Şimdi Ara

rx 460 ve gtx 1050 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemimdeki hd 6870 kartım ömrünü doldurdu ve yandı fx6300 işlemcim 8 gb ddr3 ram li bi makine kaldı
    şimdi yeni bir kart almayı düşünüyorum ikisinin fiyatıda 3 aşağı beş yukarı aynı
    sizce rx 460 yada gtx 1050 ti den hangisini seçmeliyim bayağı bi arada kaldım rx 460 için vulkan dx 12 filan amd kartlar
    için daha iyi olacak diyorlar aslında rx 460 almak istiyorum ama amd nin sürücü desteğinide unutmuş değilim açıkçası
    sizlerden görüşlerinizi bekliyorum iyi forumlar teşekkürlerimle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Saygılarımla.
  • Amd kartın yanmış.Hala amd kart alcam diyorsun.Çok ilginç.
  • Gtx 1050 ti her açıdan önde.

Eğer bf1 vs oynayacaksan ramleri dual channel yaparak işlemci darboğazını azaltmalisin.

bu iki kart işlemcime darboğaz yapar mı ki anakartım dualchanel desteklemiyor gigabyte 78lmts2pt 760g chipsetli yani bu sistemle idare etmek istiyorum benim için oyunları orta seviye ayarda bile oynasam yeter
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_byzt

bu iki kart işlemcime darboğaz yapar mı ki anakartım dualchanel desteklemiyor gigabyte 78lmts2pt 760g chipsetli yani bu sistemle idare etmek istiyorum benim için oyunları orta seviye ayarda bile oynasam yeter

Bf1 de yapar ama oyunu yine takilmadan oynarsin. Ha nolur dersen, gpu %100de çalışmaz. Sadece dual channel yapman verimi artirir. Yani korkmana gerek yok.

anakartımın dualchanel desteği yok galiba öyle tahmin ediyorum. dx 12 de vulkan ile rx 460 gtx 1050 ti ye yaklaşır mı birde acaba 1050 ti ye daha performans lı deniliyor neden aynı fiyattalar benim baktığım yerde hile hurda olmasın sonra
  • Gtx 1050 ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 1500X | Cooler Master Hyper 212 Evo | ASUS Prime X370 Pro | MSI RX 470 Gaming X 4Gb | Kingston HyperX Savage DDR4 2666 Mhz CL13 | Kingston 120 GB V300 SSD | 1 TB WD HDD | EVGA Supernova 650 G2 Gold PSU | PHANTEKS P400 | AOC 24" 2460PF 144Hz
  • http://www.eksenbilgisayar.com/msi-geforce%c2%ae-gtx-1050-ti-4gt-oc---4gb-gddr5-ekran-karti bulduğum yer burası bu kart gtx 1050 ti 670 tl buda rx 460http://www.eksenbilgisayar.com/asus-strix-rx460-o4g-gaming-rx-460-4gb-128-bit-ekran-karti 655 tl ikisinden birini alacağım ayrıca psu thermaltek 600 watt

• Ben 1050ti alırdım. 460 abilerine göre baya geride.

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ben 1050ti alırdım. 460 abilerine göre baya geride.

Bu yüzden RX 465 şart.

Konu sahibi arkadaşa tavsiyem GTX 1050 Ti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 10 Aralık 2016; 22:32:42 >
  • Bildiğim kadarıyla rx460 1050 den önde ama ti yi bilmem . Bu kadar kafana dert etme seç birini al aşırı bi fark yoktur zaten sanıyorumki ama şahsen ben rxleri deişik bir sempatik buluyorum 😂

Orijinalden alıntı: mehmet_byzt

anakartımın dualchanel desteği yok galiba öyle tahmin ediyorum. dx 12 de vulkan ile rx 460 gtx 1050 ti ye yaklaşır mı birde acaba 1050 ti ye daha performans lı deniliyor neden aynı fiyattalar benim baktığım yerde hile hurda olmasın sonra

vulkan bir tek doomda var diye biliyorum. geri kalan oyunlarda gtx 1050 ti önemli bir farkla önde.

dual channel denilen olay, aynı ramden iki tane takmakdır, anakartın yetersiz kalacağı birşey olduğunu sanmıyorum. benim mi eksik bldiğim bir şey var?

Raijintek Ponos Ultra MS4 / İntel(R) Core U7-265KF / DeepCool LD-360 CPU Cooler / Asus B-860 PRIME PLUS WIFI / MSI 6800XT GamingX Trio / GSKİLL Trident Z 32GB DDR5 7200 MT/S CL34 / Sharkoon 650 Watt +80 Plus GOLD Moduler / WD Purple 64 MB Cache İntelliPower 1 TB Sata 3 HDD / SAMSUNG 970 Evo 500 GB nVME SSD / AOC CQ27G2S 165 Hz 1MS QHD Monitor / Mikado MD-856 5+1 / Bloody W90 Max / Redragon K555-1 Indrah Mekanik Klavye
  • Turkiye'deki fiyatlar yakindan takip etmiyorum o yuzden bu ikisi arasinda butcene uygun bulabilirsin 1050 ti en iyi secim.

Yurtdisinda gecen muhabbet 1050 ti'in 470'e fiyat olarak pek uzak olmadigi yonunde ve 470 ayri bir klasmanda yarisiyor. 470 varken 1050ti cok anlamsiz kart seklinde yorumlar vulunuyor. Eger butcene uygun bulabilirsen 470 cok daha iyi bir alisveris olur.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.