Şimdi Ara

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
3
Favori
35.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • winamp tan başka mp3 çalar kulanılırmı ya herşeyi açıymı açıyo daha ne bu programların görünşü felan güzel olabilir içeriği dha gelişmiş olabilir ama winamp kadar az ram kullanamaz.
    Not: Aradan 6 yıl geçti tekrar yazdığım yazıyı gördüm ve aimp3 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 20 Şubat 2014; 19:05:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

I-POD skini

/>

>>ÇEK<<

arkadaşlar bu ipod şeyini indirdim fakat winap hala normal olarak açılıyo nasıl bu şekle getirebilirim yardım edermisiniz

• programları karıştırdın sanırım o skin winamp için değil J.River MC için..

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa
    arkadaşlar bu ipod şeyini indirdim fakat winap hala normal olarak açılıyo nasıl bu şekle getirebilirim yardım edermisiniz

• teşekkürler. bunuda deneyelim bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

programları karıştırdın sanırım o skin winamp için değil J.River MC için..

quote:

Orjinalden alıntı: gestopa

teşekkürler ozaman bende hemen bir adet J.River MC ediniyim
  • Mutlaka edinin çünkü denemeye başlayalı okadar olmama rağmen henüz bu alet kadar sıkı ses alabildiğim bir yazılıma daha rastlamadım..Sesin doygunluğu ve kalitesi kesinlikle hemen hissediliyor..sağlam ses sistemleriniz yoksa bence denemek için vakit kaybetmeyin.. bunada bağlı olarakta bu arkadaşlar yorum yapmazsa sanırım daha doğru olacak..
  • teşekkür ederim tech
  • birşey değil arkadaşlar..
    Beyler biliyorsunuz bu yazılımı Türkiyede kapsamlıca ilk biz inceledik ve tanıttık burada...Ama sonrasında okadar çokbeğenildiki dolayısıylada birçok yerde yer aldı...Hemde bire bir aynı cümlelerle kopyalamış seven arkadaşlar sağolsunlar..Muhtemelen daha çok insan kullansın diye paylaşıma devam etmişler.. Ama bazıları...İçlerinde yazıları kendine ait gibi gösterenlermi ararsınız..Türkiyede ilk defa diyenlermi ararsınız...Değişik gerçektende..Baktıkça gülesi geliyor insanın

işte bazıları bir çoğunu illegal olduğu için buraya taşıyamadım..ama varın siz düşünün artık

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

Rüya Gibi Bir MP3 Çalar - JRiver Media Center v20 Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 17 Ekim 2007; 0:37:20 >

• Technics ne diyim artık, her sepette mutlaka çürük elma çıkıyor.
    neyse, hazır bulmuşken ben yine bişey sorayım. Her şarkıyı çaldığımız zaman otomatik olarak internetten albüm kapaklarını ve id3 bilgilerini nasıl indirtebilirim? Albüm resimlerini manuel buluyor ama tagları hiç bulamıyor.

Ha, birde senin yazdığın mesaja cevap verilemiyor ne iş? Başkasının mesajından cevap butonuna basmak zorunda kaldım.
  • general altında import taging ayarları mevcut..ama genelde bu tarz oynatma yazılımlarında tagların topluca otomatik alınma fonksiyonu olmuyor..Genelde diyorum çünkü nadirende olsa 1-2 yazılımda olabilir..çünkü tag olayı özel bir olay ve bunun için ayrı editorler mevcut..

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Technics ne diyim artık, her sepette mutlaka çürük elma çıkıyor.
    neyse, hazır bulmuşken ben yine bişey sorayım. Her şarkıyı çaldığımız zaman otomatik olarak internetten albüm kapaklarını ve id3 bilgilerini nasıl indirtebilirim? Albüm resimlerini manuel buluyor ama tagları hiç bulamıyor.

Ha, birde senin yazdığın mesaja cevap verilemiyor ne iş? Başkasının mesajından cevap butonuna basmak zorunda kaldım.

• Şimdi yükledim üstad bi bakayım tadına
  • Beyler Demoymuş program...Acaba Cd-key filan yada crack bulan birisi varsa pm yoluyla bana ulaşırsa çok sevinirim
  • güzel paylaşım saol
  • Yazılım iyi test edemedim ama ilk incelemem Güncel WMP 11'den iyi olmadığı.Sesi gerçekten berrak veriyor.Ama Canlılık konusunda Wmp 11 daha iyi deil gibi geldi.Müzik kulağımada çok güvenirim.

Yarına iyice bi test edecem .

Paylaşım İçin Teşekkürler ayrıca
  • ben bunu indirdim ama yüklemedi , internet yok evde ondan mı yüklemiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

Technics hocam çok teşekkür ediyorum. gerçekten ses olarak hoş bir program. Ama merak ettiğim bir şey var

30 gün sonra biz neleri kullancaz neleri kullanamayacağız.

30 gün sonra bu sistem kendi kendini 10 sn içinde imhamı edecek

bende merak ettim bu doğrumu
  • çok güzel teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestopa -- 19 Ekim 2007; 22:25:14 >
  • indiriyorum suan bakalım nasilmis...SAGOL
  • Ellerine sağlık Technics kardeş...
  • Teşekkürler,

Güzel programa benziyor. Tv kartlarını da destekliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.