Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet haklısın winampi örnek vererek esasına tüm mp3 çalarları kastetmek istedim.. İşimden dolayı sesle ilgili hemen bir çok yazılımı kullandım..Ve sistemimin en iyi yatırımı ses kısmındadır yine bu yüzden..Mp3 çalarların içindede bunlara paralel yaklaşık 8-9 senedeki tüm gelişimleri yakından takip ediyorum..Jet audio, Sonique, Winamp, Wmp, Kjofol, VtDJ, vs..vs... örneklemeleri arasında bu yazılımlara plug-in desteğinide verdiğimde aldığım ses kesinlikle Doygunluk ve yeterlilik açısından J.River MP yazılımı kadar iyi olmadı..Bana güvenin ve birkere test edin.. ama verdiğim ayarlarıda kullanarak..

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

"İddia Ediyorum Ses Kalitesi Winampten Daha iyi Olan Tek Ses ve Ortam Yürütücüsü "

Bu sözü çok iddalı buldum Programın ses kalitesi winamp'dan üstün olabilir fakat zaten hali hazırda wnmp'dan çok daha iyi ses veren programlar bulunmakta. Jetaudio ve Foobar2000 türünün en iyileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Eylül 2006; 13:18:40 >

• Programın MSN için "Şuanda Ne Dinliyorum" eklentisi var mı ?
  • böyle bir şeyi ben malesef görmedim. ama sitesinden tüm plugin arşivine dilediğiniz zaman ulaşabilrsiniz..

quote:

Programın MSN için "Şuanda Ne Dinliyorum" eklentisi var mı ?
  • Programın ses kalitesi winamp'a göre gerçekten çok daha üstün. Bu program foobar'ın düzenli hali desek yanlış olmaz sanırım.

PM'yi aldım, tşkler
  • Evet açıkçası, bence de biraz yüksek bir yorum. Bana da kalsa kullanması en zor programlardan olan Foobar 2000 en iyi ses kalitesini verir. Çünkü bu tarz programların [Winamp, J.River vb.] hiçbirinin yapamadığı Windows' un içindeki kernel mixer'ı bypass edebilmesidir. Ufak bir eklenti ile mümkündür.

Bu DFX ve benzeri eklentilerin hepsini dinledim, test ettim bence hepsi sesin orijinalinden daha kötü hale getiriyor. Genelde de distorsiyon ile sonuçlanıyor. Tabii herkes müziği istediği gibi dinleyebilir. Ben kendi görüşümü sunuyorum
  • bu konuda sana katılıyorum..plug-in leri bende sevmiyorum buyüzden pek..programı kullanıpta buraya görüşlerini paylaşsan daha sağlıklı olur sanırım..tavsiyeleriniz ve deneyimlerimizle hep beraber bulalım en iyiyi.. ben bu yazılımdan aldığım sesin şuana kadar aldığım en iyi ses olduğunu iddia ediyorum haala çünkü

quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser
    Bu DFX ve benzeri eklentilerin hepsini dinledim, test ettim bence hepsi sesin orijinalinden daha kötü hale getiriyor. Genelde de distorsiyon ile sonuçlanıyor. Tabii herkes müziği istediği gibi dinleyebilir. Ben kendi görüşümü sunuyorum

• süpermiş yaa teşekkürler
  • quote:

"İddia Ediyorum Ses Kalitesi Winampten Daha iyi Olan Tek Ses ve Ortam Yürütücüsü "

Bu sözü çok iddalı buldum Programın ses kalitesi winamp'dan üstün olabilir fakat zaten hali hazırda wnmp'dan çok daha iyi ses veren programlar bulunmakta. Jetaudio ve Foobar2000 türünün en iyileri

Evet program çok övülmüş. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Ancak daha sonra yükleyeceğim. Şu anda DFX'le birlikte winamptan iyi ses kalitesi alıyorum. Jetaudio ise ikinci olarak kullandığım program. Her ikiside şu an için favorilerim.

