Şimdi Ara

rüyada aşık olmak.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geçen gün rüyamda çok güzel bi hatuna aşık oldum Keşke bitmeseydi o rüya hiç
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 21:15:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

/>

Beyler soğuk hava dalgası geliyor. Üstünüzü iyi örtün

O resim düşündüğüm şeymi yaw

• Benim başımada gelmişti sarışın güzel bi kızdı tam veriyorken uyandım
    not: ıslaklık yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenkPC

quote:

/>

O resim düşündüğüm şeymi yaw

tabii ki değil senin için fesat

• Kamyon devrilmediyse sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Kamyon devrilmediyse sorun yok.

aşık olmalı rüyalarda devrilmiyor bende.
  • rüyada gördüğün herşeyi hissedersin. bikere rüyamda kendi küçüklüümü yaşamıştım, uyandığımda anladımki büyüdükçe mutluluk azalıyo hep. o çocukkenki temiz mutluluk hissini, kafanı kurcalayan bişey olmamasını (cehalet erdemdir ) tekrar yaşadım rüyamda ve uyandığımda keşke hiç büyümeseydim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

benim başıma 2 kez geldi böyle birşey birincisinde kızın biriyle münübüs de tanışıp evine gittik balkonda nescafe icerken kapı caldı dedim kesin babasıdır kız kapıyı acdı kızın babaannesi gelmiş :)) tanıştık kadınla sonra biz gene balkonda muhabbet ederken gene kapı caldı dedim bu sefer kesin babasıdır bi bakdık annesi gelmiş tanıştık biz gene gecdik balkonda muhabbete 2 dk gecmedi gene zil caldı bu sefer kimdir dedim bi bakdık baba geldi :))) adamla tanıştım adam beni öldürmedi ne işin var kızımla evimde diye cok normal karşıladı oh be dedim balkonda muhabbet ediyodukki fincan aşşağı düştü kız dedi inip alırmısın ben tabi kız ne derse yapacak kıvamdayım ö derece .)) dedim şimdi aşşağı inersem eksin kızı kaybederim rüya olduğunu biliyorum aşşağı bir indim fincanı aldım elime kafayı kaldırdım kızın birisi yukardan bağırdı bana bende dedim sapıkmıdır nedir yaa beni birine benzetti heralde .. ne kızı hatırlıyorum ne evi sonra uyandım zaten

2. olayda parkda yürürken kızın biriyle tanıştım ama bu kız benden yaşca büyük kızla gezdik dolaştık akla gelecek hereyi yaptık neyse işte bende bir mutluluk bi huzur .)))) sabah sokakda geziyorum gözlerim parlıyo salak giib mutlulukdan rüyamda gördüğüm kızı gördüm sokakda ve 10 metreden kızın gözlerine kilitlendim 5 metre kala kız bana baka baka geldi hafifden bi tebessümde var suratında gülümsüyo dedim ne oluyo bee biri benimle kafamı buluyo :))

rüyada aşık olmak..

Forumda Truman var beyler

Truman show filmini rüyadan sonra izlemiştim yoksa oracıkda cökerdim kıza kamera nerende diye :))) şaka bir yana rüyada para felan gördüğümde yatakdan kalkıp cebime bakıyorum sahidende vardır belki diye cüzdana bakmıyorum orda zaten var sonra diyorum len bunlar cebime pra koyup cuzdandakini almasınlar :)))

• quote:

/>

hayret ediyorum nerden buluyonuz bunları diye :) süper ya
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 21:15:31 >

• aşık oldugum kişiyi çok gördümde rüyamda hiç aşık olmadım.

kalktığımda mutluydum demişsin, aranızda aşktan farklı bişi olmuş olabilir ve sen aşk sanmış olabilirsin

mümkün mü?

Not: daha önceden görmediğin kişileri rüyanda göremezsin diye biliyorum, bilinç altında kalmış bi yüz bence
  • benim de başıma gelmişti baya bi oldu ama.. uyandığımda tekrar uyuyup rüyaya devam etmek için çabaladım ama olmadı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

Benim başımada gelmişti sarışın güzel bi kızdı tam veriyorken uyandım
    not: ıslaklık yoktu

Bende hep verirken uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum bu seferde iş bitmiş oluyor.
  • çok iyi bilirim çok acaip bi duygu 3 gün kendime gelemedimm
  • allah gerçeğini yaşatsın herkese arkadaşlar
  • benimde basıma geldı kızın dudagını öpüyodum ama cok muhtesem bir duyguydu hiç uyanmak istememiştim son dderece gercek gibiydi rüya aşık olmustum kıza uyanınca rüyamış diye lanet ettim
  •  rüyada aşık olmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 5 Kasım 2010; 0:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

aşık oldugum kişiyi çok gördümde rüyamda hiç aşık olmadım.

kalktığımda mutluydum demişsin, aranızda aşktan farklı bişi olmuş olabilir ve sen aşk sanmış olabilirsin

mümkün mü?

Not: daha önceden görmediğin kişileri rüyanda göremezsin diye biliyorum, bilinç altında kalmış bi yüz bence

ben rüyamda tanımadığım birini gördüm belkide onu başkası olarak hayal ettim görüünüşüde öyle oldu ve dağ bayır çayır gezerken öpüşme anında

DI DI DIT DI DI DIT!

F*k !

7:00

okula git liseli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.