Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
89.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CB1111

    Ru hesap alırsan ru olarak hesap alacak kişilere raf atabilirsin eu alacaklara raf atamazsın aynı şekilde onlarda sana...



    Alıntıları Göster

    ayrica ben şuan classic oynuyorum. shadowlands almadim daha indirime girmesini bekliyorum. ne zamana kadar raf yapabilirim bilginiz var mi hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

    ayrica ben şuan classic oynuyorum. shadowlands almadim daha indirime girmesini bekliyorum. ne zamana kadar raf yapabilirim bilginiz var mi hocam



    Alıntıları Göster

    Hesabı açtığınız 15 gün içinde gelen rafı kabul edebilir durumda oluyorsunuz ama raf atmak için link oluşturmanız yeterli her ay 1 defa link oluşturabilir ve her ay o oluşturduğunuz linkle sadece 4 kişiyi davet edebilirsiniz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 24 Şubat 2021; 7:33:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: Galiba yolun sonuna geldim beyler. Çaresi yoksa euro ile eu hesapta oynayan reislerin önünde saygıyla eğiliyor, beleş oyunlarıma geri dönüyorum.


    Arkadaşlar merhaba,


    Orijinal(vanilla) wow 2007' de expansion alıp bittiğinde yaşım küçüktü. Oynayamayınca hevesi içimde kaldı. Classic için bile geç kaldım ama sonunda başlayabildim. Buradan okuduğum bilgilerle bir blizzard hesabı açtım. Microsoft edge üzerinden touch vpn açıp ruble ile 6 aylık gametime aldım. 6 ayda bir ödeme yaparak yıllarca oynamayı düşünüyordum. Düne kadar sorunsuz oynadım.


    Ne kadar zamanım kalmış bakmak için dün yine vpn açarak blizzard hesabıma girdim. Bu sırada battlenet launcher açık mıydı hatırlamıyorum. Tahminim vpn açmadan önce kapattığım yönünde. 1 haftamın kaldığını görüp hesaptan çıktım. vpn' i kapatıp oyuna girdim.


    Server bağlanma ekranında wow51900328 hatası aldım. Araştırınca disconnect hatası olduğunu öğrenip battlenet forumlarındaki bir yığın tavsiyeyi denedim. Bu sırada battlenet launcher her açılışında e-mailden hesap doğrulamamı istedi. Belki 20 kere doğruladım. Oyuna girmeye çalışınca hep aynı hatayı aldım. Sonunda touch vpn' in masaüstü programını indirip Rusya ip' si seçtim. Şıp diye oyuna girdi.


    6 ay içinde oyunda hiç sakat hareket yapmadım. Nedense dünkü hareketim türk ip'lerini çaktırmadan karalisteye aldırmış olmalı. Hesabım aktif, gelen giden mail yok ama denediğim farklı farklı türk ip'leri ile oyuna girilemiyor. Masaüstü touch vpn de nedense şu an çalışmıyor.


    Ne zaman kesileceği belli olmayan bedava vpn ile nereye kadar giderim belli değil. Ticket atsam diagnostic programı çalıştırıp raporunu eklemeden atılamıyor. Bütün bilgilerim orada görünecek. Büyük ihtimal hesabım eu' ya çevrilecek.


    Bu şekilde patlayan belki de ilk kişiyim. Aklınıza bir çare geliyor mu?





  • fordemlulz F kullanıcısına yanıt

    Aldığın hata patchlerden sonra olabilen bir hata. classic oynayanlar aldı bu hatayı . retail da herhangi bir sorun yok.


    beraber oynadığım adamların çoğu rus accountuna sahip kimsede bir problem yok.


    Türk ip lerin kasa listeye alınmasını nereden çıkardın ? . aldığın hatanın bununla bir alakası yok ! adamlar zaten biliyor rus hesabı ile oynadığımızı yapacak olsalar bugüne kadar çoktan hesapları EU ya çevirirlerdi yada ban atar geçerlerdi. öyle kara listeye alalım falan uğraşmaz blizzard böyle şeyler ile.


    hem EU hemde us forumlarında classic için bu sorunu yaşayanlar olmuş. kısa zamanda düzelir merak etme.

  • Arkadaşlar selamlar. Sanırım Rusya VPN leri engellemiş touch vpn earth vpn ve avast vpn denedim hiç biriyle yapamadım. Rusyaya bağlanacak başka bildiğiniz vpnler var mı?

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Bu gece normal giriş yapabildim. sorun kalmadı. n00bluğumun kusuruna bakmayın. 3 gün akla karayı seçtim

  • Merhabalar arkadaşlar 2 gündür game time almaya çalışıyorum. Ödemeyi onaylamıyorlar alabilen var mı acaba.

  • android telefondan vpn kullanmak daha işlevsel geldi bana (tourch mudur nedir onu kullandım)

    rusya üzerinden düz sub.ş 650rub 75TL.


    paramız öyle rezil olmuşki bu bile pahalı geliyor birim hesabında.

    tbc için aldım bende 1 ay. 5dk. sonra altf4 yaptım niye bende bilmiyorum :)

  • Oyun sürem bitmişti. Tekrar almak için oyun ana ekranından hesabıma girmek için tıkladım ama sayfa açılır açılmaz kapattım. 1 dk sonra vpn ile girdiğimde fiyatlar euro olarak görünüyordu ancak ülke hala rusya. Acaba hesap gitti mi? Bu kadar kısa sürede euroya dönmesi pek mantıklı gelmedi. Mail falan da gelmemiş konu ile ilgili?

    Ayrıca diyelim ki hesap gitti. Rusya hesabına normal gametime alabilir miyim gift olarak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3 gün önce shadowlands + oyun süresi almak için hesaba 2450 ruble attım o işlem tamamlandı. sanal kart kullanarak yapmıştım bunu. sonradan farkettim ki en az 2 aylık oyun süresi alınabiliyormuş subscription metodu kullanılmadığı takdirde. 1800 rublesini harcayıp shadowlandsı aldıktan sonra geriye 650 ruble kaldı hesapta ve oyun süresi alamadım ben de üste 650 ruble daha atayım dedim ama ne yaptıysam bir türlü ödemeyi kabul etmiyor blizzard. farklı kartlar ve sanal kartlar denedim. ticket attım 24 saat bekleyip denedim yine de olmuyor bir türlü rahat 7-8 kere denemişimdir yüklemeyi. pending'de kalıyor 5-6 saat sonra fail oluyor. bir türlü girip oynayamadım oyunu süre alamadığım için. shadowlands yatıyor öyle. var mıdır bunun çözümü? biri yardım edebilirse çok sevinirim.


    not: hesap daha yeni bu arada. 3 gün önce önce hesabı açtığım gibi ilk yüklememi yapmıştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1993 -- 29 Temmuz 2021; 20:11:37 >




  • Arkadaşlar ben de normalde rusya üzerinden almıştım ilk ayımı ve shadowlandsi, sonrasında hep wow tokenlarla oyun içinden halletmiştim. Bu ay gold kasmadığım için parayla almak istedim ama kartı girdiğimde "we encountered an issue copleting your trasaction" diye bir hata alıyorum. Başına gelen, yardımcı olabilecek var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Touch vpn kullanıyordum. Rusyanın olduğu başka vpn önerebilir misiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Bir sürü farklı vpn'den denedim ama sıkıntı hala devam ediyor. Hiçbir şekilde ödemeyi almıyor. Başka tavsiyeniz var mı acaba?

  • Arkadaşlar daha önce neredeyse hiç kullanmadığım kartı kullanmayı da denedim farklı vpnleri de farklı browserları da. Hiçbiri sıkıntıyı çözmedi. Başka orijinal fikirleri olanlar tavsiye verebilir mi  

  • arkadaşlar hangi vpn kullanılabiliyor şu an?

  • Rus hesabıyla abonelik alabilen varmı alamıyorum ben


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhalde Rus heapları patladı hiç bir şekilde ödeme yapılmıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dc106

    herhalde Rus heapları patladı hiç bir şekilde ödeme yapılmıyor

    Son fiyatlandırmalardan sonra pek bir fark kalmamıştı zaten sanırım rus yada eu acc olmasının...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D2 Remastered almak için deniyordum bu yöntemi, önceden classic wow'da çalışıyordu ama düzeltmişler şimdi sanırım ödeme yapılmıyor bir türlü. Yandex money'den veya qiwibank'dan para yatırıp ödemeyi denedim onlar da sökmedi bıraktım

    Parayı dolardan euroya düzgün çevirseler yine iyi, 40 dolarlık şeye bizden 40 euro istediklerinde heves de kalmıyor

  • Ödeme yöntemi bulabilen varmı?

  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.