Şimdi Ara

rüyada aşık olmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu durumu yaşayan var mı? acayip birşeymiş yahu rüyada resmen hissediyorsun aşkı.. kalktığımda çok mutlu ve huzurluydum sanki gerçekten olmuş gibi.. sokaklarda o kızı aradım resmen ve suratını tamamen hatırlıyorum.. ama dünyamda öyle birisi yok.. yoksa var mı öyle birisi ? :S :S normal aşk bi rüyadır zatende biz hep rüyasını gördük anasını satiyim.. yok böyle bi his hala etkisindeyim.. acaba yine görür müyüm.. abazalık diye belirtmeyin daha geçen gün birisiyle yattım.. sözlüklerde falanda var bayağı yazan olmuş :)

• O değilde rüyamda aşık olduğum birlikte olduğum daha sonra ayrıldığım kişiyle çok mutluydum ve uyandığımda seninkinin tam tersi çok mutsuzdum.
  • Adam aşık beyler
  • Şaka bir yana bana da oluyor bazen. Ooof çok kötü bir duygudur bilirim
  • küçükken olmuştu garip bir duyguydu fakat yüzüü net hatırlamamıştım
  • rüyamda sevdiğim kızın evlendiğini görmüştüm. 2 gün o ruh haliyle ölü gibiydim. işe gidemedim. rüyalar acaip etkiliyo insanları
  • Bi defa bana olmuştu kıvırcık bi kız vardı evine bıraktım kızı adı burcuydu . Sabah kalktım kızı bıraktıgım eve gittim. Bi kız vardı adı burcu diye ama 10 yıl önce öldü dediler [x(] ben de korktum tabi nası rüyada gördüm diye sonra 3 gün filan uyuyamadim korkudan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyada gibi hissetmek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Bi defa bana olmuştu kıvırcık bi kız vardı evine bıraktım kızı adı burcuydu . Sabah kalktım kızı bıraktıgım eve gittim. Bi kız vardı adı burcu diye ama 10 yıl önce öldü dediler [x(] ben de korktum tabi nası rüyada gördüm diye sonra 3 gün filan uyuyamadim korkudan

hahahaha rahmetli ziyaret etmiş

• aynı belirti bendede olmuştu ya ne güzeldi keşke uyanmasaydım. o kız bulamadım
  • negarip
  • Bana da olur arada.1 gün lale gibi dolaşıyon kimdi la o kız diye.
  • 30 Ekim 2010; 2:41:11

Bende dün acayip rüyalar gördüm
    gece gece sokakta yürüyordum yanımda bi kız vardı elini tutuyordum kız sonra elindeki çay bardağını yere attı, bende elimdeki çay bardağını yere attım,
    sonra köşeyi dödük akrabalar var ben hemen uyandım akrabalara yakalanmamak için.

Nedir acaba alemati faikası.

bende geçen hafta görmüşüm daha bişey olmadı, bu süre zarfında facebookdan bile eklemedi hiçbir kız beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makman -- 4 Kasım 2010; 2:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altair*

O değilde rüyamda aşık olduğum birlikte olduğum daha sonra ayrıldığım kişiyle çok mutluydum ve uyandığımda seninkinin tam tersi çok mutsuzdum.

aynen ayrıldımız günün ertesi günü bilinç altı heraldi tekrar birlikte oldumuzu el ele gezdimizi görmüştüm.Neyse Artık rüyama dahi girmiyor.Çünkü nefret ediyorum:)
  • benim 1 değil birkaç kere başıma geldi formulu varsa hergün istiyorum :)
  • benim başıma 2 kez geldi böyle birşey birincisinde kızın biriyle münübüs de tanışıp evine gittik balkonda nescafe icerken kapı caldı dedim kesin babasıdır kız kapıyı acdı kızın babaannesi gelmiş :)) tanıştık kadınla sonra biz gene balkonda muhabbet ederken gene kapı caldı dedim bu sefer kesin babasıdır bi bakdık annesi gelmiş tanıştık biz gene gecdik balkonda muhabbete 2 dk gecmedi gene zil caldı bu sefer kimdir dedim bi bakdık baba geldi :))) adamla tanıştım adam beni öldürmedi ne işin var kızımla evimde diye cok normal karşıladı oh be dedim balkonda muhabbet ediyodukki fincan aşşağı düştü kız dedi inip alırmısın ben tabi kız ne derse yapacak kıvamdayım ö derece .)) dedim şimdi aşşağı inersem eksin kızı kaybederim rüya olduğunu biliyorum aşşağı bir indim fincanı aldım elime kafayı kaldırdım kızın birisi yukardan bağırdı bana bende dedim sapıkmıdır nedir yaa beni birine benzetti heralde .. ne kızı hatırlıyorum ne evi sonra uyandım zaten

