Arkadaşlar herkese merhaba,
Manuel araç konusunda acemiyim, hep otomotik kullanan biri olarak manuel bir araç aldım 3.haftam.
Şimdi benim sorum şu olacak size, vites değiştirirken çok yüksek devirde değildi biraz daha az devirde değişmeyi yaparsam daha yumuşak bir vites geçişi olurken, iyice bağırtıp yüksek devirde geçiş yaparsam vites geçişini hissediyorum hafif alttan tık diye. Bana düşük devirde kullandığımı düşük devirde vites atıp araç devrini almadan vites atıyorsun demişlerdi başka bir soruma cevap olarak, ben de o sebeple biraz daha yüksek devir kullanmaya başladım ancak bu dediğim oluyor böyle de. Bu normnal midir veya en aza indirmek için ne yapılabilir araca zarar verir mi?
Bu sorularıma yanıt verip beni aydınlatırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Araç: 1.4 Grande Punto 2006
Öncelikli Olarak Oyun için OLED mi QLED mi?
Merhabalar, öncelikli olarak oyun oynayacağım arada dizi film de izleyeceğim kaliteli ve canlı ekranı olan bir tv istiyorum. Hangi paneli almak daha mantıklı? Ek olarak da model tavsiyeniz olursa hayır demem, bütçe 50 bin civarı 55 veya 65 inch için.
Arkadaşlar merhaba, alman dili ve edebiyatı mezunu biri Türk tarihi alanında yüksek yaparak akademisyenlik yapabilir mi?
300 Bin TL ile ilk araba
|
Ryzen 5 5600'e Geçiş Yapsam Yeterli Olur mu?
Arkadaşlar selamlar,
Bugün bir adet RTX 4070 ekran kartı satın aldım. Ancak hali hazırda bulunan işlemcim Ryzen 5 3600 ve yeterli performans alamıyorum karttan bu sebeple. İnternetteki benchmarklardan daha düşük FPSler alıyorum genel olarak. Bu sebeple işlemcide bir upgrade yapmak istedim.Sorum başlıkta olduğu gibi Ryzen 5 5600 e geçiş yapmak beni kurtarır mı?
Herkese teşekkürler şimdiden.
Rusya'ya Bağlanabileceğim Bir VPN Var Mı?
Arkadaşlar selamlar. Sanırım Rusya VPN'leri engellemiş touch vpn , earth vpn ve avast vpn denedim hiç biriyle yapamadım. Rusyaya bağlanacak başka bildiğiniz vpnler var mı?
Oyunlar yüksek FPS de takılma benzeri bir sorun.
|
Xbox One X için 4K TV önerisi?
|
Oyunlarda donma sorunu
|
Anakart alacağım ama bir şey sormam gerek
|
AMD Ryzen 5 3600 // GALAX RTX 2060 SUPER // MSI B450 TOMAHAWK ANAKART // SEAGATE BARRACUDA 1TB // 700W PSU // TEAM-FORCE 8X2 3000MHZ DUAL KIT CL9 RAM // WD BLACK M2 500 GB SSD // ADATA 500 GB SATA SSD // 2 TB SEAGETE HDD |

Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 910
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 19.290 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 97 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun