Şimdi Ara

Rüzgar Türbini saatte kaç KW üretir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mesela 3 KW'lik rüzgar türbini saattemi 3 kw üretiyor ?

• rüzgar türbinini bilmiyorum fakat yardımcı olur belki 3kW/s ise saatte 3 kW üretir demek.fakat genelde tek başına kW birimi saatlik güç anlamında kullanılıyor yani eğer başka bir sürede o kadar güç üretiyor olsaydı mutlaka /dk /sn gibi ifadeler bulunurdu.

Asus N56VZ S4037V - Intel® Core™ i7-3610QM - NVIDIA® GeForce® GT 650M 2GB - 8GB DDR3 1600MHz - 15,6" FHD LED
    750GB 7200RPM HDD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Windows 7 Home Premium 64Bit

• quote:

Orijinalden alıntı: wert95

rüzgar türbinini bilmiyorum fakat yardımcı olur belki 3kW/s ise saatte 3 kW üretir demek.fakat genelde tek başına kW birimi saatlik güç anlamında kullanılıyor yani eğer başka bir sürede o kadar güç üretiyor olsaydı mutlaka /dk /sn gibi ifadeler bulunurdu.

3 KW Türbin 24 saatte yani bir günde 72 KW elektrik üretmiş olur. Bir ev ortalama günde 10-15 KW elektrik tüketir. Bu türbin fazlasıyla yeter o zaman ...
    Eğer saatte üretiyorsa çok iyi ...

Kesin cevap istiyorum.

Orijinalden alıntı: Atakan584

arkadaşlar okul projesi ile ilgili sizden yardım istiyorum nasıl forum açabilirim?

Donanım Haber (DH) ' ye hoşgeldiniz.
    İlgili yerlere konu açarsanız yardımcı olurlar.
    Tekrar hoşgeldiniz.İyi forumlar.
  • Bir rüzgar türbini 3 kw. elektrik üretir diyorsa bu 12-13 m/s. rüzgarda yani 45 km/h hızındaki rüzgardan elde edebileceğimiz anlamına gelir. Rüzgar türbinlerindeki verim maksimum verimdir ve dediğim gibi 45 km/h rüzgarda verdiği güçtür.
    Rüzgar hızı hiç değişmeden 1 saat boyunca 45 km/h hızında estiğinde aldığımız güç 3 kwh olur.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan584

aslına bakarsanız kullanmayı hiç ama hiç bilmiyorum yol gösterebilirmisiniz?

Bir önceki sayfada, Elektronik sayfasında YENİ KONU yazan yeri tıklayarak yeni konu açabilirsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.