Şimdi Ara

RX580 GERÇEKTEN İLGİNÇ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RX580 Gigabyte Gaming 8GB sahibiyim. Gtx1050ti yetersiz geldiği için yükseltme yaptım. Daha alalı 1 ay oluyor. Aldığım ilk günden beri arızalı. İtopya üzerinden aldım aldığımın 12. günü iade talebi açtım sitelerinden ama geri dönen olmadı. Zaten ürünün yanında bir fatura bile gelmedi. Bana sattıkları ürün 2. el bozuk ürün olabilir mi ?

Her neyse sorunu açıklıyorum.
    Oyun oynarken, windowsta gezinirken, dizi izlerken, film izlerken kısaca bilgisayarda ne yaptığından bağımsız ekran gidip geliyor bazen ise Televizyon ekranı gibi karıncalar uçuşuyor.

Ekran kartım monitöre DVI kablo ile bağlı. DVI kabloyu ekran kartına takarken kıvılcımlar, havai fişekler çatlıyor patlıyor DVI portunda. Zaten ekran kartı üzerindeki DVI portuna elinizle tutamazsınız bildiğiniz çarpıyor.

Bilgisayar özelliklerim:
    R5 2600 İşlemci
    MSI B450 Bazooka Anakart
    Corsair 2x8 3000Mhz (2933'de çalışıyor.)
    Xigmatek X-Power 600w 80+ Güç Kaynağı
    James Donkey JD512 M2 SSD
    RX580 8GB Gigabyte Gaming

Keşke almasaydım 1050ti ile en azından oyun oynuyorduk rx580le haram oldu geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furillajooy -- 11 Ocak 2020; 13:30:0 >

• Geçmiş olsun, 1 aydır sorun yaşıyorsanız neden bu güne kadar beklediniz ki, tüketici hakem heyetine gitseydiniz faturasız ürün yollandı ve dönüş yapmıyorlar diye değiş yada iade yapamıyorum diye elinizde bir belge olurdu en azından, fatura olmadan gönderim yapabilirler e fatura ile gelen ürünlerde bazen fatura gönderimi yapmıyorlar, hb göndermiyor mesela mail adresine gönderiyor,

Siz elinizde bulunan iade talebi ekran görüntüsü ile tüketici hakem heyetine gidin 1 aydır dönüş yapmadıklarını belirtin süreci başlatın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güç Kaynağı'nda kaçak olabilir hocam.
  • Bari en azından garanti belgesi hakkınızı kullanın. garantiye yollayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip Bir Anakart? Problemi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.