• Ben Kurdum,Buda SS si..Technis sana ayrı thanks,sen anladın

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!
  • sağol deneyelim hemen...
  • Kararım değişti arkadaşlar prog. kurdum gerçekten kaliteli sesi var. Aynı anda bir parçayı hem winampta hemde bu programda dinledim. Gerçekten farklı. Denemeyenlere tavsiyemdir.

quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot

quote:

Evet program çok övülmüş. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Ancak daha sonra yükleyeceğim. Şu anda DFX'le birlikte winamptan iyi ses kalitesi alıyorum. Jetaudio ise ikinci olarak kullandığım program. Her ikiside şu an için favorilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 1 Ekim 2006; 0:09:45 >

• bana güvenin bu konuda ilk sayfada daha iyi performans için yapmanız gereken ses ayarlarını yazdım mutlaka uygulayın..

quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot
    Kararım değişti arkadaşlar prog. kurdum gerçekten kaliteli sesi var. Aynı anda bir parçayı hem winampta hemde bu programda dinledim. Gerçekten farklı. Denemeyenlere tavsiyemdir. Full sürümünün elimde olmasını çok isterdim şimdi :((
  • Güzelmiş gerçekten.
    Bıkmıştım winamptan.Ses kalitesi çok daha iyi.Tek sorun trial version olması.
  • Technics çok teşekkürler gerçekten de muhteşem bir program.şimdiye kadar kullandığım mp3 programları içerisinde en iyisi. ahhhhhhhhhh bir de demo olmasaydı.herkese tavsiye ederim.
  • bende full sürümü var sölemesi ayıp:) peki winamp playlistimizi buraya atamazmıyız?şöle liste halinde olmazmı?
  • valla arkadaşlar bende dee2 li winamp var ses mükemmel görelim bakalım bunun sesi nasılmış!
  •  Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

selam technics programı inceledim ses kalitesi olarak gayet güzel.Ama sorularım olacak.1 - resimde belirttiğim gibi o bölgede vizualization görebilirmiyiz?
    2 - şarkıları listeden sağ tıklıyorum ama del seçeneği aktif olmuyor
    3 - mini skin lerdeki yazı tipleri çok küçük bişey görülmüyor çözümü varmı?
    4 - winamp playlist file larımız burda neden çalamıyoruz.
    5- mp3 dolu dosyayı programda çalmak istediğim de fazla bekliyor liste yapmak için
    6 - mesela mp3 çalarken bi resim açıyorum aynı programda,neyse resimi kapıyorum.daha sonra şarkı değiştirmek istediğimde bu resim dosyası tekrar karşıma çıkıyor?

nese kafanı şişirdik ama sorularım şimdilik bukadar paylaşım için teşekkürler.

• hocam buneya sınava girer gibi hissettim kendimi
    vallaha ben yazılımı sadece müzik dinlemede kullanıyorum winampi falanda kaldıralı çok oldum..ama visulation nereden çıkar yok onoolur bunolur mıncıklamadım daha

bildiğim kadarıyla cevap vericem oyüzden,
    şarkıları listeden silmek istiyosan bir isimde playlist oluşturman yada hali hazırdakileri importlaman lazım..
    font ve visulation olayını bilmiyorum ama onlar kişiselleştirilebilen hikayeler vardır biyerlerde
    winamp playlistlerini importlaman lazım..en kötü ihtimal sürükle bırak programa
    mp3 klasörlerin içinde aynı şey geçerli sürükle bırak..çatır çatır çalar.. en başta search olayı var yazılımın..oda büyük dosylarda belki sorun olur onuda 1 kere yapar sadece okadar..
    resim hakkında bir bilgim yok

quote:

Orjinalden alıntı: savkar

selam technics programı inceledim ses kalitesi olarak gayet güzel.Ama sorularım olacak.1 - resimde belirttiğim gibi o bölgede vizualization görebilirmiyiz?
    2 - şarkıları listeden sağ tıklıyorum ama del seçeneği aktif olmuyor
    3 - mini skin lerdeki yazı tipleri çok küçük bişey görülmüyor çözümü varmı?
    4 - winamp playlist file larımız burda neden çalamıyoruz.
    5- mp3 dolu dosyayı programda çalmak istediğim de fazla bekliyor liste yapmak için
    6 - mesela mp3 çalarken bi resim açıyorum aynı programda,neyse resimi kapıyorum.daha sonra şarkı değiştirmek istediğimde bu resim dosyası tekrar karşıma çıkıyor?

nese kafanı şişirdik ama sorularım şimdilik bukadar paylaşım için teşekkürler.

• Vizulization olayını çözdüm ama winamp playlist imi sürükleyince çalmıyor tek bi dosya gibi görüyor.nası importlıcaz winamp playlist file ı?
  • ben playlistlerin olduğu klasörleri gösterdiğimde importlamıştı kendisi
    file/library/import media sekmesindende yapabilrsin sen.

quote:

Orjinalden alıntı: savkar

Vizulization olayını çözdüm ama winamp playlist imi sürükleyince çalmıyor tek bi dosya gibi görüyor.nası importlıcaz winamp playlist file ı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.