Şimdi Ara

MSI çok güzel oyun monitörü yapmış fiyatta iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Naktim yok şunda ama ekran kartını satıp alasım geldi MSI çok güzel oyun monitörü yapmış fiyatta iyi 

• aynen hocam özellikleri güzel ama. monitör işinde kontrast konusu çok önemli ve kontrast mevzusu tamamen alıp gözle bakınca anlaşılıyor. ve mağazada bakmak bile bazen işe yaramıyor. evde akşam loş ışıkta çalıştırıp bakmak gerekiyor.

ben 2 sene önce toplam iki adet monitör alacaktım. bunun için toplam 6 adet monitör satın alıp 4'ünü iade ettim. çünkü alıyorum bakıyorum kontrast kötü, diğerini alıyorum onda ışık sızması var. böyle böyle 4 tane iade yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Zamanında 2.elde biraz oled yanığı olan 55 inç TV yi adam 2500 e veriodu almadigima pişman oldum şimdi bakıyorum sıfirları 50 bin MSI çok güzel oyun monitörü yapmış fiyatta iyi 

Kontrastta oldedden iyisi yok galiba input lagida crt gibi bu oledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Nisan 2025; 15:0:5 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    valla ben ofis kullanımı için 2 adet Dell aldım. 4K 27 inch. type-c dock özellikli. baya işime yaradılar.

Ben oled dusunuyomds su yanık işini cozemediler daha galiba MSI çok güzel oyun monitörü yapmış fiyatta iyi 

• Samsungtan şaşinca goruntuyu begenmiyorum🙃gerci uzun zaman oldu masaustu kullanali 2019 da en son kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Nisan 2025; 15:48:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Samsung herzaman iyiydi 27 inç 3d ozellikli bir monitörü vardı 120hz sa950 model görüntü okadar iyiydiyki 10 sene öncesinin monitörü ama şuan piyasadaki ortalama üstü monitörlerden bile daha iyi görüntü veriodu bişey kaliteli olunca paneli teknolojisi ne olursa olsun kaliteli oluyo gerçekten

MSI çok güzel oyun monitörü yapmış fiyatta iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Nisan 2025; 16:11:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Oled çok güzel ama ofis kullanımına uygun değil. piksel dizilimi nedeniyle.

Ne varmış pikselinde açık konuşun hocam MSI çok güzel oyun monitörü yapmış fiyatta iyi 

konuşamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.