2. olayda parkda yürürken kızın biriyle tanıştım ama bu kız benden yaşca büyük kızla gezdik dolaştık akla gelecek hereyi yaptık neyse işte bende bir mutluluk bi huzur .)))) sabah sokakda geziyorum gözlerim parlıyo salak giib mutlulukdan rüyamda gördüğüm kızı gördüm sokakda ve 10 metreden kızın gözlerine kilitlendim 5 metre kala kız bana baka baka geldi hafifden bi tebessümde var suratında gülümsüyo dedim ne oluyo bee biri benimle kafamı buluyo :))

• Evet bende yaşamıştım böyle birşey uyandım gülüyorum o kadar huzurluyum ki rüya oldugunu görünce yıkıldım bütün gün etkisindne kurutlamadım :)
  • Devirin kurtukun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

benim başıma 2 kez geldi böyle birşey birincisinde kızın biriyle münübüs de tanışıp evine gittik balkonda nescafe icerken kapı caldı dedim kesin babasıdır kız kapıyı acdı kızın babaannesi gelmiş :)) tanıştık kadınla sonra biz gene balkonda muhabbet ederken gene kapı caldı dedim bu sefer kesin babasıdır bi bakdık annesi gelmiş tanıştık biz gene gecdik balkonda muhabbete 2 dk gecmedi gene zil caldı bu sefer kimdir dedim bi bakdık baba geldi :))) adamla tanıştım adam beni öldürmedi ne işin var kızımla evimde diye cok normal karşıladı oh be dedim balkonda muhabbet ediyodukki fincan aşşağı düştü kız dedi inip alırmısın ben tabi kız ne derse yapacak kıvamdayım ö derece .)) dedim şimdi aşşağı inersem eksin kızı kaybederim rüya olduğunu biliyorum aşşağı bir indim fincanı aldım elime kafayı kaldırdım kızın birisi yukardan bağırdı bana bende dedim sapıkmıdır nedir yaa beni birine benzetti heralde .. ne kızı hatırlıyorum ne evi sonra uyandım zaten

2. olayda parkda yürürken kızın biriyle tanıştım ama bu kız benden yaşca büyük kızla gezdik dolaştık akla gelecek hereyi yaptık neyse işte bende bir mutluluk bi huzur .)))) sabah sokakda geziyorum gözlerim parlıyo salak giib mutlulukdan rüyamda gördüğüm kızı gördüm sokakda ve 10 metreden kızın gözlerine kilitlendim 5 metre kala kız bana baka baka geldi hafifden bi tebessümde var suratında gülümsüyo dedim ne oluyo bee biri benimle kafamı buluyo :))

kapıtokmağına el salla truman show dasın

• Yaklasık 3-4 kere yasadım galiba. Tekrar yasamak için para veririm o derece güzel bi duygu.

Gercek hayatta tatmadıgım askı rüyamda tattım. Ve hep en heyecanlı yerinde ya saat çalar ya da birisi uyandırır ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

benim başıma 2 kez geldi böyle birşey birincisinde kızın biriyle münübüs de tanışıp evine gittik balkonda nescafe icerken kapı caldı dedim kesin babasıdır kız kapıyı acdı kızın babaannesi gelmiş :)) tanıştık kadınla sonra biz gene balkonda muhabbet ederken gene kapı caldı dedim bu sefer kesin babasıdır bi bakdık annesi gelmiş tanıştık biz gene gecdik balkonda muhabbete 2 dk gecmedi gene zil caldı bu sefer kimdir dedim bi bakdık baba geldi :))) adamla tanıştım adam beni öldürmedi ne işin var kızımla evimde diye cok normal karşıladı oh be dedim balkonda muhabbet ediyodukki fincan aşşağı düştü kız dedi inip alırmısın ben tabi kız ne derse yapacak kıvamdayım ö derece .)) dedim şimdi aşşağı inersem eksin kızı kaybederim rüya olduğunu biliyorum aşşağı bir indim fincanı aldım elime kafayı kaldırdım kızın birisi yukardan bağırdı bana bende dedim sapıkmıdır nedir yaa beni birine benzetti heralde .. ne kızı hatırlıyorum ne evi sonra uyandım zaten

rüyada aşık olmak..

Forumda Truman var beyler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.