Şimdi Ara

RÜYAMDAKİ KIZA AŞIK OLDUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler rüyama çok güzel bi kız girdi.böyle el ele tutuşup dolaştık flan.yav aşık oldum bn o kıza nasıl bulcam onu ?hayatımda rüyamdan uyandığım için hiç bu kadar üzülmemiştim .sizede oluomu böyle?.

• Sonra uyandın donunda bir ıslaklık
  • unut onu

• sonuç???? ,don ne halde varmı bi nemlilik?
  • ben bi kere evlendim bile sonra öldü
    Ama olsun yine de ...
  • 3 kere oldu,evet. Uyandığın zaman ''acaba kimdi o kız,nerede görürüm,nasıl bulurum onu' diyorsun. Çok garip. Yüz hatlarını biliyorsun oysa. Telefon numarasını da alıyorsun ama uyandığında o numarayı ya hatırlamadığını,ya da eksik aldığını fark ediyorsun.

Bkz: Aşkı, rüyada tatmaya gitmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 26 Temmuz 2011; 13:40:24 >
  • Asosyallik başına vurmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar abazanlık başa bela.
  • Benimde rüyama girdi , o kız kaşar dikkat et
  • Şakamısınız olum siz ne aşık olması Banada girmişti bi kız ama ben rüyada hallettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Benimde rüyama girdi , o kız kaşar dikkat et

• Aynen bendede aynı kız hiç koşma bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

3 kere oldu,evet. Uyandığın zaman ''acaba kimdi o kız,nerede görürüm,nasıl bulurum onu' diyorsun. Çok garip. Yüz hatlarını biliyorsun oysa. Telefon numarasını da alıyorsun ama uyandığında o numarayı ya hatırlamadığını,ya da eksik aldığını fark ediyorsun.

Bkz: Aşkı, rüyada tatmaya gitmek.

• o değilde istanbul üniversitesi beyazıt kampüsü karşısında uzun boylu zayıf bi hatun görmüştüm kumral düz saçlı yürürken yanakları sallanıyordu. niye anlattıysam
  • Mükemmel bir duygu gerçek hayatta yaşayamadığım aşkı yaşayabilmiştim oysaki...
  • Bende diyordum sadece bana mı oluyor bu duygu :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicinFectioN

Bende diyordum sadece bana mı oluyor bu duygu :D:D:D

yok birader ben de aşık oldum rüyandaki kıza.
  • lan yıllar sonra bende gördum karımdı savaş vardı evde kapıyı kıtledım kadının elınden tutup mutfakdaydık sonrası
    not :uyandıgımda ıslaklık yoktu
  • insan zekası rüyada suret yaratamıyormuş. yani sen o kız bir yerde muhakkak gördün. yani kız gerçekten var. hadi git bul onu ve bir çift laf söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

insan zekası rüyada suret yaratamıyormuş. yani sen o kız bir yerde muhakkak gördün. yani kız gerçekten var. hadi git bul onu ve bir çift laf söyle.

Gazlama arkadaşı yazıktır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.