapıyor buna az diyorsan senin düşüncendir bana göre ve çoğu kişiye de çokturRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA?  o zaman yıllardır intelin hakkını yemiş millet kazıkçı diyerekRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    kardeş kırk yılın başı inteli geçmiş ve şimdiden bunu yaparsa o zaman biz neden yıllardır intele sövdük? öyle pahalıysa alma demek yok kardeşim 50 usd cik dediğin 450 500 tl yapıyor buna az diyorsan senin düşüncendir bana göre ve çoğu kişiye de çoktur  o zaman yıllardır intelin hakkını yemiş millet kazıkçı diyerek 

    Hocam Ryzen 3000 serisi ile birlikte oyun dısında uzak ara onde AMD ilk defa gecmiyor İnteli kac yıldır ustun, ayrıca adam diyor ki ben 8700,10600,9900,10700 birbirinin aynısı islemciler cıkarıp sana devamlı anakart aldırmıyorum.Ryzen 3000 de ciddi perf. artısı getirdim Ryzen 5000 de ise bunu katladım diyor.Ve bu fiyatı takdir ettim diyor.

    Adamlar 12 Cekirdek 5900X i 4700TL ye aldılar havada karada katlıyor 10900K yı ve 5500TL civarında 10900K , 5600X 10700-10900 e kafa tutuyor ve adam 3000 lira istiyor.800 liralık B550 Board ile de calıstır diyor.Dunya pahalı bulursa almaz adamlar da fiyat indirir.Ben fiyatı "absurd" bulmuyorum sen de bulabilirsin ve almazsın.Ne diyeyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 13 Kasım 2020; 20:4:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    Olay basbanın sirketi degil hocam adam %30 artıs getirmis buna da 50$ zammı uygun gormus.Pahalı geliyorsa vatandas almaz olur biter.Vatandas almazsa da adamlar ister fiyat indirir ister satıstan kaldırır.Intel hangi seride %30 artıs getirmis.

    6700K , 7700K yı 1500-2000 satarken 3000 Liralık 5600X e pahalı demek de ayrı bir durum...



    Alıntıları Göster

    Huso hocam %30 performans artışı diyorsunuz ya, yıllar geçti bu mimarı çıkalı.

    Dördüncü nesil oldu artık dile kolay.

    Bir zahmet gelişme göstersin...

    İlk Ryzen zaten performans (oyun bazında) olarak Intel den oldukça geride idi, ikinci nesilde keza, yavaştı, 3. nesil ile birlikte performans biraz yaklaşıp yavaş yavaş farkı kapattı,

    Bu nedenle bu %30 performans artışı kötünün iyisi.

    Ayrıca performans rakibine düşük olmasının yanında bellek, sıcaklık sorunları ile uğraştı kullanıcılar ilk üç nesil.

    Nihayetinde Intel i geçmeyi başardı ve ben bu durumdan çok da memnunum, aklı olan her son kullanıcı da bu durumdan memnun olur.


    İkinci el de ki İ7 fiyatlarının yüksek olması da bu memlekete özel bir saçmalık ve 5000 serisinin bana göre yüksek fiyatına bahane olacak bir argüman değil.

    AMD Türkiye ikinci el piyasasını göz önüne alarak fiyat politikası belirlemiyordur emin olun.

    Hadi 5000 serisi ile rakibi geçtin fiyatı arttırdin, R5 3600 de performans artışı oldu da bizim mi haberimiz olmadı, neden fiyatları arttı?

    Velhasıl bu fiyat politikasının bana göre elle tutulur tarafı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • huso kullanıcısına yanıt

    ben niye 2017 yılında 1200 tl verip aldığım üst seviye karta takamıyorum o zaman? soket aynı soket bunu açıkla? şimdi deme forumlarda çakma bios bul çalıştır yok öyle iş ben orijinal bios isterim arkadaş bu kart üst seviye ve soket aynı... olay pahalıysa alma arkadaş değil bunu anlamıyorsunuz ya paranız çok yada fazla fanatiklik yapıyorsunuzRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 5000 serisinde hem anakart aldırıyor hemde kazık atıyor yok öyle bb550 al kullan benim kart b550 den üstün var mı böyle saçmalık madem kart aldırmıyorsa am4 olan son seriyede destek verecekti hem 50 dolar geçir hemde üst seviye kartları intel gibi çöp yap bunun neyi savunuluyorRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuratBayrakçı

    Huso hocam %30 performans artışı diyorsunuz ya, yıllar geçti bu mimarı çıkalı.

    Dördüncü nesil oldu artık dile kolay.

    Bir zahmet gelişme göstersin...

    İlk Ryzen zaten performans (oyun bazında) olarak Intel den oldukça geride idi, ikinci nesilde keza, yavaştı, 3. nesil ile birlikte performans biraz yaklaşıp yavaş yavaş farkı kapattı,

    Bu nedenle bu %30 performans artışı kötünün iyisi.

    Ayrıca performans rakibine düşük olmasının yanında bellek, sıcaklık sorunları ile uğraştı kullanıcılar ilk üç nesil.

    Nihayetinde Intel i geçmeyi başardı ve ben bu durumdan çok da memnunum, aklı olan her son kullanıcı da bu durumdan memnun olur.


    İkinci el de ki İ7 fiyatlarının yüksek olması da bu memlekete özel bir saçmalık ve 5000 serisinin bana göre yüksek fiyatına bahane olacak bir argüman değil.

    AMD Türkiye ikinci el piyasasını göz önüne alarak fiyat politikası belirlemiyordur emin olun.

    Hadi 5000 serisi ile rakibi geçtin fiyatı arttırdin, R5 3600 de performans artışı oldu da bizim mi haberimiz olmadı, neden fiyatları arttı?

