Şimdi Ara

RX480 FİYATI %80 OLARAK NETLEŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar eksende çalışan abimle konusma fırsatım oldu rx 480 i sordugumda dolar kuru 2.59 kampanya var dedi haftada bir gün oluyor eksende kur kampanyası :D bana 800 tl yi geçmiyecegi 4 g lik modeli büyük ihtimallede fiyatını 730 740 750 tl civarı olucagını söyledi 8 gb modelinin ise 950 tl felan olucagını söyledi tabi dolar kuru değişirse fiyatta artma olabilir yenı kasa toplucaklar için yardımcı olmusumdur inşallah sabırsızlıkla bekliyorum rx480 i

• 2.59 kıra o fiyatları veriyorsa inanılmaz kazık atıyor demektir. Amazondan 3 tl/dolar a nerdeyse daha ucuza geliyor bu kadar yalan bir reklam görmedim 2.59 muş. Peh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • House M.D. kullanıcısına yanıt
    dostum gecen alişveriş yaptım i5 6500 8gb ram ssd aldım bilgisay basında dolar kurunu 2.79 dan 2.59 a düşürüyolar bunu gördüm yani :D mesela internet üzerinden alırken 1080 tl ye felan gelmişti oraya gidip aldıgımda 953 tl ödedim :D
  • 200$x2,59=518tl+%18kdv=611tl e yinede 200 dolar değil :D
  • rx480 ler bayağı geçikti
  • ByBulutTR kullanıcısına yanıt
    8'lik sürüm 1000 lira altı gelirse dua etmek gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 1 aydır var 2.59 ku kampanyası. Haftada bir de yapmıyorlar ayrıca.

Kampanyalı hali 950'yse 8GB modelin pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı iyiymiş. ama acaba 2017 de çıkacak olan HBM2 teknoloji kartlar müthiş bir şeye benziyor onlardan alsam mı diye düşünüyorum. hbm2 GDDR5 e göre çok daha hızlı hem küçük hem daha az enerji harcıyormuş.
  • O dolar kampanyası ne 1 haftası mayıstan beridir var be. Eksen çalışanı olduğuna emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

fiyatı iyiymiş. ama acaba 2017 de çıkacak olan HBM2 teknoloji kartlar müthiş bir şeye benziyor onlardan alsam mı diye düşünüyorum. hbm2 GDDR5 e göre çok daha hızlı hem küçük hem daha az enerji harcıyormuş.

bekle bekle sen kıyamete kadar amd nin çıkaracağı kartları bekle
  • Rei Kon kullanıcısına yanıt
    beklemeyip te eski teknoloji ürünleri alıp teknoloji çöplüğü mü kurayım?
    ki zaten şuan bilgisayar alacak param da yok o zamana kadar birikir işte
  • Rx 480'i bekleyin max 800-900 tl'ye 1-2 K da ultrada kasmadan oyun oynayacağınız sizin tek kurtarıcınız ekran kartı bu.

ayrıca amd'ye laf atıp durmayın, amd düşüşe geçtiği zaman intel bir işlemcisini 4000 tl'den satmaya başladı.
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-5960x-soket-2011v3-8-cekirdekli-30ghz-20mb-onbellek-140w-islemci.html

siz eskiyi bilmezsiniz, sene 2000'de celeron 433 mhz 32mb ram + onboard 1mb ekran kartlı bilgisayar 1 milyardı. o zamanda kötü şahinler 500 milyondu =) 2 şahin parasına celeron gibi oyunlarda kasan bilgisayarlar satıyordu intel =) p3 533 Mhz falan iyiydi ama onların fiyatlarını bilmiyorum =)
    sonra amd çıkınca, intel ucuzlamaya gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Tufekci_Gs -- 15 Haziran 2016; 12:41:57 >

• Volkan_Tufekci_Gs V kullanıcısına yanıt
    Rx 480 le en ucuz ne kadara sistem toplayabileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Darkis__

Rx 480 le en ucuz ne kadara sistem toplayabileceğiz

kesin birşey söyleyemiyorum.
    eski üyeliğimde ne yazmıştım ? dolar 3.0'ı asla geçmeyecek. ve 6-7 aydır geçmedi.
    çocuğun birisiyle burda tartışmıştık. beni yerli yersiz alıntılayıp yazdıklarımı boşa çıkartmaya çalıştı.
    eski üyeliğimide hatırlamıyorum, bulabilsem size o mesajıda gösterirdim.
    forum çöplüğe dönmüş resmen.

yine diyorum dolar en az 1-2 yıl 3.0'ı geçmeyecek.

ama her an ne olacağı belli olmaz. çünkü ortada bayağı bollaşmış bir devlet var. ortada resmen adam dolandıran bilgisayar satıcıları var. ne yapacakları belli olmaz. dolar yerinde kalırken hatta dolar şuanda düşerken bile zam yapıyorlar. bunlara engel olan, dur diyen yok.

şimdi hiçbirşey almayın sadece seyredin, 2-3 ay.
    sağlam bir e ticaret sitesinden, rx480'li darboğaz yapmayacak, psu'su sıkıntı oluşturmayacak bir sistemi 2-3 ay sonra en fazla 2000 - 2500 liraya getirirsiniz =)

iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Tufekci_Gs -- 15 Haziran 2016; 14:02:39 >

• Volkan_Tufekci_Gs V kullanıcısına yanıt
    bende 1500 tl var o zaman hayal o sistem :)
  • 4 gb olan 750 gelirse 8 gb olan 900'ü geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rei Kon

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

fiyatı iyiymiş. ama acaba 2017 de çıkacak olan HBM2 teknoloji kartlar müthiş bir şeye benziyor onlardan alsam mı diye düşünüyorum. hbm2 GDDR5 e göre çok daha hızlı hem küçük hem daha az enerji harcıyormuş.

bekle bekle sen kıyamete kadar amd nin çıkaracağı kartları bekle

Bir GTX970 sahibi, değerli arkadaşım biz burada insanlara gtx970 çöp olduğu için değil şu saatten sonra verilen parayı hak etmeyeceği ve hızlıca değer kaybedeceği için beklemelerini öneriyoruz. Şu saatten sonra low-end haricinde sıfır 28nm kart alınmaz net. Herkesin kendi parasıdır kimse karışamaz ama sabredip biraz daha mantıklı bir kart almak doğru olacaktır, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 15 Haziran 2016; 19:43:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iyide daha 4gb lık kartın ne zaman çıkacağı bile belli değilken fiyatını nasıl kesinleştirmiş şu senin eksende çalışan abin 29 haziranda sadece 8gb lık model çıkıcak diye biliyorum
  • 4gb modi ne zaman gelir r9 380 almak uzerrym ayrica turkiyedemin750tl olacak bu kart en az 1300 den satarlar

• Kusura bakma ama çok safsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.