    Velhasıl bu fiyat politikasının bana göre elle tutulur tarafı yok.



    Alıntıları Göster

    Ryzen 1. nesil de hicbir sıcaklık problemi yoktu kullandım.Ryzen 2600 ısınıyordu.

    Ryzen 3600 de hayatının hatasını yaptı diyorum zaten sen 1200-1300 den yıllarca satmıssın bu CPU yu 10400F 1700TL den cıkmıs sonra 1500 e dusmus.Sen bunu 1200-1500 bandında tutacakstın silecektin piyasadan 10400 u ve %75 pazar payın varsa bunu %90 a cıkaracaktın.Orada cok buyuk hata yaptı.Zaten 10400F alan ya amiane tabirle dandik H410/B460 baordlarla kullandı biri de benim %10 perf. kaybı ile ya da 1500TL ye GB Z490M Plus gibi kotu bir Z490 la kullandı.Sen ise Ram sınırlaması olmadan 500TL lik B450 S2H ile inanılmaz avantajlıydın zaten asla 10400F ustune cıkarmayacaktı fiyatı totalde yine Ryzen 3600 daha avantajlıydı ama sadece CPU fiyatı ile dezavantajlı duruma dustu.Evet Ryzen 3600 lerin de perf. arttı.Yeni SUS serileri ile 4.5GHZ leri goren CPU lar cıktı.

    Ram konusu hepsinde problem B460 Boardda 3600 luk Rami 2933 calıstıramadım.3600-3200 hicbirini 2933 calıstıramadım.Ram konusu AMD ye ozel bir durum degil...Ucuncu Nesilde farkı kapatmadı oyunlarda 3-5 FPS dısında uzak ara yaptı.Ondan dolayı da Dunya AMD aldı.

    AMD 2. ele gore fiyat belirliyor diyen olmadı 4 cekirdek öldü diyen sizsiniz buna ragmen 6700-7700 ler bana gore 700TL den fazla etmeyecek islemciler 1500-2000TL ye satıldı.Cunku o alıcı kitle bu fiyatı ilginc sekilde veriyordu.

    %30 artıs kotunun iyisi diyip gecistirilecek bir artıs degil, RoketGöl ucacak diyen kitle var.Herhalde %10 artıs gelse bunu diyemezler.


    Velhasıl Kelam size gore elle tutulur bir kısmı yok bana gore de bu perf. bu fiyatı istemekte anormallik yok.

    Adamlar 4700 e dun-bugun 5900X aldı.2900-3000 e 5600X alındı.Ustelik bunu 3 senedir kullandıgı boardlara alan var.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    ben niye 2017 yılında 1200 tl verip aldığım üst seviye karta takamıyorum o zaman? soket aynı soket bunu açıkla? şimdi deme forumlarda çakma bios bul çalıştır yok öyle iş ben orijinal bios isterim arkadaş bu kart üst seviye ve soket aynı... olay pahalıysa alma arkadaş değil bunu anlamıyorsunuz ya paranız çok yada fazla fanatiklik yapıyorsunuz 5000 serisinde hem anakart aldırıyor hemde kazık atıyor yok öyle bb550 al kullan benim kart b550 den üstün var mı böyle saçmalık madem kart aldırmıyorsa am4 olan son seriyede destek verecekti hem 50 dolar geçir hemde üst seviye kartları intel gibi çöp yap bunun neyi savunuluyor 

    Yaz Hocam AMD ye bizi magdur ettiniz de , nerde benim destegim de , neden 50 USD gecirdin de yaz ne diyeyim.





  • huso kullanıcısına yanıt

    yazdım sen kafanı yormaRYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Kasım 2020; 21:52:10 >
  • direkt AMD kullanıcıları mevcut fiyat politikasından şikayetçi iken AMD işlemci dahi kullanmadan markayı bu kadar savunmak...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    yazdım sen kafanı yorma 

    Yaz Hocam hatta AMD Turkiye nin onune git yakarım bu Anakartı de benzin dokup yakarım de :):)

  • Arkadaş bu konu yanlış amd sorunlu phenom 1 serisini, buldozer serisini, fx serisini millete intelle benzer fiyatlara iteledi. Daha kötüsünü aynı fiyata itelemişken daha iyisini daha fazlasına itelemesi normal. Forumda ki amd fanlarıyla uğraşılmıyor. Neymiş amd kaç yıldır zarar ediyormuş o halde daha pahalıya satması gerekiyormuş. Neymiş zamanında amd zarar etmiş şimdi geçirmeye hakkı varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapılan zammı ve pahalı oldugu halde klıf uydurup aslında uygun demeye calısanlar :)





    RYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA?
  • huso kullanıcısına yanıt

    kartı niye yakayım yandığıyla kalır amd çok da fi fi der RYZEN 5600X ; %13 DAHA YÜKSEK OYUN PERFORMANSI İÇİN %100 DAHA FAZLA PARA? 

  • mav1li kullanıcısına yanıt

    10900 150 dolar bile olsa almam. 5600x, 5800x hatta 10600 alırım yine sokmam kasaya o sobayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 14 Kasım 2020; 3:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5800X buz gibi çalışıyor mis gibi 8/16 işlemci, hem de 65W 10/20 10900 fiyatına. Zaten Intel işlemciler 1% low'da çok kötü, average fps'de Ryzen'lar uçuyor.


    https://www.vortez.net/articles_pages/amd_ryzen_5_5600x_ryzen_7_5800x_review,7.html

    https://www.reddit.com/r/Amd/comments/jqulma/5800x_running_hot/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2020; 14:22:17 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.